Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by danita

bueiiiiiii dianocicaaaaaaaa doar la milka iti sta capu' ! si cand enumeri tipurile e lapte zici de milka .... m aprapadesc de ras si de pofta ....nu sunt singuraaaaaaaaaaaaa care ma tot gandesc la milka !

danutz sa i traiasca si sa fie toti sanatosi tun. si tu sa fii alaturi de ea, ca tare greu ii va fi..
monica acum sa te aud cum ai de gand sa te relaxezi...

a, treaba cu mutatul pozelor priveste pe toata lumea, ca vor trebui mutate si cele din mailul comun...

diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danutz, felicitari prietenei tale! sa-i traiasca minunile!! uite ce veste frumoasa, m-am mai inseninat nitel :)
va pup mult pt suport :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

tripleti!! Super!!! Matusa mea e nasa unor tripleti, fetite, si vai...vai...de parintii si bunicii lor cand ele erau bebelusi. oricum o bucurie la puterea treia.

Pentru cine se intreaba de ce tragem chiulul, uite raspunsul: am un virus de toata frumusetea si netu merge ffff greu. Ieri mi/a trebuit jumate de ora sa scriu un raspuns si sa pun si poze, si cand sa trimit...s/a inchis calculatorul. Sa nu va zic ce nervi aveam!!!!!
Pentru Donia si pentru fetele care contribuie la schimbarea ideilor invechite despre cresterea copiilor!
ralumat
a_deju sper sa nu fie nimic grav!
Daniel de Laura13
Darius de madaluta
Rares de danutz
Dia cum va descurcati singurele? need help?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deea, subscriu si eu la ceea ce a zis Ralumat: poate fi o infectie urinara si-l pisca...asa ca ia tu o punguta dintr-aia pediatrica, colectoare de urina, si du urina motanului la analiza...sa excluzi si cauza asta eventual! Probleme neurologice nu prea-mi vine a crede ca are ca dintr-o simpla cazatura din pat nu s-a lovit el asa grav la caputz, mai ales ca starea generala e buna...dar si eu as sufla si-n iaurt (ca tot se poarta iaurtul ) si i-as face toate cele! Pupam mama pisica si pe motan...
Mey, Ktrinel, mey de ce printre aceste randuri ale tale "Roana, aici (la fulguleti) clar nimeni nu iti va da decat un raspuns : nu laptelui de vaca... eu zic sa pui intrebarea si la parintii intreaba , parintii raspund...acolo citesc mamici cu copii de toate varstele si poate auzi mai multe pareri...eu zic ca aici treaba e clar cum sta, poate unul din singurele subiecte in care toata lumea e de acord ...gen ..."ce bine ne-ntelegem noi doi (sau o suta douazeci si nu stiu cate suntem)...parc-am fi unul singur nu doi...etc" citesc io un mesaj dezaprobator???? Ne spui si noua despre ce-i vorba?...chiar tu ce parere ai despre laptele de vaca dat copilului mic?
Cat despre "Donia , felicitari pt initiativa, dar se pare ca in Romania se poarta inca pumnul in gura ...adica au inchis subiectul asa repede...de ce? bine ca lasa deschise si tolereaza zeci de pagini la subiecte gen: cum sa imi sterg copilul la gura , de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta? "...sunt perfect de acord ca bine-ai punctat! ...
Danutz, multa sanatate prietenei tale si tripletilor!!!! ...daca intri in posesia vreunei poze, te rog eu posteaza (cu acordul mamei bineinteles)!
Roana, asa cum ti-au spus unele fete ai doua optiuni: fie ii dai cereale cu lapte praf incorporat si atunci le prepari cu apa, fie ii dai cereale fara lapte si le prepari fie cu formula, fie cu lapticul tau (ceea ce nu e posibil din cate am inteles) fie doar cu apa, dar nu stiu zau daca e ok sa nu se respecte instructiunile de pe cutie...Si, ca sa fii tu mai linistita, mai intreaba vreo 2 medici pediatri sa vezi aia ce zic referitor la introducerea laptelui de vaca la sugar! Pupicioi...mi-am amintit...esti chimista!!! ...asta era off topic ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Poze nu pot atasa. Daca aveti chef, timp, si nervi avem poze noi la dupa 5 luni. Plecam in vizita la un bb!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

oauuuuuu!!!multa sanatate tripletilor !!
Ralumat,eu am vazut biscuiti de la Hero,dar pe cutie scria 12 luni....mama lor de biscuiti!!!
Dia,ce mai face Oana,cum sta cu dorul de tati?
pupici de la mare

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

roana,bineinteles ca daca ii dai sani intra in motivele alea pt care nu e nevoie sa dai lapte praf.
dar la fel NU klapte de vaca.
deci cel mai bine e cum ai zis,cereale din alea cu apa.
stai linistita ,polemicile se fac pe ideile pediatrilor,nu pe intrebarea ta,bineintlees ca suntem aici sa intrebam si sa raspundem.
nu afce nimic ca i-ai dat de 3 ori ,important e sa nu faca parte din alimentatie.
isi ia necesarul din san,clar!! nu are nevoied e nici un lapte.
fetele scriu aici pt ideile pediatrei tale,in nici un caz nu trebuie sa te simti tu atacata,chiar daca mesajele incep cu numele tau.

teutz

quote:
Aelita, nu numai ca nu vor sa inteleaga, desi li se explica foarte clar si se aduc argumente peste argumente, dar mai vin si cu cretinisme de genul “asa ne-a dat si mama mie si fratelui meu” acum o mie de ani! Oamenii astia nu vor sa evolueze si isi nenorocesc copiii cu mana lor! Cercetatorii, doctorii sunt niste prosti, mama sau bunica, eventual strabunica, stiu mai bine, doar au crescut nu stiu cati copii si uite-i ce sanatosi sunt, cel putin asa par! Mai vin si se mai si lauda cu maretele lor realizari (diversificare la 6 saptamani si lasagna la 6 luni). Dar totul tine de perceptie, am uitat!

dfa,si bunica-meu fuma iarna la gura sobei,cu noi in casa,cu geamurile inchise,ca iesea pe cosh.asa ca hai sa fumam si noi la fel cu copiii ,nu???cam asa vine cum zic ei "si mama a dat asa si nu am murit".

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Of A-deju daca ai sti ca am incercat toate felurile de lapte. De mult nu mai papa lapte pur. O perioada am pacalit-o punand cereale pt. gust dar in ultima vreme nici macar cereale cu lapte inclus nu vrea cateodata. Noi doar dimineata la 6 bem la bibe sau cateodata la lingurita (e crunt sa dai la lingurita dimineata ca nici nu adoarme repede la loc) iar seara de cele mai multe ori e refuz....si totusi cateodata ma uimeste cat mananca dar deseori nu papa nici seara si nici dim.

Sper sa ai mai multa bafta!!!

quote:
Originally posted by a_deju

'neata!
copchilu' a dormit bine-mersi, pana la ora 8, cand a baut 80 ml (humana, n-am mai stat sa amestec si cu milumil, ca probabil nu i-ar fi baut nici pe astia....). nu stiu ce mama ma-sii sa mai zic....
portiile de mancare sunt absolut normale, sunt aceleasi cantitati pe care le manca si cand bea cate 5 - 600 ml de lapte pe zi (120 gr piure de frcute, 200-250 gr piure legume, cu carnita o data la doua zile, 120 gr cereale cu lapte..)...... deci nu e acesta motivul....
tre' sa ajung si la pediatra sa vad ce zice, macar sa excludem cauze medicale... va anunt cand m-oi intoarce. oricum, o sa iau probabil si nan, sa nu zic ca nu l-am incercat si pe-asta :)
multumesc mult fetelor care isi bat capul cu chestiuni motanesti :))) va pupam!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju imi pare tare rau ca ai probleme cu motanelul. eu zic, totusi, ca refuzul laptelui nu poate fi de la cazatura din moment ce alte alimente le accepta. iar tremuriciul....mi se pare o explicatie rezonabila ceai cu pipi, dar pt linistea ta du-te si fa-i toate analizele. oricum, tine minte, motanelul TREBUIE sa fie sanatos! nici nu acceptam sa luam in considerare o alta varianta!
danutz sa traiasca si sa fie sanatosi tripletii!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanica2006, la fel NU CONCEP. Intodeauna a papat putin si a luat in greutate cat de cat, e vesela, vioaie. Tb sa o convingem si pe A-deju ca nu e nimic grav ci poate fi o normalitate. Bine eu sunt cu creierul aierisit ca se intampla de mult, de fapt manca putin inainte , a avut un bum la cereale dar de cand cu diversificarea clar refuza lapte pur. Se zice ca acesti copii vor si sunt apti pt. diversificare, sunt pregatiti. Dovada ca Erik mananca ff bine diversificat.

quote:
Originally posted by roxanica2006

A_deju, draga de tine, imi pare atat de rau ca esti trista! Eu NU CONCEP sa fie ceva problema grava, este imposibil.Stiu ca e greu sa te calmezi, dar nu gandi prapastios! Si David daca-l trezesc brusc, sau aude un zgomot puternic ce-l deranjeaza, deschide ochii speriat, desface mainile ca intr-o imbratisare si tremura asa din manutze sacadat pret de cateva secunde. Am citit ceva dspre reflexul ancestarl, e perfect normal. Poate si in cazul vostru e ceva de genu'. Motanul tau e sanatos sunt convinsa. Ma voi ruga sa fie totul bine. Doamne ajuta!
Iar faptul ca nu vrea sa pape lapte nu are nicio relevantza, noi asa suntem dintotdeuna si refuz sa ma gandesc ca ar fi vreo problema grava.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput