Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 5
loub_erika spune:
hai ca voi ati fost cum ati fost cu borcanul de dulceata,supa de rosii..,eu ieri cand am dormit la pranz ptr. o ora...,m-am trezit salivand dupa slanina din aceea cu boia din Ardeal,ceapa rosie,branza si rosii...,e ce ziceti..,ca m-am imbracat si am facut rost...,asa de bine mi-a cazut,dar clar ca nu o sa mai pap slaninunta luna asta...
18+ Angelina
mihuta spune:
Buna fetele, am lipsit cateva zile (de pe net) asa ca am de recuperat.
Adina, cea mai buna solutie sa scapi de o tentatie este sa-i dai curs....
Ma duc sa citesc ce s-a scris...
17s + Sophia 80%
bb_yasmi spune:
neata fetele dragutele!! multumescd e complimente!! dar de burtoiu' meu ce ziceti??? nu ca e imens???
gaby, in data de 25 iunie (peste o sapt aproximativ) am decolat!! de abia astept!!!
o sa imi fie asa de dor de voi!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Buna dimineata!
BB, esti o graviduta fotomodel !Iti sta foarte bine blonda.Burtica arata f. bine
M-amn masurat, am 88 peste buric, si 92 putin mai jos unde este mai umflata un pic (probabil ca peste vreo 2 saptamani o sa se ridice la inaltimea buricului).Eu am plecat in sarcina cu ceva kg in plus (vreo 10 fata de cat as fi vrut), aveam deja in talie aproape 70 cm.Oricum, fata de la Sebi, voi avea burtica mult mai mare. La fund imi este si rusine sa va spun, a "dospit" pana aproape de 110 .De acum gata, incerc sa nu mai consum dulciuri si grasimi!
Nu stiu cine spunea de pate de ficat- eu cred ca o feliut5a de pofta, cu un strat mai subtirel- nu este o tragedie. Sa ai grija eventual sa fie cat mai proaspat, dintr-un magazin de incredere. Era si o reteta de pate de casa pt. bebelusi, daca dati o cautare pe forum sigur o gasiti: in mare, se folosea ficat proaspat de pui (eventual proaspat taiat de la tara), se fierbea in lapte si se freca cu putin lapte/unt, se punea putin patrunjel...
O zi placuta tuturor!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
loub_erika spune:
ba da bb_yasmi,ai o burticuta frumoasa si maricica,nu gluma...,suntem toate niste buticoase,daca ati sti cat am asteptat sa am si eu burtica...,vreo 5 ani ,buni..,asa ca acum ma uit la ea in fiecare zi...!! Calatorie placuta bb_yasmi si distractie cat mai multa dar fara efort...,sa ai grija de tine!!
18+ Angelina
bb_yasmi spune:
anacami, nici chiar asa....
erik, multumesc!! inainte sa plec voi mai intra sa va spun dc bebe a ramas fetita sau ia crescut cuc (asa cum vrea tati )
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Erika,buna idee cu "cuplatul"! vrea cineva sa comande cu mine de la Motherhood? eu stau in sectorul 3, zona Mihai-Bravu-Calea Vitan-Dristor!
roxxi spune:
Neata, auziti, da din Constanta e cineva peaici?
Cear fi s ane cuplam toate si s ane dam un meeting undeva prin Bucuresti? Sa ne comparam si noi burticile...
16+
anacami spune:
Roxxi, cred ca mai indicat este la Constanta ! eu voi fi la Mamaia in perioada 6-13 iulie, dar nu stiu ce libertatea de miscare voi avea (cred ca voi sta mai mult in aceasta statiune)
roxxi spune:
Ana Cami super! Tinem legatura, nici eu nu am foarte mult timp, dar vorbim!
Pupici
Azi voi pune si eu niste poze pe yahoo, pupici
16+