Herbalife- pareri sincere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arina spune:

vreau si eu YOUTHFUL ISLAND-GREEN TEA ESSENCE. cu cine iau legatura.? vreau macar o adresa de mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

eu le iau de la o tipa care le ia de la alta tipa si uite asa. Cam greu circuitul si acum este plecata tipa in China. Vine pe la sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Teapa!

Efectul Yo-Yo garantat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Intr-o perioada foarte stresanta din viata mea am pus 10 kg, apoi cand a trecut stresul le-am mentinut fara sa ma mai ingras asteptand momentul in care sa fac ceva. Mi-am comandat Herbalife dar nu m-am atins de ele pentru ca atunci cand am cercetat problema din punct de vedere medical am ajuns la concluzia ca e varianta gresita. Mi-am facut propriul meu program, mancam aproape la fel ca pana atunci doar ca am umblat la portii, am redus ciocolata (nu am eliminat-o), am trecut pe cola light si m-am axat pe exercitii fizice. Am slabit 10 kg in 3 luni fara sa flamanzesc, fara sa tin regim, fara sa ma frustrez de lipsa ciocolatii , dar am devenit dependenta de gym , alerg cel putin 3 zile pe saptamana, de obicei 5 zile. Nu am fost niciodata, nici la 18 ani, atat de fericita, puternica si plina de energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sotul meu a tinut aceasta dieta acum 6 ani. A tinut-o oluna. A slabit 5 kg. In doua saptamani dupa....le-a pus la loc.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am luat HL, cam 4 luni. am slabit putin, cam 4 kg si 20 cm de peste tot. Intr-adevar L e un stil de viatza, dar la mine nu s-a vazut diferenta, asa ca am stricat doar banii.
acum iau Elit heritage si sunt mai multumita.
Multe pers. care au tinut dieta cu HL, la terminarea acestuia au pus kg la loc. daca ai lua toata viatza shake-urile lor, ti-ai pastra forma dorita, dar nu stiu daca esti dispusa sa dai o groaza de bani lunar, pe viatza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bangladesh spune:

quote:
Originally posted by Diablette

Clover, "nu minteam" pe acest forum, imi exprimam o opinie nedocumentata si complet falsa in discutii cu prieteni/amici/cunostinte, cand venea vorba... Si faceam asta din prejudecata, pentru ca nu credeam in varianta HL, si asta pentru ca in acel moment NU IMI PERMITEAM dpdv financiar! Asta se intampla acum cativa ani. In prezent mi-am alocat o anumita suma pt. HL, am de gand sa tin si programul de intretinere si dupa o sa vorbesc din proprie experienta. Sper sa ma pot mentine la o greutate ideala (pentru mine ), cert este ca ma ajuta sa-mi schimb modul de viata (cred eu). Daca vreti, va pot spune si cam ce mananc si cum. Eu nu consider acum ca tin un regim, vreau sa mananc in continuare asa toata viatza, si cel putin in acest moment, imi este foarte usor. Si repet, fara sport - si daca se poate zilnic - rezultatele sunt slabe, in primul rand pierzi si masa musculara nu numai grasime, si nu asta este ideea! Singura problema cu care ma confrunt in acest moment este scaderea in volum a bustului si a partii dorsale . Practic, revin la dimensiunile de acum 9 ani, cand eram in floarea varstei, dar cam scandurica
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bangladesh spune:

vreau si eu YOUTHFUL ISLAND. adresa mea de mail...

arinarina@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Uite ca eu am o colega care a slabit in cateva luni cu herbalife peste 30 de kg .A urmat si tratamentul de intretinere si in general are grija la ce mananca .Asta a fost acum mai bine de 3 ani ,iar in timpul asta nu a recastigat decat 5 kg ,intr-o perioada in care ea singura spune ca nu a avut grija ce manaca .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Si eu am consumat produse Herbalife acum mai bine de 5 ani.Ce-i drept am mers doar pe formula(praful acela care inlocuia 2 mese pe zi) si am slabit aprox 6 kg intr-o luna.

Sincer, n-am mare incredere si daca stam sa analizam nu putem toata ziua sa dam milioane pe astfel de produse...

Eu nu stiu ce efect si-a facut shak-ul ala, insa eu cred ca am slabit mai ales prin faptul ca nu aveam decat o masa si 2 erau acea magica bautura....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput