Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

vesti de le alina

a avut dilatatie 2 cm asa ca i-au pus o perfuzie cu mg. a stat la reanimare 4 ore. la eco bb avea 2600. capul e putin deformat pt ca e foarte jos. nu stie cand naste, dar medicul spera sa mai reziste o saptamana.

sa speram ca mai bb mai sta in burtica putintel.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia si eu sunt fara cafea de cateva saptamani. pote reusesc sa renunt la ea. hai la o cana de laptic.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nma

lia si eu sunt fara cafea de cateva saptamani. pote reusesc sa renunt la ea. hai la o cana de laptic.

nico30+ 21.07.2003
poze

Bun si lapticul, daca trebuie! Felicitari pentru examenul de ieri!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata!

Asa da vesti bune!
Se pare ca alinutza va trebui sa faca un drum ceva ca sa ii ia cadou lui tati... (so by the way: LA MULTI ANI sotului de alina.a si taticutzului de Elisa .oooooaaaaaaaaaa! ) deci e foarte bine asa! mai tine-o pe Elisa la caldurica si stai cuminte ca n-ai cum sa te plictisesti la spital ca doar noi avem grija si de asta! alinutza! copacel! si fuga la shopping... ufff, stim ca e nasol, dar si cand v-o zambi cu toata guritza aia mica de Elisa, o sa uiti de toate neplacerile si durerile de acum! Pupici de incurajare si o imbratisare calda de la o karligutza cu pielea de gaina!

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatz . Tot fara cafea si noi. Da, merge un pahar de laptic . Nico, sti cumva, Alina ramane internata sau vine acasa?

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Alexi, da, stau numai in pat, mananc in pat, ma dau jos numai sa merg la toaleta.
De cateva zile ma mai opresc si la frigider sau mai fac unu-doi pasi in gradina. Dar de cand m-am intors de la spital (sapt 22) pana-n sapt 36 a fost cum ti-am zis mai sus.
Cate contractii, sunt zile bune cu 5-10/zi sau zile super-naspa cu 30/zi. Dar cand vad ca nu se opresc de la sine in doua-trei ore sau devin din ce in ce mai dese sau dureroase iau o pastila mai puternica, ma face sa tremur si-mi da palpitatii dar opreste contractiile.
Am iesit din casa numai pt vizitele la doctor, halal distractie.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Sa nu o iei ca pe o ofensa, dar eu te admir sincer. Cata rabdare ai si cat curaj . Pai mie mi-e rusinica sa mai pove despre ale mele, ca in ultima vreme m-am si obraznicit si le-am mai ignorat, numai de somnul meu sa nu se ia

Am si eu o intrebare, ca eu uituca am omis sa intreb dr si acum e plecata peste hotare... Azi am luat prim a pastiluta de Ferrogradumet care contine 105 mg de fier elementar. Mai pot lua si Elevit, ca si asta are 60 mg de fier?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si ca o fata educata ce ma consider, trebuia sa incep cu un
Buna dimineata!!!

Nico multumim pt vestile despre Alina.
Alina, poate mai vrea Elisa sa mai stea acolo la caldurica. Hai Elisa

La noi ploua si sunt f happy!!

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Am si eu o intrebare, ca eu uituca am omis sa intreb dr si acum e plecata peste hotare... Azi am luat prim a pastiluta de Ferrogradumet care contine 105 mg de fier elementar. Mai pot lua si Elevit, ca si asta are 60 mg de fier?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 18 zile

Cred ca da, daca ti-e recomandata de medic... Si mie imi aparuse in analize o anemie, forma usoara, si pe langa Elevit, am luat o vreme si Ferrofolgamma. (Sper ca am dublat ce trebuie in denumirea asta, nu am cutia la indemana sa verific. ) Acum problema s-a rezolvat si iau in continuare numai Elevit.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

nico, felicitari pentru 10 si multumim pentru vesti!
Meli, gabrielafp bine ati venit, haideti la vorbit.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Buna dimineata!

Ma ia cu tremurici cand ma gandesc la biata alina. Oricum, sunt convinsa ca e pe maini bune si elisa va mai sta la mami in burtica atat cat va fi necesar. Cand citesc cate suferinte au avut cateva dintre voi imi dau seama ce sarcina linistita am avut eu.

Blueiris
Alexandra 29+

Mergi la inceput