Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Ralumat spune:
A, si mai am una:
A_dejuuuuuuu, ia urmareste-l pe motan daca nu cumva se scutura cand face pipi. Al meu atunci tremura asa. Pentru ca tu zici ca face asa cand se trezeste, ei sunt baieti mari acum si nu prea mai fac inconstient in somn, ci chiar imediat cand se trezesc.....ar putea fi legate.Exista doua variante: 1. il ustura; 2. are erectie
Si explicatia de la urologie....va rog nu radeti : cand face pipi, la David se asociaza cu o usoare erectie , care ii "intrerupe" si jetul si poate sa-i mai dea si "scuturici". Hai, bine, radeti pe sub barba....
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Teutz spune:
Donia, Dianocica, felicitari! Jos palaria in fata voastra, mai! Tare bine le-ati mai spus-o! Dar repede au inchis astia subiectul, frate! Le-a fost frica de o revolutie, ceva.
Acs, sa-ti traiasca Victoras cel voinic! S-a intors de 3 ori, ca sa-ti arate ca poate si gata. Felicitari pentru alaptatul exclusiv pana la 5 luni si jumatate si pentru dintisor! Au fost toti trei bolnavi in acelasi timp? Vai de sufletul tau! Bine ca a trecut si ca s-au facut bine, dar tare greu cred ca ti-a fost! Un buchetel pentru o mamica puternica!
Lavinia imi pare rau ca puiutul tau are probleme cu inimioara! Tinem pumnii sa se faca bine si sa nu fie nevoie de operatie!
Yagmur
Dianocica, eu habar nu am unde o sa mut pozele si, mai ales, cum o sa le mut. Eu imi cam prind urechile in chestiile astea.
Aelita, nu numai ca nu vor sa inteleaga, desi li se explica foarte clar si se aduc argumente peste argumente, dar mai vin si cu cretinisme de genul “asa ne-a dat si mama mie si fratelui meu” acum o mie de ani! Oamenii astia nu vor sa evolueze si isi nenorocesc copiii cu mana lor! Cercetatorii, doctorii sunt niste prosti, mama sau bunica, eventual strabunica, stiu mai bine, doar au crescut nu stiu cati copii si uite-i ce sanatosi sunt, cel putin asa par! Mai vin si se mai si lauda cu maretele lor realizari (diversificare la 6 saptamani si lasagna la 6 luni). Dar totul tine de perceptie, am uitat!
Roana, te poti opri, asa cum spui si tu, la cerealele care contin deja lapte si le faci doar cu apa. Sau, asa cum spune Dia, chiar daca nu contin ele lapte, le poti face doar cu apa, daca nu vrei sa-i dai puiului lapte praf. Pediatra o fi ea buna, i-or fi trecut nu stiu cati copii prin mana, dar nu inseamna ca are intotdeauna dreptate. E bine ca ti-ai pus si tu intrebarea daca e bine sa faci cum spune ea sau nu. Daca exista chiar si o posibilitate mica, mica, ca laptele ala de vaca sa nu-i faca bine copilasului pe termen lung, ai avea curajul sa risti? Eu n-as avea!
Ralumat, felicitari pentru vaccin ! Eu ii dau Alexiei cereale pentru dupa 4 luni de la Milupa, pentru ca am vazut ca alea de la 6 luni contin gluten si am zis sa mai aman cat pot. Mai am doua cutii de cereale de la 4 luni. In ritmul in care mananca ea, o cutie ne tine cam doua saptamani, asa ca mai am o luna sa ma gandesc de care sa-i mai cumpar.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
A, si mai am una:
A_dejuuuuuuu, ia urmareste-l pe motan daca nu cumva se scutura cand face pipi. Al meu atunci tremura asa. Pentru ca tu zici ca face asa cand se trezeste, ei sunt baieti mari acum si nu prea mai fac inconstient in somn, ci chiar imediat cand se trezesc.....ar putea fi legate.Exista doua variante: 1. il ustura; 2. are erectie
Si explicatia de la urologie....va rog nu radeti : cand face pipi, la David se asociaza cu o usoare erectie , care ii "intrerupe" si jetul si poate sa-i mai dea si "scuturici". Hai, bine, radeti pe sub barba....
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roana
Dia, nu ma incapatanez, de-aia va intreb pe voi., dar de ce pediatra mea insista sa nu i le fac cu lapte praf ca poate sa mi le refuze in primul rand si in al doilea rand nu e necesar sa ii dau atatea vitamine deodata. cerealele continand exact ca laptele praf....
de ce insista ea sa nu i le fac cu lapte praf? lapte de mama nu am atat de mult, imi tb 100 de ml pe langa cat suge el si corpul mi s-a reglat acum la o cantitate mai mica.
dar are ceva daca ii dau tot cereale cu apa si nu incep inca cu astea de se fac cu lapte? scrie 6 luni + pe ele? si asa am rezolvat problema .
As fi vrut sa ii schimb dar vad ca nu sunt sigura de nimic inca.
va multumesc de raspunsuri. si va pupicesc
cerealele care se prepara cu apa contin deja lapte praf (scrie la ingrediente). poti considera ca e o solutie. dar e acelasi lucru cu a-i prepara cereale simple (ce nu contin lapte) si care se amesteca cu formula preparata.
nu inteleg treaba cu vitaminele. e bai ca-i dai vitamine? si lapte praf, si cereale... pai da, mi se pare ok ca de-aia le fabrica toate firmele. si de ce sa le refuze daca le faci cu lapte praf? sti ca laptele de mama nu are deloc gust de lapte de vaca? dimpotriva...
cate kg are? si scuze, nu i-am retinut varsta exacta.
eventual pune la semnatura data nasterii.
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
danutz spune:
S-au nascut tripletii!!!
Toti peste 2 kg! Doi baieti de 2100g si 2200g si o fetita de 2400g. Mama e sub anestezie inca, i s-a facut generala! Fetita respira singura, dar pentru siguranta i-au pus pe toti la incubator!
Bine ati venit pe lume micutilor!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
lizzy spune:
quote:
Originally posted by danutz
S-au nascut tripletii!!!
Toti peste 2 kg! Doi baieti de 2100g si 2200g si o fetita de 2400g. Mama e sub anestezie inca, i s-a facut generala! Fetita respira singura, dar pentru siguranta i-au pus pe toti la incubator!
Bine ati venit pe lume micutilor!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ce fenomen... tripleti!... wow... ce superman si superwoman vor fii parintii lor...
sanatate multa. neaparat sa ne dai detalii despre evolutia lor. de ce spui ca fetita respira singura? baietzii nu? sunt pe masca de oxigen?
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
danita spune:
bueiiiiiii dianocicaaaaaaaa doar la milka iti sta capu' ! si cand enumeri tipurile e lapte zici de milka .... m aprapadesc de ras si de pofta ....nu sunt singuraaaaaaaaaaaaa care ma tot gandesc la milka !
D
Monicabb spune:
Gata am finalizat cu examenele. Nu a fost prea greu, pacat ca nu mi-am impartit eu timpul cum trebuie si am lasat o mare parte nefacuta. Ma rog, rezultatele le aflu numai la sfarsitul lui august asa ca pana atunci nu mai vreau sa ma mai gandesc. Stiti care e problema de fapt? Eu nu prea suport dezamagirile astea. Eu ma simt nasol acum cand ma gandesc ca ma voi simti nasol daca aflu ca am picat. Chiar si acum cand viata mea este asa de frumoasa iar cariera eu nu vreau sa fac. Ambitii, orgolii, pisici...
Va multumesc pentru ca mi-ati tinut pumnii: Ruxandra, Azisa, Laura, Mirona, Ktrinel, Teutz, Donia, Aelita, Yagmur. Am mers mai optimista la examen. Incepusem asa de bine...
Ktrinel sa stii ca nu prea m-am ocupat de familie. Nu ca ar avea ai mei prea multe pretentii, dar macar un film sa vedem impreuna ar fi vrut sotul meu. Eu, nu si nu, lasa-ma ca am de invatat... Nu merge sa faci combinatii de astea. Familia este cea mai importanta. Si nu succese din astea fara valoare. Egoiste. Acum vorbesc cu mine, v-ati prins, nu?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Yagmur spune:
WOW... Welcome, tripletilor!!!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Ktrinel spune:
Danutz, sa le traiasca piticii!! Doamne ce emotionant trebuie sa fie ...bine ca sunt sanatosi si sunt chiar voinici...
Donia , felicitari pt initiativa, dar se pare ca in Romania se poarta inca pumnul in gura ...adica au inchis subiectul asa repede...de ce? bine ca lasa deschise si tolereaza zeci de pagini la subiecte gen: cum sa imi sterg copilul la gura , de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta?
Roana, aici (la fulguleti) clar nimeni nu iti va da decat un raspuns : nu laptelui de vaca... eu zic sa pui intrebarea si la parintii intreaba , parintii raspund...acolo citesc mamici cu copii de toate varstele si poate auzi mai multe pareri...eu zic ca aici treaba e clar cum sta, poate unul din singurele subiecte in care toata lumea e de acord ...gen ..."ce bine ne-ntelegem noi doi (sau o suta douazeci si nu stiu cate suntem)...parc-am fi unul singur nu doi...etc"
a_deju, nici eu nu cred ca e ceva serios cu motanul...chestia cu moftul la lapte s-a suprapus peste faza cu cazatura si te-ai panicat...cum ziceau si fetele, du-te si cauta=l ca sa te linistesti.