Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 6
Andries spune:
Buna dimineata!!
Sanatate lui Tudor!!
Fetele din Bucuresti, care veniti duminica la o intalnire?
Va propun o terasa in Herastrau, sa spunem Tratoria Il Calcio, nu de alta dar va fi foarte cald si nu stiu nici un kids club care sa aiba si terasa, poate stiti voi. Si dupa ce bem o cafea un suc putem sa mergem si cu copii in parc.
Ar fi sa vina pana acum Dana (speel), Gabi (leeloo) si eu.
Deci se incrie cineva?
Andries
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Pentru ca de cateva luni bune, cam de prin iarna, nu exista zi in care copilul meu sa nu zica ca il doare burtica. La inceput m-am cam speriat, i-am descoperit si giardia, analize, tratament, iar analize, a fost totul ok, dar el continua sa spuna ca il doara burtica. Intr-un final, tot observandu-l, mi-am dat seama ca el zice ca il doare burtica inainte de a face caca si atunci cand ii era foame. M-am enervat pe el, ca nu stie sa zica si el niste chestii simple de genul "mama, mi-e foame"! .....Si totusi sunt si momente in care desi nu il scapa kk, si tocmai a mancat, imi zice ca il doare. Azi dimineata de exemplu, sau ieri seara.
Asa ca il duc si la ecograf, poate descoperim cauza. sau iese bine si atunci inseamna ca are numai bazdaci in cap. oricum, eu cand aud "mami, ma doale bultica", imi vine sa o iau la goana. ca nu pot comunica cu el ca sa imi dea detalii, si ma simt efectiv neajutorata...
Si la noi exact la fel,se vaita aproape de fiecare data inainte de a face kk si dupasi eu i-am facut analizele,sumar de urina si coproparazitologic,nu i-a iesit nik,acu' vreau sa-i fac urocoltura si eco,da am un feeling ca nu-i iese nika....unde mai pui ca a mea zice ca o doare burta cand ii este cald
Sanatate multa frumuseilor si tie rabdare si putere Mitzu!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
mitzura spune:
Ioana, deci si voi...sa stii ca eu am citit ca treaba asta cu burtica e foarte frecventa la copiii prescolari si ca adesea poate fi pe un fond de anxietate, adica teama de ceva (cum ar fi gradinita de exemplu), se poate traduce si prin dureri de burtica. eu il suspectez pe Tudor ca are problema asta si pe un fond psihologic. Desi mi-e greu sa identific de ce s-ar putea el teme acum...daca ar merge la gradinita, as zice ca din cauza asta...
roxanaz spune:
Mitzu si Patrick zice ca il doare burtica inainte de a face kk. eu zic ca-s crampe si dupa aia nu mai are nimic.
va anunt o alta cazatura, iar si-a luat cojile de pe genunchi si au venit acasa cu sangele pana-n pantofi. plus ochiul. deci sambata ii iau si genunchiere si casca.
szivarvany spune:
Salutare !
Am vaccinat cupilu` cu Hvrix junior
Rox -
Kim - steti ca-n filme, bine ca steti bine si teferi !!!
Vrabiuta - vazut Lia, pupici multi la voi !
Mitzu - ce bine ca analizele sunt ok !
Andries - ioooi, poi eu chiar sunt mandra ca nu`st frumoasa, da`st dejteapta, pe bune, cu asta am avut intotdeauna succes si mi-am atins tot ce mi-am propus !!! Deci vei fi si esti mamica perfecta de Vis si de bebelina Raluca !
Fug sa vad ce-mi face supica si ce face Giulia cu porcusorii .
Revin daca pot.
Va pup pe toateee !!!
Mi-e dor de voi !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
carmenp spune:
mitzule, mie-mi zisese pediatra ca la ei aparatul digestiv nu este complet dezvolat si e posibil sa mai aiba colici
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roberta04 spune:
Bonjour!
M-ati dat gata cu atatea scene horror... Brrr.....
Olivia, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata bucataria, PAPA, ce sa zic, numai cat imi inchipui niste degete blenduite mi se face rau...
ROXI, pupam julitul, nici Matei nu se lasa la capitolul cazaturi, avem si noi genunchii zdreliti.
ANDRIES, eu asa de tare imi doresc si o fata ca daca as fi sigura ca iese cu codite si nu cu cuculetz, m-as baga imediat! Sa vezi ce mandra vei fi tu!
MITZU, sanatate multa la pui!
Am reusit si eu sa vad poze printre picaturi, nu nominalizez dar trebuie sa spun ca avem copii superbi.
Eu i-am scurtat brusc sederea lui Matei la tara, aseara mi s-a pus pata si l-am adus acasa, o sa ma chinui cum pot pana in toamna cand va merge la gradinita. Il suspectez de ceva paraziti intestinali, mergem la analize, sunt foarte suparata pentru ca nu mananca mai nimic si a slabit vizibil. Azi e acasa cu Petro si a mancat sub amenintari, cred ca a fost lasat de capul lui si s-a obisnuit asa, de unde imi cerea toata ziua cate ceva de mancare acum nu vrea NIMIC.
De luni va sta pe la ai mei, faza urata e ca mamei mele i-au mai gasit si diabet pe langa toate bolile din lume si nu e tocmai usor pentru ea acum sa mi-l tina dar au intrat nepoatele mele in vacanta si pot sa o mai ajute.
Sa ma si laud un pic cu nepotelele mele, cea mare a terminat clasa a 9-a cu media 9.99, e singurul copil din clasa care nu e pregatit in particular, azi a luat diploma de excelenta acordata doar la cativa copii din tot judetul. Cea mica a intrat si ea la acelasi liceu in clasa a 5-a (Racovita pentru iesence), asa ca-s tare mandra de ele. In conditiile in care sora mea le creste singura dintr-un salariu foarte mic, obisnuite cu lipsuri de multe feluri, astea sunt rezultate deosebite.
Gata cu lauda, v-am pupat!
papadie spune:
Hai sa nu va las oripilate nu mi-am belit decat un desht...aratatoru! si s-a intimplat acu un an insa de atunci primul lukru pe care-l fac inainte sa pun mina pe blender e sa-l scot din priza. atunci nu l-am putut folosi fo 7 saptamani. in sensul ca de cate ori ma uitam la blender imi venea sa vars...pasarele stolurele valurele creierele.
am uitat ce vream sa zic.......am uitat cum ii zice la melodia mea favorita si cine-o canta. grav. noroc ca exista motoare de cautare. e vb de Mungo Jerry, www.youtube.com/watch?v=0kOgTbn47qU" target="_blank">In the summertime
carmencita stiuuuuuuuu despre ce film vorbesti ca io cat am fo gravida cu Macu m-am uitat numai la filme d-astea. am sa-mi fac tricou cu "horror mom":) de unde inainte nu suportam nici generikul de la un film de groaza. prefer sa cred ca e de la hormoni nu vreo consecinta secundara de la Roza tuberoza sora lu' glucoza.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
aaaaaaaa mi-am amintit de ce nu-mi aminteam de cantec. adica cum am ajuns sa nu-mi amintesc :)) ma uitam azi pe pozele cu mine gravidata cu Catru' si ma gandeam ca toata perioada aia am fost high si toata ziua fredonam rock and roll:))))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Andries spune:
Roberta, snatate mamei si multa rabdare cu Matei!!
Si eu cat l-am lasat pe Victor cu mama mea proprie si personala, am avut ceva surprize, mai ales din categoria nu vreau mancare, dar vreau desert!! si de la mama aveam pretentii ce mai!! Eu cred ca bunicii sunt incapabili sa disciplineze nepotii, prefera sa ii "lase asa, sa nu ii supere". Si daca l-as duce la socrela la tara sigur ar lua si el giardia, toti nepotii mei au luat-o de prin curte, se joaca in pamant apoi pun mana pe o bucata de paine sau un fruct sau mai stiu eu ce si il mananca nespalati pe maini, ce mai...e super sa ai unde sa il tii la tara, dar sunt si inconveniente. Eu una nu il voi lasa singur la tara sub nici o forma pentru ca imi e foarte frica de fantani, acolo nu sunt acoperite, copii de la tara stiu sa nu se urce pe ele, dar orasenii habar nu au ce-i aia o fantana.
Felicitari surorii tale pentru fetite, stii cum e "ce nu te distruge te face mai puernic", sa-i traiasca si sa fie fericite toate trei.
PAPA, eu NU ma pot uita la filme, unde n-ar da Dumnezeu sa stau si eu la doua filme pe zi, sa-mi omor timpul, dar NU SUPORT, orice film, orice intriga, ma doare inima, capul.... sunt groaznica.
Si Victor se plange ca il doare burta, dar asa.. strategic... daca-i ofer o bomboana sau o ciocolata ii trece instantaneu. Cand a fost bolnav cu adevarat a refuzat orice aliment.
Andries