Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

anto imi inchipui ce greu ti-a fost.eu una simt ca inebunesc dar sper sa trec cu bine.uneori ma gandesc ca nu sunt suficient de coapta de nu pot sa fac fata.

29+giulia rebeca

Mergi la inceput

este f greu sa stai chir numai la pat.oare din ce cauza sunt contractiile astea?eu una nu mai inteleg

29+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alexi, nu se stie cauza, se numeste "uter (hiper)contractil" dar nu se stie de ce la unele femei e asa si la altele nu.

E greu, dar nu prea avem de ales, nu-i asa? Si nu ai cum sa fii pregatita pt asa ceva, dar te adaptezi pe parcurs, iti gasesti ocupatii (DC-ul sa traiasca).
La prima sarcina a fost la fel, a trebuit sa stau la pat, dar puteam sa-mi pun singura de mancare, sa fac dus in fiecare seara, sa urc scarile ca sa dorm la mine in pat, plus ca nu aveam un copil mic, eram numai eu si sotul, nu am fost in spital nici o zi si nu am avut nevoie de cerclaj. La vremea respectiva mi s-a parut f greu dar apoi mi-am dat seama ca a fost mult mai usor decat acum.
Important e sa relativizezi, stiu de cazuri care au stat in spital luni de zile fara sa aiba voie sa se dea jos din pat nici macar pt mers la toaleta.
Nu stam degeaba ci fabricam bebici .

Cand imi vine s-o iau pe campii ma gandesc la doua lucruri:
- zic mersi ca sunt acasa si nu in spital;
- nu as putea trai cu gandul si vinovatia ca din cauza nerabdarii sau a nervilor mei s-a nascut copilul inainte de termen (cu toate dificultatile care ar veni de aici). Stiu ca se poate intampla fara sa faci nimic pt asta, dar macar sa fiu eu impacata ca am facut tot ce a depins de mine.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

anto ai dreptate asa este,mie mi se pare f greu dar sunt ca merita efortul,eu una ma gandesc la momentul in care imi voi tine bebelina in brate,parca nici somn nu mai am cand ma gandesc la ea.

voiam sa te inreb iti place in belgia?te-ai mai intoarce in RO?

29+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by karligutza
cristina26 vezi ce cuminte esti tu? taci si nu zici nimic... credeai ca te-am uitat, spune cinstit! sa vezi ce bataita iei tu daca nu schimbi foaia... hai mai zi-ne o gluma, o veste buna, orice... o pozna, o intamplare, o ratusca... o galushca...

si acum noapte buna!
mai povestim si maine!
va mai zic si de 'durerile' mele daca vreti...

zzzzzzzzzzzzz

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Apoi sa stii ca eu asa am crezut, ca m-ati uitat. Iar acum cand am vazut, ca nu e asa, m-am emotionat de tot. Imi sunteti tare dragi. Va pup pe toate si sa ne dea DD copii sanatosi si mancaciosi la toate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

34+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

GABI-pozele cu cei trei baietzei ai tai sunt superbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Si noi vrem 3 bebei,si pozele tale ne-au convins.Si la noi al doilea e baietzel,sa vedem al treilea,cand o sa-l facem.

ALINA-ai ceva vesti pentru noi ? Cine stie ceva ?

Maine schimbam si noi saptamana,uraaaaaaa am ajuns in sapt.33.
De aku,de bb vrea sa iasa este asteptat cu bratele deskise si cu bagajul de spital la usha.

Pupicei fetele.

Samurai-lady 33 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata.
eram curioasa daca sunt vesti despre alina. se pare ca inca nu stie nimeni nimic. sper sa fie totul bine.

spun si eu un bine ati venit fetelor noi si sarcini cat mai usoare cu bb-ei veniti la termen.

catralu de ce nu faci eco la privat? eu merg doar la privat, in spital nu ti se dau prea multe informatii, de fapt esti incurajat sa mergi la privat. merg de cate ori consider eu ca e nevoie.

anto ce putin mai ai si tu. parca tare repede trece timpul.
nu am reusit sa citesc din cap vechi tot asa ca merg sa vad ce s-a mai intamplat.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, burtici! Si noi asteptam cu nerabdare vesti de la Alina! Fara cafeluta de data asta , ca prea s-a agitat ieri domnita de la un 3 in 1 amarat...
Gabi, fotografiile iezisorilor tai sunt dementiale! pentru toti trei si pentru tine!
alexi22, Anto, ! O zi buna, doamnelor! De-acuma chiar nu mai are cum sa ne fie greu. Cu toata agitatia si cu toate evenimentele de aici, de pe DC o sa treaca timpul in zbor!
catralu, ma bucur ca bebe e ok, asta e cel mai important! Cu eco gasesti o solutie, daca vrei neaparat s-o mai faci!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Antoni, ma bucur ca povestile cu nasteri ale Danei Rosu nu te-au speriat! Dupa cate istorii horror auzisem, mie mi s-au parut o gura de aer proaspat! In ultima vreme eu evit sa mai citesc altele noi si incerc sa ma concentrez pe ce mi se va intampla mie - sa fiu calma, sa nu ma pierd cu firea din cauza durerii, sa nu uit ca tot chinul e ca sa-ti tii in brate copilasul perfect etc. Chestii dintr-astea pozitive! Mai vedem noi cum e in situatie reala, ca la teorie suntem tari toate!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata! nu are nimeni vesti de la alina? toata noaptea am visat-o....

Aylin, 30+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput