Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor ati inceput sa nasteti? eu am intrat probabil in perioada sindromului pre natal asociat cu paranoia, nervi, frika, panika, nesomn, agitatie........sunt ca un sac de nervi. imi sare tzandara din orice, ma panichez ca n-o sa ma descurk , ca o sa-mi fie greu, ca n-o sa-mi ajunga banii , ca .............te miri ce-mi mai trece prin kap.............sunt dusa rau.
deja cred ca trebuie sa renunt la servici. azi dimineata se invartea camera cu mine de parka eram in carusel.picioarele sunt umflate ca neste pepenasi. deci : CONCEDIU!
Probabil de la 1 iulie predau stafeta. pana atunci pe 22 iunie vreau sa dau o fuga pana la Vatra Dornei acasa la mama. si dupa aia sa stau pe aproape , pe langa maternitate. si cu dr trebuie sa vb de cezariana: cand, cum , cu cine? sper sa nu fie in concediu ca mor...hai ca v-am zapacit, dar sunr stresata rau, rau....

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana75, buna dimineata, acum m-am trezit numaidar de acum stau in preajma calculatorului la pove
liadorian-si eu sunt tare panicata, dar incerc sa nu ma gandesc. am nopti cand numai nasteri visez. offff!o sa trecem si noi peste.
anto-saracuta de tine, cred ca nu ti-a fost usor. dar ce a fost mai greu cred ca a trecut si esti deja tare aproape sa-ti tii minunea in brate. bine ca totu-i bine. vei trece si peste asta.va pupic pe toate
Meli36+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mychydutza-crede-ma ca si eu sunt la fel. si cred ca o gramada dintre noi. dar uite ca pana la urma toate mamicile s-au descurcat. si noi o vom scoate la capat. totul va fi bine, si va incepe o noua etapa cu o minune langa noi
pupici la burtici
Meli36+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze!!!

Am intrat fuga sa citesc despre Alina si Elisa ... si ma bucur ca mai sta la caldurica! Daca vorbeste cineva cu ea, multa putere si rabdare si din partea mea! Oricum Elisa e maricica si s-ar descurca si fara mamica ei :) Numai bine!!!

Anto (si restul de burticutze cu probleme - sorry, dar nu prea stiu cine mai e in situatia asta), eu va admir ptr. puterea si curajul vostru. Sincer spus, daca as fi avut probleme la Cris (prima sarcina) nu l-as fi facut pe al doilea! Oricum sarcina asta a fost mai grea decat prima (probabil si ptr. ca l-am pe Cris de care trebuie sa am grija) si al treilea nu mai vine :) ... bine, deja eram hotarati, dar asa sunt si mai hotarata.
Deci fetelor, multe din partea mea, sa mai rezistati putin! :)

O zi faina si numai bine! Mai bag un ochi sa vad vesti! Pupici pe burtici - sau burtoaie ;)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, cred ca a venit acel moment din viata in care trebuie sa ne intilnim la Mall la o pizza.
Meli, mai ai putin si tu, citeva saptamini.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata burtici!

Nico, multumim pt vestile despre Alina.
Recunosc ca mi-a stat gandul la ea pana acum. Abia asteptam sa intru sa citesc ce se intampla. Daca mai vb cu ea transmite-i din partea mea ca-i tin pumnii sa fie bine si ma bucur ca bebe Elisa e inca la mami in burtica! sa mai stea acolo o saptamana, sa mai creasca putin!

Eu cred ca toate suntem in faza aia finala cand ne roade ceva mai tare: ori sanatatea copilului, ori cum nastem si cum o sa fie, ori ca avem contractii sau alte dureri si nu mai avem rabdare...haideti fetelor ca in cateva saptamani o sa ne tinem comorile in brate si o sa uitam toate alea!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 14 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc fetelor.

alina ramane in spital. a spus ca mai tarziu imi trimite nr de telefon de la spital. mai multe nu stiu. atat mi-a scris in mesaj

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Antoni merci de incurajari. bine ca nu sunt singura paranoika. cu toate ca vad ca voi aveti mai multe saptamani ca mine. cred ca sunt o paranoika precoca.
Ioana, cred ca ai dreptate. trebuie sa convocam o sedinta. chiar vorbeam si cu AndraZ ca tre sa ne vedem pana nastem, ca ultima data ne-am vazut anu trecut: ea era gravida si io aspiranta paranoika si doritoare.

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

a, uitasem, si mi-au mai aparut si neste pete maronii sub ochi. norok ca si-a facut o colega pomana cu un fond de ten de la Clinique care face minuni. cu toate ca soacramea cand ma vede primu lucru pe care mi-l zice este: "vai ce pete ai sub ochi, saraca de tine"|

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mycky, am citit ca aceste pete apar in sarcina si datorita expunerii la soare . Trebuie sa te feresti de soarele puternic si sa te dai mereu cu ceva cu protectie puternica cand iesi din casa!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 14 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput