Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

La multi ani pentru Mielu' frumosu' !Sa aibe noroc in viata!
Papadie, frumoase poze, frumoase locuri...
Liliana, Adela e o scumpita...arata foarte bine...mi-ar fi placut ca si Andreea mea sa creasca la curte(asa cum am crescut si eu dealtfel).imi place de danny.
Am vazut si o Gorodita cu codita, pupici la ea.

Ma duc sa ma culc, poate apuc de data asta ca noaptea trecuta a fost cam urata...am sta mai mult treaza din cauza de muci de bb.

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria de coma sinteti! Nu-i obligatoriu sa-i placa chiar tot
Irina poti solicita manualul producatorului..si eventual poti incerca poate exista deja pe site-ul oficial..
Camen tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iaca manualul

http://key1.chicco.com/download/istruzioniKey1.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Wow, saru-manaaaa....am gugalit si eu, da fara succes. Am salvat, am citit instructiunile referitoare la cum sa dai jos husa aia, n-am inteles nica, asa ca maine i le pun in brate lu dom' injineru de barbatamiu...si-mi declin competenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

dragelor, multumesc mult pentru urari!!!
la multi ani andreea!
la multi ani catrina!

noi suntem bine, toti trei, sanatosi si voiosi. putin cam obositi ca de cateva weekenduri facem fotografii pentru agentia cu care lucram si weekendurile viitoare vor fi si ele pline (primul weekend liber e pe 7 iulie, cand ne gandim sa mergem si la mare, si la munte si sa mutam si mobila la etaj la casa alor mei). dupa cum va spuneam acum cateva saptamani am hotarat sa imi schimb jobul, dar inca nu stiu exact ce va fi. ma gandesc serios si la un business propriu, analizam variante, vedem...
lia pui a plecat vineri la bunici din proprie initiativa si nu da vreun semn ca ar vrea inapoi acasa. deh, curte mare, leagan, hamac, piscinuta, groapa de nisip personala, motan de tras de coada... nu mai vorbim de bunicii care sunt in stare sa faca si podul pe spate pentru ea. normal ca ii place acolo. of, oare cand au crescut copiii nostri asa de mari?
nu am mai pus demult poze pe web, asa ca m-am invrednicit in dimineata asta: http://community.webshots.com/album/559430175FYGDJs

o zi frumoasa tuturor!

ina - si eu am key one si a fost complicat pana am reusit sa dau prima data husa jos. de fapt e simplu, dar in carte nu e explicat corect. sa vad daca reusesc eu centurile se prind sub scaun cu doua cleme metalice. din momentul in care ai scos clemele, husa iese imediat. cum ies clemele? o sa vezi ca desi sunt destul de mari, clemele sunt subtiri. ele ies prin cele doua fante din partea de jos a scaunului, trebuie doar sa dai scaunul mult in fata, sa bagi mana sub el si sa potrivesti fiecare clema in fanta ei si sa le impingi afara. spor la dehusat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Olivia eu imi mentin parerea ca a iesit ok. si ca daca era forma mai mica era super . de exemplu eu la 5 oua normal (nu large) folosesc o tava de aprox 20x20cm, deci mica. cool "ce ma?"
Ina te-ai descurcat? daca nu sunt la asistenta online azi
Marcela era vb de "husat la loc" ca deshusarea s-a rezolvat, io asa am priceput
Carmencito asa si io cu sora-mea. si acum mai ales de cand nu stam in acelasi oras de vreo 4 ani...ne iubim la macsim
ma duc la treaba. sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

roxana - ai dreptate! io am citit ca are probleme cu husa si deh... am putut sa ma gandesc numa' la ce problema am avut io cu scosul centurilor.
ina, ignora ce am scris mai sus. acuma, daca ai scos centurile din clemele de reglare a lungimii, ma tem ca nu pot sa iti dau nici un sfat. tati le-a desfacut asa cand am cumparat scaunelul, iar eu i le-am pus fromos in brate si le-a studiat o juma' de zi pana le-a prins la loc. noroc cu nevasta-sa care a insistat ca trebuie sa fie o cale mai usoara . acuma le scoatem si le punem la loc in 10 sec.
am vazut pozici cu catrina - pupam ochii ei frumosi! am vazut-o pe giulia cea cocheta in rochita si pe gorodica cu twix, pupici si lor! ma duc sa vad ce poze ati mai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Vai de capu meu Barbata-miu nu va sta never ever o juma de zi sa buchiseasca la scaunul ala, mai degraba cumpara unu nou Io, mare desteapta, l-am desfacut in 10 sec, fuaaarte sigura ca o sa stiu sa pun centurile la loc. Si acu m-a uit la scaunul ala si parca mi-a spalat cineva creierul, ca nu-mi amintesc nica. In fine, om vedea....Multumesc de ajutor!!

Mergi la inceput

ina, da un id de mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Aoleuuu... aseara de la 1 la 3 noaptea am stat in fund in pat si am bocit cum o sa ma descurc eu cu doi copii...ihiiiimmm ... numai la povestile Liei, Cristalului si Papadiei ma gandeam... doamne ce ma fac eu daca va trebui pe unul sa il hranesc si pe altul sa il legan?? vai de mine si sa urle doi odata, tocmai mie care iubesc linistea si ordinea in casa?

O sa radeti de mine cum rad si eu acum, dar azi noapte mi se parea tragica situatia, cred ca tocmai imi luasem pastilele si iar dadusem in depresie, imi amintesc ca la Victor primele 3 luni dupa nastere mi s-au parut groaznice, acum ... nu stiu cum o sa fie ca pe toti prietenii cu doi copii pe care ii intreb cum e, imi raspund asa... cu un zambet hatru in coltul gurii "frumos!! vei vedea!!". Plus ca mi se pare ca nu o sa ma descurc deloc cu o fata, il iubesc atat de mult pe Victor ca-mi doresc un Victor2, cum o sa ma descurc eu cu o gagica? Ieri ma gandeam ca prostul ca daca e fata, vara nu pot sa o tund numarul 1 si o sa transpire si o sa i se ude parul si o sa raceasca...si o sa-si rupa dresurile si ...sa va mai spun??? Am innebunit. Nu mai zic de toaleta intima, nu mai zic de toate aiurelile care-mi trec prin cap...

Dana-speel a mai dat vreun semn? ne vedem duminica?

Vrabiuto, Lia-pui are aparat dentar?

Andries

Mergi la inceput