Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Aoleu de capul meu...mi-am facut-o cu mana mea:
a vazut marco piscina si apa, care s-a racit si a venit si umbra peste balcon. asa ca adio baie. Urla de nu mai poate de 10 min., nici nu-l pot opri din . asa mi-a facut si duminica cand l-am scos din apa.
Ana_m stai ca nu ma supar...doar ca n-a...
March nu cred ca are voie capsuni, stiu ca fructele sunt evitate in prima perioada, citrice defel, doar compoturi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Moni vezi ca era pt. muste o chestie-hartie lipicioasa, care se prindea de candelabru si pe care se lipeau mustele. doar ca e cam inestetic asa ceva in birou. de altceva nu stiu.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Luizza, bine ca ai inceput din timp cu ochelarii. Il tin minte pe fratiorul meu care avea ochelari de la 2 ani. Pana la scoala s-a corectat problema si acum are 26 de ani si vede ca un vultur. Dar si mama a avut ambitie sa-i ia ochelari cu rame speciale sa stea pe capsorul unui nazdravan.
March, eu i-ash spune sa se abtina de la capsuni si fructe proaspete in general, in prima perioada (mai bine un compot ceva). Si mai slabeste-o pe Ioana cu regimul. Un fruct mic de pofta, ca e pacat, trec repede. A mea n-a vazut mar+ banana cu ochi buni niciodata, dar ciresele, sau capsunile......... Capsunile le-a vrut doar pe cele de la tara din curte ca erau dulci (parca cele din piata nu-s asa bune), insa cirese, oricare de oriunde papa. Si scuipa samburele.
Toanca, daca Matei n-a facut alergie la capsuni, nu vad de ce ar face al zmeura. Da-i mai putina la inceput si vezi efectele. Eu una i-am dat de la inceput multicica si n-a avut probleme.
Bee 22+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
acina spune:
Giova varsa apa din piscina si lasa-l pe Marco sa stea in ea asa goala.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Giova spune:
Acina e ditamai piscina, nu e dintr-aia gomflabila, e ca un bazin, cu peretii de plastic. am tras roleta si nu se vede, dar nu stiu care e baiul, ca urlaaaaa.
adica stiu...am vazut ca sunt inflamate gingiile la caninii de sus.
asa ca imi trebuie multa rabdare...
merg cu el pana afara, poate nu mai e asa plangacios.
_
acina spune:
Giova, caninii, nasol.Buna idee cu plimbarea.
Gagici plec , va pup.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
marchplayer spune:
Multam frumos fetele! o sa-i transmit.
Bee nasol cu Anuka. lasa ca o faci tu bine. Pupicei la roscatica.
Tocmai i-am dat ioanei o piersica. Zici ca este Animalutul ala din Ice Age cu ghinda aia in mana. nu i-a dat drumu` pana n-a terminat si ultinul firicel din sambure. Cred ca ar mai fi bagat vreo 2 macar. Acum astept cu teama reactii. Eu ma gandesc serios sa o scot de pe lapte praf(Milumil3) tare imi este ca nu prea il tolereaza, de unde copilul meu mai mult constipat fu pana la 10 luni, de cand am trecut-o pe prafuri s-a stricat jucaria, mai tot timpul face kk moi si multi.
Cristina LA MULTI ANI!!!! Distractie placuta la mare!
Moni spor la killerit muste
Giova imi pare rau ca plange Marcolino. Poate ii mai trece la plimbare. Apropo de plimbare cred ca iesim si noi ca s-a apucat de rele de plictiseala. Se urca iara in picioare pe saua de la tricicleta.http://www.dropshots.com/day.php?userid=167376&cdate=20070529&ctime=151530
Acina pupici. Inca odata scuze de tel. Eu am telefon cu clapeta si nu se pot bloca tastele, iar ioana mea ieri a sunat-o pe Anca(prima din agenda) si i-a trimis tatalui ei doua mesaje goale de l-a bagat pe ala in sperieti, a zis ca s-o fi intamplat ceva.
Luizza ma bucur ca ai mai scris, poate de acum incolo mai bagi si tu cate un mesaj cand si cand. Felicitari pentru ce-a de-a doua sarcina dar si pentru Maria ca n-am avut ocazia sa te felicitam.
Poate mai scriu si alte fete, imi amintesc de Porumbelul care parca statea prin Israel, sau Maria din Brasov....
daniela31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
ce credeti ca s-a calmat? nici pe departe. afara si in parc ok, a papat si o nectarina, pufuleti si a baut suc.
Cand am intrat in casa, tusti la usa de la balcon si batea in roleta(am tras-o sa nu vada piscina). acum e cu tatsu' pana la cineva si pe urma vine Clau si arunca apa. uite unde s-a dus munca mea...numai draci si nervi mi-am facut.
March baga si tu primul nr. in agenda:123 si aaa, la nume. asa am facut si eu, ca-l suna in fiecare zi pe Adi-colegul lui Clau.
Ma gandesc ce sperietura a tras Robert cand a vazut 2 sms goale.
_
anasol spune:
dav doarme,dupa ce ne-am tras o draganeala pe cinste,ca doar nu ne-am vazut de 2 zile,m-a iubit tare,tare..........in schimb nu ma mai striga mami ci mama.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
asteryaro spune:
multumesc mult de urari fetelor, unele dintre voi sunteti persoane deosebite.
multumesc si celor care mi-au adresat un gand cu "-", tot este ceva, nu ?
am avut o zi foarte speciala azi, frumoasa si deosebita.
maine plecam in vacanta, unde voi cunoaste cateva fete dragi mie. sper numai sa avem vreme buna.
inca o data, multumesc mult.
aa, si am implinit treij'cinci de ani, ce tinerica mai sunt .
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro