Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna fetele!
In primul rand, multumesc din suflet pentru urarile de "La multi ani!", este intr-adevar cea mai fericita zi de nastere, dupa mult timp.
Azi am fost la TT (o mare tampenie, dupa parerea mea, si acum ma mir de ce am acceptat sa-l fac), dar a fost bine ca a masurat-o pe bebelina, ocazie cu care am aflat si noi ca e fetita, adica exact ce ne doream. Se pare ca are tot ce-i trebuie, dar voi ce ziceti, o fi prea micutza la 200g?
Din pacate eu nu am putut sa o vad, fiindca eram prea speriata sa-i mai spun medicului ca vreau si eu sa-mi vad copilul. E si vina mea ca ma pierd usor, dar mai mult vina acestui doctor, care, nu neg ca e cel mai bun genetician, ecografist sau ce-o fi el acolo, dar, clar, are o problema de comunicare.
Ma bucur ca, cel putin, tati a apucat sa o vada, si ca este bine, sanatoasa.
adra_bell 17+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

gata am gasit cateva raspunsuri de ieri si va multumesc!vreau doar sa stiu cum as putea sa ma inscriu pe lista aia "mamici din decembrie"?! in rest maine ma duc sa fac testul din primul trimestru(sper sa fie totul bine) si tot maine voi vedea si medicul meu si pe bebe-ul meugaby 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

trebuie sa plec fetelor ma duc spre casa am terminat muncile...apropo lucrez intr-un boutique de hainutze...cand am sa fiu cu burta mare cred ca am sa intru in crize pt ca aici sunt haine doar pt slabe. pop!12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo
am intrat si eu scurt sa va spun noapte buna!
PUSSI AM PUS POZE CU PARUL VOPSIT!!!! (la semnatura mea sunt pozele) ,CINE VREA POATE SA LE VADA!!

PUSICI

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by ggaby

sal fetelor eu am intrat si ieri si mai in fiecare zi citesc tot ce scrieti si-mi este de mare ajutor...dar cum nu prea ma pricep pe aici...pierd capitotlele nu stiu sa mai gasesc raspunsurile etc
1)ieri intrebam daca stie cineva cum ma pot inscrie pe lista mamicilor decembrie?...m-am invartit pe aici dar nu-i dau de capat
2)cum stati cu cosurile?eu am niste umflaturi oribile de nu mai stiu ce creme sa folosesc? astia sunt sunt hormonii...are cineva vreun leac miraculos?
12+

lasa ca te obisnuiesti tu... citesti pur si simplu pagina cu pagina, iar pe ultima (de obicei pag. 20) este un link inspre capitolul urmator. Un capitol nu poate avea decat max. 20 de pagini, de aia avem mereu capitole noi, numerotate. Si pentru ca scriem multe, ca suntem gravidute vorbarete si care-si pun mii de intrebari, cred ca este aproape ziua si capitolul

de cosuri, cum am mai zis, si cum stii si tu, sunt hormonii si nu ajuta nimic. Daca ai noroc trec in trimestrul II, daca nu, dupa nastere... Am si eu, din pacate!

Da-ne datele tale si o fata priceputa si harnicuta te va trece pe lista...

Si inca o data, bine ai venit!!!

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Fetelor, am comis-o!!!
M-a apucat o pofta nebuna de ceva dulce, si am gasit un borcan de dulceata de cirese albe amare trimis de o matusa din tara, de care n-am mai mancat de nu stiu cati ani de zile... Am crezut ca mor daca nu mananc, intre timp s-a dus jumate de borcan!!!

si inca nu m-am saturat... macar ma gandesc ca daca-l termin, nu mai am altul, deci s-a dus pericolul...

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
bb - vazut poze....sa-ti fie de bine...cand pleci?
adina - ai terminat borcanul?
va pup. azi nu cred ca mai intru ca are stef serbare si trebuie sa ma pregatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
BB iti vine ff bine noul look,sa-ti fie de bine.
Adina gata borcanul?
Eu ieri am patit ceva de genul asta cu supa de rosii ,asa ca aseara la 8 mama imi facea supa
Pup fetele si va doresc o zi buna

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

bb_yasmi te prinde bine culoarea asta,ce mamica cocheta.., !! Azi m-am trezit c-am fara chef de nimic...,poate mai tarziu daca e soare ies un pic la bronzat...,va pup!!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata de azi avem 19+

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput