Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ntzz, niciun sarbatorit azi?!
vazut lia pui, vrabiuto, inteleg c-ai schimbat jobu`, sa fie intr-un ceas bun
roaxana, hehehe, deja ma simt mai bine, gindeam io cind citeam ce-ai scris "cita dreptate are, de unde-o fi stiind"
andries, ie hormonii, stai calma ai sa te`ntrebi de unde atita calm si vointa la tine

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roberta, pasa nu-si gasea buletinu` de citeva luni si azi cind sa trecem cupiii pe pasapoarte n-am putut din cauza asta. mers la politie sa vaza ce acte ii trebuiesc pentru altu` nou si stupize, stupize, bolentinu` lui zace de ceva vreme la sectia 5 in bularga

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries vin la mama sa te pupe pe frunte, cat te inteleg! noroc ca iti pot zice ca-s hormoneii care or sa treaca mai incolo. si cand oi vedea-o pe mandra frumoasa si mai cu seama a ta...o sa te bati cu toata lumea deodata. si o sa ii pepteni paru' fericita si o sa ii cumperi jdemii de perechi de ciorapi ca nu mai are decat 10 perechi acasa si uite asa. si-o sa urli la fi-tu sa aiba grija la discoteca de Raluca ca de aia e frate mai mare . si daca nu te enervez mai zic
carmencito aia cu sororile, da noroc ca le avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

vaaaii... multumesc de incurajari, stati sa vedeti cum ma consoleaza husbandu': "stai draga linistita, mama a crescut 4 si inca unul dupa altul, cand aveam eu 6 ani, cel mic era in scutece si n-a mai murit nimeni"

bine ca... daca o ascult pe socrela ce povesti imi spune de cand erau ai ei mici, thrillere in toata puterea cuvantului... fara masina de spalat, fara robot de bucatarie...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen, inca n-am schimbat jobul. calculez daca sa ma angajez in alta parte sau sa imi fac firma... daca sa plec din events in customer service, daca sa ma apuc de inchiriat masini de slefuit parchet si mozaic, daca sa fac doar fotografie... am o multime de optiuni si e cu atat mai greu de ales. cand ajung la vreo concluzie anunt si pe-aici .

laura, lia pui are probleme cu dintisorii. i-au aparut mai intai niste pete albe, cand avea vreo 8-9 luni. inainte sa implineasca un an, o parte din smalt era deja distrus. medicii stomatologi la care am fost ne-au spus ca poate fi efectul antibioticelor luate in sarcina. deocamdata nu putem decat sa monitorizam situatia... cand o sa fie mai mare si o sa fie cooperanta, o sa incercam sa mai reparam pe ici pe colo. oricum sunt multumita ca se spala pe dinti cu placere de trei-patru ori pe zi, asa ca deteriorarea dintisorilor este foarte lenta. cand ma gandesc cati copii urla cand vad periuta si nu au nici o problema... ufff. dar nu-i bai, noi sa fim sanatosi!

cat despre bebe, ce sa iti spun... nasii nostri au trei baieti. dupa primul baiat au sperat sa aiba o fetita dar a fost tot baiat. au incercat inca o data... nu a fost sa fie. la al treilea baietel i-au spus initial ca e fetita, nu vazusera "dotarile" la ecograf. era atat de fericita nasa mea, le-a spus tuturor ca in sfarsit o sa aiba in casa fetita pe care si-o dorea. cand a aflat ca e tot baiat... nu pot sa iti spun cat a fost de dezamagita si cat a suferit. si, cu toate astea, il iubeste pe cel mic pana in panzele albe. sunt convinsa ca si tu iti vei iubi enorm fetita, in ciuda grijilor si intrebarilor pe care ti le pui acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu o iubesc enorm de pe acum, as fi distrusa daca n-as avea-o, vorn\ba aia nu degeaba m-am chinuit atat. Problema mea nu e cu "ea" in sine ci cu mine, e mai mult o problema de reprezentare, nu stiu cum sa spun, uite de exemplu Victor il are ca model pe "tati", tati in sus, tati in jos, e cel mai bun, priceput, viteaz, curajos, etc "cand o sa fiu mare o sa fiu ca tati".

dar eu... eu nu am avut niciodata o parere prea buna despre mine, eu intotdeauna am fost aia "urata, da' desteapta", parintii mei nu m-au alintat niciodata, nu mi-au spus ca sunt cu stea in frunte, etc. si uite asa am crescut eu cu un zdravan complex de inferioritate, pe care cu greu l-am pus la spate pe la vreo 20 de ani.

dar se pare ca nu l-am rezolvat chiar de tot, pentru ca acum ma gandesc ca fi-mea ma va lua drept model pe mine si cum naiba sa ma compar eu cu alte mame care sunt de n-spe ori mai frumoase, mai aratoase, mai bine imbracate... offf ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Saltare!

Ei, Andries, tu o sa fii mama ei si asta o sa te faca de o mie de ori mai frumoasa decat celelalte. Si daca ai tai nu te-au rasfatat si nu ti-au spus ca ai stea in frunte o sa-i spui tu ei si o s-o faci sa se simta deosebita. Iar eu pot sa-ti spun din proprie experienta ca nu ma vedeam mama de fata, la inceput mi se parea ca e imposibil sa iubesc un alt copil, pe langa Tudor, iar acum...sa-ti spun cum e? mi se taie rasuflarea cand ma uit la ea...e atat de frumoasa si desteapta (ca deh, e a mea)), si acum inteleg ca iubirea asta pentru copiii proprii se poate divide in multe parti si ramane tot atata. Iar cand ii vad pe amandoi cum rad si se bucura cand se vad, cum imparte Tudor cu ea toate jucariile (el care nu da nimic la alti copii), cum se joaca impreuna...o sa vezi tu!

Olivia, intrebam daca poate fi examenul de urina pozitiv si urocultura negativa pentru ca de la laborator mi-au zis ca examenul e gata intr-o zi, dar pentru urocultura le trebe doua zile sa vada daca e pozitiva sau nu. Pai daca sumarul e gata intr-o zi, nu-si dau seama si despre urocultura? In fine, vad eu azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumim pentru urari si ne iertati ca n-am intrat pina acum sa multumim.Dar timpul aici e asa pretios si copiii sunt in mare verva.la multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.Eu as avea rugamintea in cazul in care duminica sunteti dispuse sa ne intilnim sa alegeti voi o locatie si ora.Eu am sa mai citesc inclusiv simbata si vin acolo unde stabiliti voi si la ora care v/a convine si voua.Eu sunt disponibila la orice ora,noi nu dormim de amiaza asa ca venim oricind puteti voi.V-a pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Distractia continua
Ieri a fost zi de ..camera de urgenta! Ce nu ne putem distra foarte bine si acolo? Sotul din dotare ...era bucatar sef..si toca varza...si cum tocmai comandasem de la Tv un set de cutite ..a vrut sa le incerce..si le-a incercat..pe mana lui...Asa ca am stat 4 ore..la ER...mai nasol a fost sa-l convingem pe Luca sa nu alerge ..sa nu vorbeasca tare..sa nu rida Totul a culminat la el..cind a vazut ce-i fac lui tati...si a inceput sa plinga...no,no..no foarfeca..my daddy..doale...ouch...si a vrut sa plecam . La 11 noaptea eu spalam bucataria care arata ca-n filmele horror..ziceai ca ne-am batut in cutite
Macar am aflat ca sint bune cutitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Frau SPIL mesaj important catre tzara: Doamna cu nume de floare galbena il pupa insutit si inmiit pe SERBAN! il pupa cu mare drag

KIM io cred ca voi vreti sa ajungeti in Cartea recordurilor Sa le scrii la aia de la care ati luat cutitele sa le spui ca ii dati in judecata ca nu au scris mare: pt. degete nu folositi taisul:))))))) Da' stai linistita si zi-i la soata ca are concurenti seriosi...io am apasat butonul de la blender cand ii curatam lamele sange pe pereti...

_

La multi ani fetele sarbatorite si fetele cu ani buni de casnicie in spate. va pup si va urez toate cele bune.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput