Spiridusi de ian-feb 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni exact asa s-a crizat si marco duminica la iarba verde ca l-am scos din apa si ieri cand a vazut piscina pe balcon.
era negru, se inneca de plans, si ma tragea de mana, doar asa, sa ma ridice de la comp. se vedea pe el ca era nervos de numa.
A stat 4 zile cu bunicii, copii, si uite unde s-a ajuns. nu degeaba se zice ca bunicii rasfata copii si ii lasa sa faca ce vor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA asa suntem noi astia care stam ca ,,tiganii,,ne strica satra copiii

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La mine nu stiu daca e chestie de bunici,cred ca io-s "bunica" ca eu o cam las sa se desfasoare (cica sa-si manifeste creativitatea ).De fapt si mami ii face pe plac cat de cat.Doar taica-su e mai restrictiv (si cand nu e cazul )
Sa va mai zic ce meniu a avut la cina: m-a vazut cu o punga de prune uscate,cand s-a intors, asa ca s-a servit,a papat vreo cinci bucati,pe a sasea mi-a dat-o s-o pun la loc.In bucatarie n-a vrut papa,aia nu ailalta nu,a ros vreo 3 pufuleti doar ,pana a ochit un pachet de crenvusti de pe masa (arata spre ei si zicea PITA - zice pita la carne,nu stiu de unde pana unde )si a trebuit sa ii dau d-aia (nu i-am mai fiert) din care a papat ... jumate din unul.Pe urma a LINS (nu mancat) o felie de rosie,una de ardei si o zmeura Ce cerea aia trebuia sa ii dau
Ca norocul ca a baut macar 150 ml de laptic dupa aia.
Deci ... de unde kg?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.

NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata si de la noi, cu intarziere. Acum suntem la relash in casa unde este racoare si bine. In curand o sa faca nani dar deocamdata vad ca sta cumintica langa mamaia si isi face de lucru. A papat dimineata la 7 vreo 250 lapte si s-a culcat la loc pana ne-a trezit electricianul la 9, ar mai fi dormit ea dar de, daca m-am bagat in constructii iara...abia astept sa terminam. II fac o surpriza lui Robert, sper ca placutaam cheltuit o gramada de bani
Mai Moni dar zapacit mai papa Diana. Adevarul ca a mea copila este si pofticioasa si destul de mancacioasa, este de ajuns sa-i placa ceva ca apoi sa te tii. Acum a papat un galbenus de ou fiert tare cu painica si o felie de cascaval. Si pana se culca mai baga si un mar si ceva biscuiti.
Valeuuuu, revin, ma duc s-o schimb ca a varsat o cana de apa pe ea si este tareee incantata de isprava.

daniela31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni macar bine ca a mancat lapte ca in rest se rasfata ea la masa va pacaleste si nu mananca mai nimic.
Danielo mama ce te-ai apucat sa faci prin casa in starea ta?
La sa fata sa verse apa ca e vara si cald , se mai racoreste.
Ii dai macare solida dimineata?Si o manaca?Bravoo.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Denisa sa stii ca si eu ma rog ca Dienuta sa se faca bine. Am urmarit si eu cu inima cat un purice evolutia fetitei. Tare rau imi pare pentru ce i s-a intamplat.
Astery dear, te astept la o intalneala, cu mare drag asteptam sa-l cunoastem pe Razvanel!!! Imi pare rau ca de nu-s tocmai in cea mai buna forma de plimbari si alte distractii ca ce-mi mai ard calcaiele....
Hai mai Giova nu mai fi asa dura cu copilul, poate pur si simplu ii place in apa!!! Ma mir ca nu-i place in picioarele goale???? Ioana este fun sa testeze cat mai multe cu picioarele goale, si-a facut ucenicia mai intai alternand prin casa covorul cu parchetul si cu gresia. Cand a ajuns pe nisip era ca-n rai:))
Acina, gata cu telefoanele, m-a invatat Giova cum sa fac. mai nasol este cu mesajele ca acolo trimite la ultimul "mesajuit". Ar fi bine daca as putea sa nu-l las niciodata la indemana ei, dar pot????
Bee, felicitari inca odata pentru baietel si odihna placuta la mare ca nu cred ca se mai pune problema sa faci baie noaptea in mare si alte alea alea .
Ioana s=a apucat de body painting, au devenit neinteresante colile de hartie
Ai vazut cuscra, nici ioana nu se lasa mai prejos, ai dreptate ca-i facem circari. Am fost si noi si ne-am cumparat tricicleta din aia care o imping eu. Nu prea sunt incantata ca ea cand se plictiseste sare si din aia

daniela33w si ioana alexandra (05.02.2006)

Mergi la inceput

Ce dimineata Acina?? la 10.30 mai este dimineata?? A papat lapte la 7 si pe la 10.30 ou cu cascaval si paine si acum ii dau mar si biscuiti.
pai al tau cand papa mancare solida???

daniela33w si ioana alexandra (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni chiar ca papa din toate si la sf. daca faci socoteala cam putin...
Eu nu-l las sa vada toate prostiile, caci la cat e de pofticios ...nu razbesc cu el.
March pai constructii ti-au mai trebuit tie?
anul trecut Marco a stat pe nisip, anul asta s-a domnit....macar calca pe iarba, dar se va obisnui el pana in sept.
Si la groa[pa de nisip...daca se umple pe maini vine repede sa-l sterg, de zici ca pana acum tot in puf l-am tinut.
unde e subiectul cu fetita accidentata? nu-l mai gasesc, atunci am intrat de pe un link de pe DC.

merg cu gunoiul si sa vad ce ravagii am facut cu apa care a curs de pe balcon.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova,uite aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101404&whichpage=51

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai eu nu prea pot sa ascund de ea,in primul rand si io-s asa si am in permanenta pe birou ceva de rontait si cum va mai ziceam,chiar daca le mai ascund prin sertare,s-a prins ca am si vine si cere Nu mi-am facut mari probleme ca plimbarea de ieri s-a sfarsit cu inevitabila vizita la mami la magazin si probabil o mai fi ciugulit p-acolo ceva,nu stiu ca am uitat sa intreb.Dar de obicei papa,biscuiti,turta dulce,banana,ce i se mai ofera (d-alea la care le-am dat "liber" ca altfel )
Totusi nici inainte nu papa ea foarte mult seara - o farfurie cu cereale eventual si laptele ... Acum daca ii face placere sa rontaie ,treaba ei Eu ma bucur ca mananca fructe macar si de toate,chiar daca putin din fiecare. Ca de ingrasat cine stie ce,nu-mi mai fac iluzii,ca ma vad pe mine,am deja 51 kg si inca nu-i gata vara
Azi ii frige mami peste,asta ii place mult ...

Duminica la tzara am lasat-o si eu in premiera pe Diana descultza la tzara pe iarba si pe ciment,n-avea treaba gagica

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.

NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI

Mergi la inceput