Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 8
kro spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eu nu stiu ce e cu mine de catva timp, ca sunt tot cu nervii prastie, ma enervez din orice, ma rastesc la toti, nu mai am rabdare deloc, sunt stresata, mi se pare ca nu mai reusesc sa fac nimic ca lumea (casa asta parca e tot pe dos), m-am saturat de stat acasa, dar nici nu vreau sa plec pe nicaieri ca e foarte obositor cu copiii...sunt obosita. Si pentru ca n-am timp sa ma odihnesc si sa dorm, mi-am luat magneziu cu B6. Poate ma ajuta macar un pic. Toate lumea ma intreaba de ce sunt suparata si nu stiu ce dracu sa le zic...
Mitzu nici nu stii cat de bine te inteleg ... Parca m-ai descris pe mine
Roxi ... felicitari pt. vestea ce a buna (oricare ar fi ea) ... Pupici accidentatului si multumiri pt. pontul cu unguentul ... o sa tin minte ... Sanatate lui Mugur...
Olivia ... sanatate si lui Sorin ... Cum mai e cu degetul ? ... Ce scump a fost Luca, ii era mila de tati ...
Gabi ... bine ai revenit ... Sa ne anunti cand apare spotu' pe sticla
AndreeaP ... tin pumnii sa se rezolve cu constipatia ... Pupici lui Pupi ...
Carmencita si eu ca si tine - in oala cu melancolie ... azi a fost ultima zi de gradinita a copilului
Ieri am avut "petrecerea de despartire" la gradi ... Am iesit cu toti - copii si parinti - la gratar si iarba verde intr-o livada ce apartine de manastirea unde e gradinita ... Minunat loc, copiii au fost realmente incantati ...
Revin cu poze ...
szivarvany spune:
Helllouuu garlz :-)
Am sosit sin oi de la piscina, prima balaceala a Giuliei in apa geotermala ... nu stiu daca am facut bine ... ieri am facut vaccinul, azi piscina 9chiar daca am uns-o cu crema de protectie si i-am lipit bandana de cap, a papat inghetata cu restul copiilor ... acum doarme de le sforaie ... sper sa nu pateasca nimic.
Leeloo - sotului tau !!!
Mai revin diseara, merg sa scot rufele la uscat.
Va puuup si va invidiez pt intalneala ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
Andries spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Andries - mie mi se pare super-ok Herastraul insa Insula Copiilor este un loc inchis, in care sunt doar gonflabile si citeva mese pentru parinti. Eu nu prea l-am dus pe Stefan la astfel de locuri de joaca asa ca as plati taxa degeaba pentru ca nu se baga pe acolo... Eu as prefera, daca e ok cu toata lumea evident, o terasa - o cafenea de exemplu sau daca nu, pur si simplu undeva pe o alee - dar sa fie la aer si nu intr-un loc inchis...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
oau... n-am stiut ca e un loc inchis... atunci ramane Tratoria Il Calcio, bem o cafea si un suc si apoi ne plimbam prin parc. Ramane ora 10:30?
Andries
kro spune:
Iata si pozele de la picnic:
http://family.webshots.com/album/559462772akFFFM
... si inca o serie de la gradi cu reprezentatia celor de la Fun Science ... premiul obtinut de Feli la concursul Atelierul piticilor de pe DC: http://family.webshots.com/album/559458466EMgnWa
Gabi ... LA MULTI ANI sotului tau ...
Daria ... sa va fie de bine balaceala ...
In legatura cu intalnirea de duminica ... vreau sa venim si noi ... doar ca l-am auzit pe tati zicand ceva de o iesire de cateva zile la munte cu plecarea de sambata sau duminica ... caz in care nu vom reusi sa ajungem la intalnire, evident ... Daca treaba pica si vremea e buna, vin si eu cu fetele ... Cu locatia eu nu am probleme ... Initial m-am gandit si eu la un loc de joaca asemanator cu Insula copiilor ... KiddyLand se numeste ... dar e tot asa: loc inchis cu diverse posibilitati de joaca pt. copii si o curte cu masute pt. parinti unde se pot servi sucuri si cafele ... Avantajul aici ar fi ca e un loc destul de safe pt. copii, in principiu am putea sa stam si noi mai grupate ca sa putem vorbi ... Daca vreti sa vedeti cum e dati o cautare pe google dupa numele locului si gasiti sait-ul ...
Eu sunt deacord si cu Herastraul, pe de o parte e mai bine in natura ... dar nu stiu daca vom gasi mese libere la vreo terasa ... si ar mai fi problema vremii ... daca incepe vreo ploaie serioasa (cum s-a intamplat in ultima sapamana) ce facem ? Unde ne adapostim cu copiii ? ... Eu am patit-o si sambata seara in Cismigiu, si duminica - in Titan ... si ieri seara in livada - la picnic ...
mitzura spune:
Vad ca nu sunt singura in situatia asta...din pacate.
Ce bine ca macar voi ma intelegeti, ca pe aici pe acasa sunt luata numai drept ciufuta. Adevaru e ca nici nu am nervi sa stau sa le explic cum ma simt, asa ca e dreptul lor sa creada orice.
Roxi, si Cosmin ma tot bate la cap sa plecam undeva si ma gandesc serios la asta. Numai ca e foarte greu sa ma odihnesc cand trebuie sa am grija de copii 100% din timp. Cel mai bine ar fi sa plec undeva fara ei, dar asta nu se poate deocamdata, atata timp cat alaptez.
leeloo2004 spune:
Andries - stai ca m-am mai interesat si am inteles ca au si afara chestii din astea gonflabile la Insula, nu numai inauntru - daca doriti locatia asta, mergem acolo... Oricum, in partea aceea de Herastrau mai exista si alte cafenele (cum e Alexandra Cafe) - sau cel putin asa stiam eu, asa ca eu zic ca ne descurcam pina la urma...
Spotul o sa fie pe sticla incepind cu 2 iulie, ca atunci incepe promotia. O sa incerc sa pun si poze dar se pare ca de la birou nu mai am acces, asa ca o sa o fac de acasa.
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Mitzu - si io zic sa plecati undeva voi 4, 2-3 zile, sa-l anunti pe tatic din timp sa nu comenteze, sa nu te contrazica si poate chiar va fi foarte bine, Macar scapi de oras.
Kro - vazut pozeleee , ptiu, ptiu sa deochi fetele cucuiete !
Pun si io poza cu grasa
Mai vin pe aici ... k Giulik e k.o.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
amironeanu spune:
Salut!
Am revenit si eu si incerc sa recuperz. Miercuri am stat acasa ca mi-a fost mie rau, joi am stat acasa ca a facut Stefi febra. Eu am probleme cu stomacul, dar stiu ca este pe fond de stres si oboseala, plus o sarcina tare sus plasata care nu ma lasa nici sa respir, nici sa mananc. La Stefi nu prea stiu ce este, mi-a facut miercuri noapte si joi dimineata febra, 38,5, a reactionat bine la Panadol, ii curge nasul si tuseste un pic si a avut ieri dimineata si azi cite un scaun foarte prost. Incerc sa-i dau mancare de regin, continuam cu Panadolul si cam atit. In rest starea ei generala este foarte buna, i-am facut si o hemoleucograma, a iesit in principiu ok, doar limfocitele mici si granulocitele un pic peste limita. Le-am aratat dr. de familie, dar nu a comentat in nici un fel.
Cam acestea sunt noutatile, am vazut doar poze cu Guilia (o dulce si jumatate), va urez o intalnire placuta si acelasi sfat pentru Mitzura. Pauza scrie pe tine!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
leeloo2004 spune:
Gata si cu pozele de filmare (citeva, evident...) - le gasiti aici (si sper sa mearga linkul):
http://outdoors.webshots.com/album/559462829esvmTX?vhost=outdoors
John D. Rockefeller, Jr.