Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, vazusem de curind un horror pe hbo, l-am vazut cu pasa`n brate si cersafu` la jumatea okilor mei albastri;)), parca se numea "ciini ucigasi" daca-l vezi nu-ti mai doresti sa fie ciinile pretenu` omului ei bine, voi, papa si olivia, l-ati intrecut. salutam ranitii!
papa, ia spune-ne cum v-ati distrat voi ieri

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bai sunteti de coma....Cei 4 care au speriat America...si vestul...Brrr
da se reface complet, nu? Nu vor fi urme...

Olivia, am si eu o intrebare daca ai timp: urocultura lui Tudor a iesit negativa, dar la sumarul de urina, densitatea e umpic mai mare (trebuia sa fie intre 1015 si 1025 si e 1028) si ph-ul e 8 Si trebuia sa fie cam pana la 7.4. Asta inseamna infectie urinara? sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Totul este super ok...urocultura negativa cu infectie...este ceva incompatibil....Deci Tudor este super ok...asa cum stiam deja...Este doar o chestie de educatie vezicala...ca sa zic asa...

Mergi la inceput

Inteleg ca cele doua valori mai mari nu au nici o semnificatie?

Mergi la inceput

Da..pt ca valorile sint borderline..si pentru ca nu au aparut alte modificari in aspectul urinii....gen...numereoase leucocite..etc...Sinteti ok..

Mergi la inceput

mersi mult de tot!! M-am linistit, ca numai maine puteam sa merg la dr sa mi le interpreteze. Datorita tie, dorm linistita la noapte

Mergi la inceput

Anytime!...Dar de ce zici cei 4 care au speriat vestul...noi sintem doar trei

Uitai sa va povestesc de viteza astora de la ER....incet si incetisor.....care-i graba?
Vorba unuia de acolo...ca sa te ia repede cineva ..trebuie sa nu stii engleza, sa nu ai asigurare ..sau "sa te doara inima" :)))
Dar m-am linistit....azi am aflat o faza si mai draguta..o tipa avea enterocolita grava...iar cei din ER erau preocupati de petrecerea lor..si cintau de zor

Papa...am transmis !
Andries...pt copii nostrii..oricum sintem cele mai frumoase! Iar legatura dintre o fata si parinti...nu se poate compara cu cea dintre un baiat si parintii lui...cu exceptiile de rigoare....asa ca ...
Roxa data aviiatoare voi folosi o alta tava...Pe cine a mai batut azi Pat??
Liliana..io intreb din nou...ai dat de greu? ...Nu daaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneatza
ieri a fost ziua accidentelor mistoace? ca barbata-miu in ideile lui de mecanic inginer slash computerist si-a infipt tare bin o surubelnita in mana, exact la jonctiunea nervoasa a palmei cu degetul mare....teribil de frumos! eu culcam copilul si nu stiam de ce pufaie in halul ala prin casa.
Olivia cum e Sorin, ok? moama da bune cutite ati luat, sa imi dai si mie marca . Pat nu a altoit ieri pe nimeni. dar a invata faza cu scuzele si o baga in fata de cate ori are nevoie . marfa oamenii de la ER daca aveau de sarbatorit...ce??
Mitzu imi pare bine ca Tudor e ok, sper sa mearga si cu educatia la olita
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tot io
copilu meu e la gradi, s-au dus sa depuna acetele...si ar amas acolo. cica s-a uitat gales in ochii educatoarei si i-a zis "doamna, va 'og" . si a ramas acolo. i-a mai zis si mamei "dia du-te a e 3" (adica la C3, blocul unde locuieste ea). da rasu' lumii

Mergi la inceput

Olivia, aia cu vestul era pentru papadie (ca si ea e tare cu destele in blender)...

Educatia la olita merge foarte bine la noi, atat de bine incat Tudor face numai la wc, nici nu mai folosim olita. Accidente nu mai prea avem, sa zic o data la cateva zile. Singurele probleme erau ca face prea des (dar daca analizele sunt bune inseamna ca e doar o chestie de obisnuinta) si faptul ca uneori se cere la wc si nu face nimic. V-am spus ca mai mult tati era ingrijorat.

Oricum vineri ii fac si o ecografie abdominala si renala, ca sa ne linistim de tot. L-a trimis medicul si i-o fac mai mult pentru partea abdominala, decat pentru cea renala. De ce? Pentru ca de cateva luni bune, cam de prin iarna, nu exista zi in care copilul meu sa nu zica ca il doare burtica. La inceput m-am cam speriat, i-am descoperit si giardia, analize, tratament, iar analize, a fost totul ok, dar el continua sa spuna ca il doara burtica. Intr-un final, tot observandu-l, mi-am dat seama ca el zice ca il doare burtica inainte de a face caca si atunci cand ii era foame. M-am enervat pe el, ca nu stie sa zica si el niste chestii simple de genul "mama, mi-e foame"! .....Si totusi sunt si momente in care desi nu il scapa kk, si tocmai a mancat, imi zice ca il doare. Azi dimineata de exemplu, sau ieri seara.
Asa ca il duc si la ecograf, poate descoperim cauza. sau iese bine si atunci inseamna ca are numai bazdaci in cap. oricum, eu cand aud "mami, ma doale bultica", imi vine sa o iau la goana. ca nu pot comunica cu el ca sa imi dea detalii, si ma simt efectiv neajutorata...

Scuze ca m-am lungit atat...azi am o zi mai proasta si le vad pe toate in negru (de aia ca n-am dormit azi noapte, am pazit-o pe Mara care se sufoca cu muci...a luat de la Tudor, normal)

Mergi la inceput