Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata! Deja bate vintul vacantei pe aici...
Roxa si Mugur? I-a trecut?Sorin este ok..ieri chiar si asa doar intr-o mana..m-a asteptat cu varza calita...statuie ii ridic! Te-ai hotarit cu comanda? Pat o sa merga de la toamna? Pupici pe julituri! Si Luca abuzeaza de...sorry mama..si chiar mai mult cind nu raspund imediat...tot el zice...it's ok mama...it's ok...
Robi poate este doar o faza..sau intr-adevar are ceva paraziti...sau poate doar caldura...Felicitari pentru nepoate!!! Uneori am impresia ca noi "ii stricam" oferindu-le prea mult...Eu am renuntat de ex la jucarii...am trecut numai la jocuri...domino, bingo..etc...
Feteleor sa faceti pozici!
Daria cit ai concediu?
Adela...daca ar fi sa ma iau dupa Luca..zilnic il doare ceva...si-n mai multe locuri ..dar ex coproparazitologic ai mai facut? Bafta la eco..o sa fie bine..

edit..vorbeati de filme..este asa de bine sa poti inchiria pe loc filme de la TV...asa ca aseara am vazut Borat ..ma asteptam la mai mult...dar niste faze tot bestiale au fost...

edit la edit...ca tocmai ce va povesteam de ER..uite cum au lasat-o sa moara ..si vorbim de Los Angeles!

http://www.nbc11.com/news/13498137/detail.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, si philip se plange de burtica inainte de a face caca. dar el are probleme cu constipatia, azi am ajuns la medic pt ca era deja a 4zi de cand nu facuse. i-au facut radiografie si nu avea nici un blocaj dar caca gramada. asa ca ne-au prescris un medicament pudra pe care-l amesteci cu ce vrei, fara gust si miros care are trebui sa lucreze in 2-4 zile. ei bine, eu i l-am dat cu suc in dupa-amiaza asta si intr-o ora a facut caca de ma minunam. scuzati intimitatile, dar stiti si voi cum e cu copiii astia. cica trebuie sa-l ia 2 saptamani si daca dupa ce-l oprim iar va avea probleme il va lua pt 6 luni.
http://www.miralax.com/howmiralaxisdifferent.html
asta e laxativul de care vorbeam. eu as incerca si un supliment de fibre, nu i-as da numai asta, dar sa vedem ce functioneaza.

robi, mai, imi pare tare rau de actele pierdute, de cand ma tot tin sa-ti zic, sper sa le gasesti.
andries, felicitari pt motata, las' ca-i bine sa ai cate unu din fiecare (nu ca doi asemenea n-ar fi :)) si eu as vrea si sotul ba chiar si philip dar cu preturile de aici la daycare nu ne-am permite si eu nu-s pregatita sa stau acasa. daca reusesc sa o aduc pe mama aici, atunci as incerca. chestie care poate dura si ani iar eu voi fi nitel mai batrana.
sanatate la accidentati si bolnaviori

distractie placuta gagicilor ce se intalnesc duminica, ce va inividiez...am si eu un bairam dar nu-i printre ai mei.
gata, va pup cu drag si ma'c sa ma intind

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
Olila, aha, si Mugur. ma gandeam sa ii fac si un antitetanos da daca ma mai vedea ca ii fac si injectie...hahahaha aleluiah, lesina . oricum azi e mai bine. felicitari lui Sorin, baiat super, auzi la el varza calita cu o singura mana!
Andreea de pupi, da PEG e bun laxativ. (polietilen glicol adica). si fara efecte adverse, se foloseste in mod curent ca excipient in ind. farmaceutica.
Robi imi pare rau de fitzele lui Matei...asta e cu unii bunici. o sa isi revina el acasa repede. multa sanatate mamei tale trebuie sa aiba grija de regim! si totul va fi ok.
eu sunt pe fuga ca am primit o veste buna de tot de dimineata....si trebuie sa rezolv ceva treburi pentru ea.
pupici tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata!
azi is cu kuru`n urcare de jos in sus, ie ultima zi de gradi a lu` ionului, mama, ce trece timpu` asta
roxana, zi-mi te rog cum se numeste laxativu` ala in ro ca si ilinca are probleme cu constipatia, io intervin cu dufalac la nevoie... azi mergem la 6 la pediatra

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna dimineatza,io-s cu limba scoasa,meii io nu mai poci de la caldurile asteaam avut insomnie azi noapte,asa ca.....
Am cetit n-am retinut nik,doar ca se intalnesc fetele,sa faceti poze...noi iar ne-am scos singurele in week-endpleaca tati vreo 4 zile la nu stiu ce stagiu...
Pupam toti accidentatii si toti copilasii....btw de dureri de burtica,imi zice ieri bona la raportul zilnic ca s-a plans de burtica si nici n-a vrut sa manance decat juma de portie,dupa ce s-a trezit era inntr-o forma maxima a mancat totul si nu s-a vaitat deloc de burta,io stiu ce-s astea....

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua! Uite ca am revenit si eu, sunt total varza de oboseala, dar a fost absolut spectaculos si sper din suflet sa iasa o reclama super! Am avut filmari spectaculoase cu elicopterul, yahturi, barci - foarte frumos...Inca mai am un usor rau de mare desi stau cu fundul pe scaun la birou...
Azi e ziua sotului - asa ca avem sarbatoare mare in casa, copilul nu-si mai incapea in piele de bucurie cind m-a gasit de dimienata in pat - si a plins de sarea camasa cind am plecat la servici (ce o fi in mintea lui ca il parasesc iar...), am luat si fisele de inscriere la gradi - sper sa rezolv si cu asta luni desi trebuie sa ma duc la un workshop...si tot asa...imi trebuie vacanta, asta e clar!!
Nu am apucat sa citesc din urma asa ca habar nu am ce s-a intimplat...cum a ramas cu intilneala de duminica??
Va pup si revin...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna si de la noi!

Si Tudor are probleme cu constipatia. Dupa criza aia in care va spuneam ca m-am chinuit 7 ore sa-l conving sa se aseze pe olita (ca era clar ca ii venea sa faca, dar il retinea de teama ca il doare), in fiecare dimineata ii dau un fruct (de obicei kiwi) pe stomacul gol. Si vad ca functioneaza. Asa ca am rezolvat doua treburi deodata: faptul ca nu vroia sa mananace dimineata (daca incep cu un fruct nu mai face mofturi) si constipatia.

Roxi, ce bune-s vestile bune! Spor la treburi! Cum a fost Pat ieri la gradi? I-a placut?

Ioana, we usor! cam neplacut sa plece tati tocmai in we...Si pe aici e o caldura de mori si nici eu nu o mai suport. Eu m-am intors pe dos de cand cu sarcinile astea...inainte eram o fruguroasa care avea si vara mainile inghetate, acum stau iarna in casa in tricou si nu mai suport caldura deloc.

Gabi, bine ai revenit! De-abia astept sa vad reclama!

Olivia, da, coproparazitologicul l-am facut acum vreo luna, era negativ.

Eu nu stiu ce e cu mine de catva timp, ca sunt tot cu nervii prastie, ma enervez din orice, ma rastesc la toti, nu mai am rabdare deloc, sunt stresata, mi se pare ca nu mai reusesc sa fac nimic ca lumea (casa asta parca e tot pe dos), m-am saturat de stat acasa, dar nici nu vreau sa plec pe nicaieri ca e foarte obositor cu copiii...sunt obosita. Si pentru ca n-am timp sa ma odihnesc si sa dorm, mi-am luat magneziu cu B6. Poate ma ajuta macar un pic. Toate lumea ma intreaba de ce sunt suparata si nu stiu ce dracu sa le zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi welcome back, imi pare bine ca te-ai distrat p-acolo. poze n-ai? cand vedem spotul?
Mitzu te inteleg complet si 150%. una dintre rezolvari ar fi o vacanta, macar una mica. ia 4 zile cupii si barbatu' si duceti-va la o pensiune mica din Aries unde tu macar sa nu gatesti si cupiii sa se zbenguie in iarba. cred ca te mai remonteaza nitel. magne b6 o sa te ajute si el. pupicei lui Tudor si voua bineinteles. Pat a fost f bine la gradi, dupa aia a reusit sa cada din nou, are genunchii varza si pleoapa dreapta. pirat il fac cred cu ocazia asta va mai aduc aminte odata de unguentul cu arnica, este extraordinar de bun in asemenea cazuri. ii cicatrizeaza perfect ranile lui Pat, arata si el ca un copil relativ normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor,

Deci pentru duminica s-au anuntat:
Dana + 3 copii (Serban, Ricu si inca o fetita daca am retinut eu bine)
Gabi + Stefan
Nicole (rain) + Andreea
Andries + Victor

M-am gandit eu mai bine si va propun o alta locatie si anume http://www.insulacopiilor.ro/contact.html#text e tot in Herastrau, si exista loc de joaca pentru copii, la Tratoria e restaurant si atat, nu stiu cum tinem 6 copii (sau mai multi) cuminti la masa. La insula intrarea e 20RON pentru fiecare copil.

Sa-mi spuneti cum vi se pare si mai ales daca ora 10-10:30 dimineata e ok? Ma gandesc ca mai pe seara o sa ii fie mai greu Danei.

Hai, nu mai vine nimeni???

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries - mie mi se pare super-ok Herastraul insa Insula Copiilor este un loc inchis, in care sunt doar gonflabile si citeva mese pentru parinti. Eu nu prea l-am dus pe Stefan la astfel de locuri de joaca asa ca as plati taxa degeaba pentru ca nu se baga pe acolo... Eu as prefera, daca e ok cu toata lumea evident, o terasa - o cafenea de exemplu sau daca nu, pur si simplu undeva pe o alee - dar sa fie la aer si nu intr-un loc inchis...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput