Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Roxana pai dr. meu dupa 7 ecografii, nu mi-a zis niciodata nimic de col pana vineri la eco morfologica, decat ca este inchis. Tocmai ca nu stiu daca asa a fost d ela inceput sau s-a scurtat in timp.

Sabina am avut noroc cu o fata de aici care a renuntat la eco si mi-a dat-o mie ca vroiam o alta parere de la alt medic din alte motive, adica nu eram multumita de rexultatele date de dr meu care mi le-a dat cam pe sarite si ce a vrut el...nu toate ca la o eco morfologica. Numai Dzeu a facut sa merg la Dr. Pop si sa aflu de col.
Am fost f. multumita de eco dr. Pop, mi-a dat si poza cu eco a colului cu masuratoarea sa-i arat dr. meu Varlas Valentin de la Filantropia.
Pai de asta am fost asa socata pentru ca nu am avut dureri de burta sau altceva..ma simt excelent.

Oricum maine rup pisica in doua cu dr. meu...sunt cuioasa ce o sa zica, sigur n-o sa-i convina ca am fost la alt dr..dar asta-i problema lui in fond.

va pup si mercic de raspunsuri.

Succes maine la serbarile fetelor

21s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuc, pe mine medicul meu ma trimite special la ecografist, nici vorba sa considere ca e ceva gresit in asta!!
ufff.sper sa te linistesti curand.Sa fii calma si tare maine la dr, si daca ai cel mia mic dubiu, schimba-l!!! nimic nu valoreaza mai mult decat linistea ta si inmcrederea in medic.
Nu te va refuza nimeni la un asa diagnostic.

succes si mult calm!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabinule, ce canta draguta nenea asta aicilisea?

http://www.trilulilu.ro/balaurul79/5a13f4a48ec7bc

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

simfonia in sol minor de Mozart, nr 40, penultima pe care a scris-o( ultima simfonie, nu lucrare, e 41, Jupiter, superbe amandoua, va sfatuiesc sa le faceti rost pt bebei)
stiam clipu, e f tare:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Chiar ca e o performanta! Iti dai seama cat a stat saracul sa aseze, sa calculeze, sa distanteze toate sticlele alea? Da' stiu ca unii au un scop in viata nene... Il invidiez ca si-a indeplinit un vis!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sa revenim la subiect... Puneti-va barbateii in tema...

http://www.trilulilu.ro/Tumpilca/8bfab4edd1c3a9

Mergi la inceput

Ce bine ca nu avem patru tzatze...

http://www.trilulilu.ro/AjNa/54b2a780dee418

Mergi la inceput