Herbalife- pareri sincere
Raspunsuri - Pagina 4

Andreea_k spune:
Si fiindca am inecup acest topic ma simt datoare sa va scriu concluziile mele.
Am inceput regimul acum cca 3 luni , am slabit 15 kg fara sa tin regimul ca la carte si cu pauze mai ales in week-end si concediu .Am mai halit si inghetata si cioco dar nu f mult pt ca eu mi-am luat shake-ul cu gust de ciocolata , il beau numai cu lapte si imi place la nebunie ca are gust de lapte cu cacao asa ca nu e departe de gustul buuuuuuuuuuuuun al ciocolatei.
Sincer, il beau de placere.
Legat de suma necesara lunar mie personal nu mi se pare mult avand in vedere ca eu mancam si mic dejun si pranz si cina si imi cumparam mancare ca nu mi-o dadea nimeni pe degeaba , practic acum tot suma aia o cheltuiesc sau poate chiar mai putin numai ca ii dai pe toti odata.
Revin cand mai am amanunte , pana atunci sper sa mai dau jos vreo 5 kile.

diciu spune:
buna andreea_k..cum mai stai cu regimul?
am inceput si eu de 3 saptamani...si am dat pana acuma aproape 4 kile..
eu insa mi-am luat de fructe tropicale...e bun...dar laptele nu-l prea suport eu...am o problema cu asta...
masa principala cand o mananci?..seara sau la pranz?...la mine pare sa aibe efect cand masa principala e la pranz..si ma culc cu burta goala..
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Giova spune:
e indicat ca masa libera sa fie la pranz, seara sunt arderile mai lente.
eu dupa 3 luni cu HL am dat jos 4 kg si 20 cm in total. 10 cm= 1kg.
nu mi se pare ca am slabit mult, la cati bani am bagat in produse. mancare cumparam la fel, caci sotul si fiul trebuia sa manance.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

ligeea spune:
Off topic -
Toanca , unde ai facut masaj si electrostimulare , ai avut super randamanet sunt fac , da-mi si mie adresa te rog
la subiect -pai ce e herbalife decat ca -ti da anumite suplimente alimentare in loc de mancare clasica si recomanda mult sport .
Fara papa si cu sport e logic sa slabesti. Daca ai vointa si tii un regim bun -nu din revista Avantaje ,slabesti ca doar nu se ingrasa nimeni respirand .
Parerea mea-da banii pe vacuum sau electrostimulare- iti face faoret bine la musculatura si la piele si tine regim , fa si sport si nu mai manca prafuri la plic

toanca spune:
Ligeea uite aici: www.3no.ro
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

babyyy spune:
madairina cum se numesc pastilele chinezesti cu care ai slabit si de unde le pot lua?
pupici

Andreea_k spune:
la mine dieta merge super , mai am de dat jos doar 5 kile.imi pare rau ca nu o tin ca la carte dar tot are rezultate spectaculoase. Cine nu m-a mai vazut de mult spune ca sunt alt om :) .
Maine tre sa merg sa-mi iau iar "tratamentul" ca mi s-a terminat si sa mai fac o "portie" de dieta ca sa ajung la greutatea ideala pt mine.
Eu masa libera o iau seara pe la 19 cand ne adunam cu totii acasa si mancam impreuna.Noroc ca ai mei nu sunt mofturosi la mancare asa ca fac mancaruri mai usoare.Azi de ex am mancat branza cu smantana si mamaliga iar ieri peste prajit.
imi place f tare la dieta asta ca dupa "masa" pot manca un fruct si uite asa m-am obisnuit sa renunt la rontait alune,seminte etc si acum prefer sa "rontai" un mar , un strugure etc.
important este ca nu am pus nimic inapoi in perioadele grele cu zile de nastere si petreceri unde am mancat numai prostii si dulciuri .
le tin pumnii fetelor care au inceput dieta.