Spiridusi de ian-feb 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

oooooooooooooo,cristina felicitari sa fitzi sanatosi si multi ani de acu inainte fericitzi alaturi de spiridus......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si distractie maxima la mare,poate te intalnesti cu pufumic,e o tipa super..........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anasol, pai ma intalnesc asa: cu Irina, cu Daniela si cu Pufulescu. ordinea este aleatorie.
sorry, dar am baut ceva sampanie... hihihi.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetele,

Astery si felicitari pentru livretul de familie si certificatul de casatorie

Multa sanatate tuturor puiutilor sa le treaca repede durerile de dintisori

Bee la papusica sa ii treaca repede.

Io mai nou nu stiu ce fac dar adorm deoadata cu Iarina ...dar mai mult ca sigur eu inaintea ei ,cu atatea plimbari ca numai afara se cere, merge si imi aduce papucii sa ma incalt si imi arata usa ca pe acolo sa o scot. Ca norocul ca mai e o mamica la noi pe scara cu un baietel de 2 ani si un pic si iesim impreuna ca parca nu se mai pot desparti.
Cand venim acasa el tre sa intre si pe la noi iar cand pleaca se crizeaza Iarina ca vrea si ea la el si tre sa o duc neaparat pana sus si sa coboram iar jos ca sa poata urla baiatul dupa ea...
Azi cand am fost la mami a tras o tranta de toata frumusetea (ca numai cu carutul vrea si in viteza) intr-o balta de ulei de masina...io nu stiu de ce nu poate merge si ea ca tot omul incet sa se plimbe , zici ca tot timpul e pe fuga ca nu cumva sa scape vreun centimetru de trotuar pe care ea sa nu paseasca.
In rest e bine , imi freaca nervii la greu...azi a fost foarte fericita ca i-a cumparat tata-so carucior nou

www.dropshots.com/day.php?userid=295938&cdate=20070612&ctime=193711" target="_blank">Aici puteti vedea o scrofina daca aveti chef bine inteles , mai sunt si pozici noi daca va intereseaza

Cam atat despre noi..

V-am pe toate ,toate

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cristina,pai poate te intalnesti cu toate deodata,sa tragetzi o distractie pe cinste,fara bebei........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata.
Pei eu nu ma mai joc, merg la mare, o sa mor cu soacra de gat si nici n-am masina dupa mine sa merg la intalniri cu fetele. Sa inteleg ca voi fi claustrata in Jupiter (asta daca reusesc sa fac vreo rezervare secolul asta- pentru de sambata incolo)! Uffff, ce ma oftic. Soarta, ce sa fac.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BEE care i perioada in care pleci?

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Nu intelegeam ce certificat si livret are Cristina...pana am intrat in drop. Multi ani fericiti de acum inainte!!! Distractie maxima la mare, vreme frumoasa si drum bun.

marco e la gradi, mi-a facut cu mana. am intrebat educatoarea daca acolo e crizat si nici vorba.Asta e pt. ca l-am laudat ieri.

merg la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am golit piscina, 60 l apa a avut + ce am aruncat pe balcon, cred ca mai mult de o galeata. sper sa nu fi stropit fatada ca mi-o aud eu.....
Macar am spalat super fain balconul.
acum ma bag la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Asteryca felicitari mai pt livret si multa multa fericire iti doresc din toata inima.Vacanta placuta.
March , m-a sunat iar Ioana dar m-am prins de data asta .Fata nu cred ca e laptele de vina, ia vezi tu ce fructe mananca ea.
Ali am vazut pozele cu Iarina Murdaricea, lasa doamna ca fata s-a distrat.
Am ajuns aseara acasa si Andrei era la Dan in masina, ca tocmai atunci ajunsese si el, iar mama era cu piciul pe afara.Asa ca nu am mai urcat acasa si am plecat in parc cu Bubu .
Vai ce s-a distrat , ne-am intalnit cu vecina noastra de la 3 care are o fetita de 2 ani.S-au recunoscut picii si erau asa bucurosi, tipau de fericire.S-au ascuns, s-au alergat.
Am observat la Andrei o chestie, cand fugea sa-l prinda Daria (asa se numeste fetita)venea la mine si ma lua in brate.Venea si se agata de fusta mea.Sa nu-mi vina sa cred .El nu a mai avut reactii de genul asta pana acum. Am plecat de acolo ca sa nu mai vina, ca doar e baietel mare.
Si el tot la mine voia sa vina, dar cum nu stie sa coboare trepte(si acolo era o treapta) venea doar pana in margine si intindea mainile sa-l iau.
Pana la urma a coborat singur treapta aia sa ajunga la mine.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa dau raportul: aseara dupa ce s-a intors de la o plimbare de 3 h cu taica-su,Diana mi-a facut ce n-a mai facut demult.Adica o criza cu zbierete,dat din picioare,aruncat diverse si mai ca nu m-a batut Si totul pentru ca n-am mai vrut sa o mai las la bideu sa se joace cu apa si sa se "spele" pe dinti.Striga DITZI printre suspine si ma tragea incontinuu de mana .
Am calmat-o cu chiu cu vai ducand-o la fereastra unde a zis clar NOAPTE Am incercat inainte sa o ignor,la crizele alea, dar se ineca de plans de nervi ca nu o bag in seama si nu-i fac pe plac.
Pe urma a adormit foarte greu si cica s-a mai trezit si noaptea ,io nu stiu ca am dormit tun ,dar era in camera de zi dimineatza cu husbandu'
In rest,toate vechi,p-aci cu mustele

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.

NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI

Mergi la inceput