Herbalife- pareri sincere
Raspunsuri - Pagina 2

kariguld spune:
Herbalife, gargara cu apa rece!!!
Bani cheltuiti aiurea.
Cunosc cateva persoane, le cunosc de multi ani! care au luat Herbalife si care dupa terminarea programului au pus la loc kg pierdute. Mai stiu un domn, care e patron si de cativa ani foloseste aceste produse, le ia tot timpul!!! mereu cand vine la firma noastra vine cu paharul de shake dupa el ca sa "nu-l omoram noi cu prostii"!!
Parerea mea sincera, dupace am consultat mai multi nutritionisti, este ca trebuie avut grija la ce se baga in gura, la cantitate! Eu nu am nevoie sa slabesc, nu ma ingras nici nu slabesc, ma mentin asa de multi ani.
Nici un regim nu ajuta, dupace se termina regimul, se revine la modul de viata anterior , kg se pun la loc.
Doua prietene, pe care le stiu de peste 20 de ani, au tinut regimuri peste regimuri, herbalife, aloe vera, spirulina si tot s-au ingrasat la loc.
Asa ca un mod de a manca sanatos: nu tot din farfurie, nu mancat seara dupa ora 5, 6, multe fructe si legume, putine dulciuri, fara paine!!, fara grasimi-prajeli, apa cat de multa sau ceaiuri de plante, toate ajuta la mentinerea unei greutati normale.
Kari

Ashera spune:
Personal nu am folosit si nu asi folosi (nu sunt adepta dietelor, prefer sportul), insa stiu persoane care au slabit foarte mult cu HL. Practic, in cateva luni erau de nerecunoscut. Nu stiu daca s-au mai ingrasat sau nu ulterior, insa ptr perioada cat au tinut dieta, chiar s-au vazut rezultate. 31+
Christian

XIO spune:
Din cate stiu eu HB sunt suplimente nutritive , adica se iau in loc de o masa.
Pe moment iti ofera energia necesara , dar la intreruperea programului e normal sa nu poti face abstractie de masa respectiva.Si e la fel de normal ca orice ai manca are mai multe calorii prost distribuite decat HB , deci se depune.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

smillaraaq spune:
Oana-Diablette, happy birthday to you si tot ce-ti doresti!
Stiu senzatia pe care o provoaca toate aceste produse vandute numai prin retea de distributie, scumpe si foarte controversate (gen Amway, Herbalife etc). Si mie imi vine de multe ori sa spun "porcarie! pierdere de vreme si bani aruncati!", dar cunosc o doamna care a slabit cu herbalife cam 15 kile si nu s-a mai ingrasat niciodata... deci se poate. A slabit acum vreo 15 ani, de atunci se intretine cu dieta, lichide, mers mult pe jos etc. si arata la 45 de ani cu 10 ani mai tanara, ceea ce nu e putin lucru!
Voiam sa te intreb cat costa un program din asta de slabire + intretinere? (poti sa-mi raspunzi pe PM, daca nu e voie pe forum)
Smilla

ingridnen spune:
O colega a slabit 8 kg si le-a pus urgent la loc.
eu am incercat si dupa 3 zile aveam niste ameteli de se invartea casa cu mine. Am renuntat si am trecut dupa ceva vreme la un regim mai uman (South Beach, s-a mai scris aici) cu care am slabit 17 kg in 3 luni si nu le-am mai pus la loc (sant 2,5 ani de atunci, oricum sant foarte atenta ce si cat mananc si dupa excese ma pun iar pe regim...)
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

ainia spune:
Andreea_k pt mine e a doua cura cu suplimentele nutritive de la Herbalife pe care o tin. Dupa prima (in care am dat jos 6kg la slabire si 2kg la mentinere), la vreo 8-9 luni am ramas gravida. Am nascut o pereche de gemeni-fata 3,530kg si baiat3,100kg, apgar 10. Din ianuarie am inceput a doua cura cu Herbalife, am dat jos 12 kg si mai am ina 3kg sa ma intorc de unde am plecat cu sarcina.
In mare vad ca toata lumea are aceeasi idee, adica pt a te mentine depinde de tine, cata apa, cate calorii mananci pe zi si...calitatea mancarii, sa spun asa. Succes!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

mumyca spune:
Eu personal am folosit si am fost foarte multumita.Dupa o nastere in care ma ingrasasem 10 kg am incercat timp de 1 an de zile tot felul d ediete de pe internet .Slabeam vreo 2 kg ,apoi puneam dublu la loc,ma infometam,si facusem si ulcer .Am dat o gramada de bani sa-mi revin dupa citeva zile de crize.La un an dupa ce m-am tratat m-am hotarit sa apelez la herbalife.Stiam ca si sotul incercase in urma cu 4 ani si a fost multumit.Mi-am zis ca este ultima mea speranta si sansa sa slabesc.Dupa 1 luna de herbalife am slabit 5 kg,nu m-am infometat,nu a recidivat ulcerul,a fost totul ok.Trebuia sa mai tin si regimul de mentinere dar sincer nu am mai avut bani si practic m-am oprit bruc .Dar am avut grija timp de o luna de zile cu alimentatia.Mincam piine moderat si nu seara,am renuntat la dulciuri,mincam carne usoara,legume,salate,piine graham,fructe,apoi treptat am inceput si cu cite o prajitura o data pe saptamina,ma mai rasfatam din cind in cind.Acum sunt 6 luni de cind am slabit si maninc normal.Chiar am reusit sa mai slabesc 1kg si jumatate in aceea luna in care mia-m facut eu un program al meu de alimentatie.Si beau foarte multa apa 2 l pe zi.Ideea e ca se poate daca suntem un pic mai mult atente la ce mincam.Probabil ca daca as fi minact dupa aceea cura d eherbalife,duliuri multe,piine multa,probabil ca le-as fi pus la loc kg,dar am avut multa vointa si m-am gindit ca am dat o gramada de bani asa ca trebuie sa reusesc .Acum vreau s amai fac o tura sa mai dau jos inca 5 kg si m-am facut si reprezentant herbalife sa beneficiez de reducere ,daca tot iau produse.

abbi spune:
HL-sunt pareri impartite!eu am intalnit doar cazuri nefericite, care dupa HL-au pus mai mult pe ele!
o persoana apropiata mie si care are mari prb cu kg, dupa multe incercari a descoperit niste pastile pe baza de extract de ceai verde.in romania nu am idee dak sunt pe piata,le-a procurat din china, acolo sunt in jur de 8 euro(dau echivalentul in euro).
SE NUMESC YOUTHFUL ISLAND-GREEN TEA ESSENCE.

madairina spune:
Abbi eu iau pastile chinezesti si intr-o luna si jumatate am slabit 8kg. Ideea este ca din prima zi de cand le-am luat nu am mai avut pofta de mancare, cei drept ca mananc mai mult pepene. Chestia cea mai interesanta a fost ca dupa ce am venit din Bulgaria (All inclusive 8 zile) vreau sa zic ca slabisem 1 kg si nu pot sa zic ca am mancat de regim.
Sunt curioasa prietena ta cat a slabit? cat timp a luat? si dupa cum a fost?