Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 10
philip spune:
mai, robi, imi pare tare rau si sper sa se repare relatia voastra...ce sa zic, nu cred ca exista cuplu fara probleme dar eu nu pot judeca din afara. la noi, asa cum ne certam, asa ne impacam, dar nu din probleme majore, slava Domnului si stiu ca am pe cine ma baz la o adica.
mult curaj si sa fii inteleapta ca nu-i usor, probabil ca ai vazut si la sora ta. eu te imbratisez si-ti spun ca sunt pe-aici daca vrei sa te mai descarci.
si ca sa te inveselesc, uite poze din we asta, am fost la mirror lake in uintah mountains (asta pt carmen :)) frumos, dar taaare scurt:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762404178025
philip
&andreea
roxanaz spune:
neata
imi pare rau sa citesc in week end lucruri din astea....dar stiu ca-s adevarate si inerente. si noi am trecut prin asta anul trecut...eu zic ca totul e ramas in spate si ca am putut fi destul de maturi incat sa ne revenim si sa realizam de ce suntem impreuna. sper din totul sufletul ca si voi sa va simtiti la fel si sa puteti trece peste problemele astea....care sunt doar de suprafata. dar snut acutizate. pupici multi tuturor si sa avem parte numai de vesti bune saptamana asta!
Robi cum e Matei? merge bine operatiunea de revenire la normal?![]()
Caro vazut poze frumoase cu fete super misto!
Olivia ce ati facut voi in week end? cum mai e vremea?
Gabi misto de tot pozele, eu sunt in sevraj ca mai sunt mai mult de 2 luni pana plec in concediu!!!!'
v-ati intalnit ieri, ce ati facut? asteptam raport detaliat!
o saptamana frumoasa tuturor! 
kro spune:
Buna !
Roberta
capu' sus ... poate e doar o perioada mai grea ... stii ca in orice relatie exista asa ceva ... Desigur, tu stii mai bine cum stau lucrurile ... important este ca tu si Matei sa fiti sanatosi ... Pupici inca o data ... si te asteptam mai des pe la noi sa-ti descarci sufletul ... face bine de cele mai multe ori ...
Lia
... pupici si tie pentru rabdare si devotament ...
AndreeaP
vazut plimbaretii ...
Roxi
si voi ?! ... Felicitari ca ati reusit sa treceti peste... Si ca sa fiu sincera ... trebuie sa recunosc ca si noi avem acum o perioada mai tensionata ... Din fericire, suntem departe de termenul probleme in casnicie... e doar una din "fazele alea", dar tot e neplacut ![]()
Din pacate la intalnire eu nu am ajuns ... Sorry fetelor, sper ca nu am incurcat pe nimeni ... Tati nu a putut sa ne duca, iar eu nu conduc ... si de la noi din Popesti pana la Herastrau e cale lunga ... asa ca nu m-am incumetat avend in vedere ca era destul de innorat afara ... Poate altadata !
Andries spune:
Buna fetelor, hai sa va dau eu raportul, ne-am intalnit eu, Gabi si Nicole, Andreea, Stefan, Victor si tati de Victor
, initial la roata mare unde copiii s-au jucat, s-au dat pe tobogan, s-au certat pe jucarille Andreei (Victor ii lua grebla
si Andreea mai ca ii dadeau lacrimile, data viitoare trebuie sa vin si eu cu ustensile in dotare sa aiba ce sa imparta), pe mine m-a fermecat Stefan, are baiatul Gabrielei niste ochi si un zambet, asa e de lipicios si te ia de mana, te mangaie, e.. o super dulceata.
Pe la 19:30 am fost la tratoria unde am comandat ceva de mancare, s-au chirait si s-au alergat copiii de mama focului, n-au mancat mai nimic ca doar nu erau fraieri sa piarda timpul cu masa, eu in schimb am mancat "polo il calciu" pe care m-il doream de vreo saptamana
, sotul meu a fost "pe faza" cu copiii asa ca am putut sa stam de vorba in liniste, ce mai... mai tarziu seara mi-a marturisit ca s-a debusolat un pic in momentul in care au inceput sa alerge unul sa stanga si altul la dreapta, adica Victor si Andreea, ca Stefan e mai cumintel de felul lui, nu mai stia dupa care sa alerge mai intai. Copii nostri au chelit un pomisor de la tratoria, s-au jucat de-a lupul si bunicuta, de-a intrecerea, s-au carat unul pe altul cu bicicleta, s-au dat in spectacol cu poezii stiute si inventate, imi pare rau ca Gabi a trebuit sa plece mai repede, Gabi a facut poze asa ca mie sa nu-mi cereti please...
Si bineinteles ca Victor a vrut cu bicicleta aia stil cabrioleta care se gaseste in Herastrau, ei bine, Gicu i-a plimbat pe amandoi (pe Victor si Andreea) si eu cu Nicole am stat pe banca, eu nu m-as fi urcat pe chestia aia sub nici o forma, au fost si artificii, ma rog am plecat din parc pe la 10, cand se stingeau luminile.
Cea mai tare faza a fost la plecare cand pustii nostri au hotarat ca Andreea merge la Victor acasa sa doarma si gata. Aaaa. da-i munca de lamurire, nu ai pijama, plange tati al tau, etc, etc... nimic!! Foarte amuzant stateam in fata portii, Andreea pe tricicleta, Victor o impingea in directia masinii noastre, Nicole o chema sa vina la ea, Andreea nu vroia, spunea ca ea se duce la Victor si mami sa se duca acasa, ca nu e o problema, in fine, zic eu "hai sa vedem ce masina are Andreea", bine mergem. Pe drum il auzim pe Victor (care impingea de maner tricicleta pe care era urcata Andreea): "acasa la mine avem si Martineellll si jucarii multeeee..." nu mai puteam de ras, eu stiam ca pustiul meu e sociabil si dragastos, dar chiar de la 3 ani asa dragoste la prima vedere? Suflet de copil, iti vine sa si razi si iti dau si lacrimile de duiosie.
Ajungem la masina, Nicole o pune rapid pe mandra in masina (pana nu se dezmeticea), Victor incepe sa planga in hohote ca el vrea sa o ia acasa, ce mai... mi-a plans pana aproape de casa si azi dimineata primul lucru care m-a intrebat a fost "unde e prietena mea Andreea?"
eu: "la gradinita ei", el:"vreau si eu acolo la gradinita ei" of of... trebuie musai sa ne mai vedem ca prea se inteleg bine. 
Poate reusim sa ne vedem mai multe cu mai multi copii, sunt la varsta la care socializeaza excelent unul cu altul si e si pacat sa nu le marim cercul de prieteni.
Andries
roxanaz spune:
hwheheheheeh Andries super relatarea si imi pare bine ca v-ati distrat. asa deci dragoste la prima vedere, am sa ii comunic lui Patrick ca a pierdut una dintre gagici
. sa inteleg ca Dana-ema nu a mai ajuns?
Caro pupici, totul trece!
am uitat sa raspund la una dintre intrebari: Olivia, da, se gaseste in farmacii, vrei sa iti iau? e super super tare. si coroborat cu actiunea minunata a apei de mare....i-au mai trecut si individului ranile de pe picioare ca zici ca facuse razboiul. daca am mai uitat ceva revin ![]()
normal ca uitasem ceva: Pat incepe in septembrie ca vineri a fost ultima zi de gradi. asta e de stat si este inchisa pe timpul verii. sper sa nu inceapa la 15 septembrie ca eu sunt la o conferinta..... ![]()
kro spune:
Andries ... ma bucur ca a fost bine ... Abia astept sa vad pozele de la Gabi ... Da' chiar, Dana nu a mai ajuns ? Ai avut ceva vesti de la ea ? ... Sper ca sunt OK ...
Roxa
merci ... stiu ca trece ... dupa cum spuneam, nu e nimic grav, doar ca - momentan - nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda ![]()
Deci asa cu gradi ... incepeti de la toamna ... Nu-ti face griji pt. prima zi ... imposibil sa inceapa chiar pe 15 septembrie avand in vedere ca e sambata ...
Am uitat sa va spun ... pe perioada vacantei am inscris mandrele la dansuri - samba, cha cha cha, merengue, vals si dans modern
... de doua ori pe saptamana - vineri vor merge cu mama, iar sambata le duc eu ... Hihihi, abia astept sa vad cu reactioneaza Ale ... mi-o si inchipui la vals
... Sper doar sa nu deranjeze pe acolo, in rest nu conteaza ce si cat invata ![]()
Restul de fete, pe unde sunteti ?
roxanaz spune:
Caro hihihi chiar ca va fi simpatic la dans. dar le va face bine.
sa va zic ca eu l-am inscris pe Pat la pictura si la dans? ca alte optionale nu vreau, calculator nici nu vreau sa aud, engleza face cu o prietena de familie profesoara deci....cam asta e. va fi funny![]()
roberta04 spune:
Hello! Intru scurt de la birou pentru ca acasa nu am "liniste"...
Va multumesc din suflet de cuvintele frumoase si incurajatoare, mi-au dat lacrimile si aici la serviciu, e tare greu sa te trezesti deodata la o rascruce din asta...
Ce sa va spun, Petro face eforturi (zice el) de a ma impaca, week-end-ul l-am petrecut separat, pentru prima data in aproape 5 ani de convietuire, eu am fost ieri dimineata cu Matei la ai mei, el cu baiatul la targul de ceramica dupa amiaza, l-a pus pe Matei sa-mi dea un buchet mare de flori si inimioare din turta dulce, dar ma simt atat de pustiita de realitatea crunta pe care parca nu vreau sa o percep, incat am reactionat ciudat pentru mine, i-am zis ca eu nu mai pot fi cumparata cu un buchet de flori si i-am intors spatele.
Asa ca acum nu mai vorbim deloc, mi-e tare greu, ma gandesc cu groaza la ce va urma dar poate va fi bine.
El e foarte stresat de afacere, de datorii, credite si tot asa, il inteleg, dar a inceput de cateva luni sa-si verse nervii pe mine, sa nu-i mai placa absolut nimic acasa, sa se enerveze cand incerc sa spun si eu ceva, sa ma umileasca in public, sa ma jigneasca...
L-am suspectat chiar ca joaca la dublu, nu am dovezi dar nu pot exclude complet ideea.
Asta e viata, eu sper ca va fi totul OK, asa cum spunea si Lia, Matei e foarte fericit cand e si tati acasa si nu vreau sa ajung sa ne batem in tribunale pentru custodie.
V-am pupat, mai intru cand pot!
carmenp spune:
la multi ani, marina!
vazut poze in viteza ce-i drept, drept pentru care venele mi-au ramas intregi asta ie cu dedicatie pentru gabi si philip, ehhh, nu plec io?;))
gabi ajtept clipu`, aporpos, ce mincau fetili alea
? si sa nu uit daca se fac angajari la voi nu conteaza postu` numa` sa plec si io, anunta-ma
ashe,
giulia, printesele lu` kro si pupi, sper sa nu fi sarit pe cineva
roberta, is surprinsa si eu dar am o motivatie in plus decit fetele, io v-am vazut impreuna si pe linga faptu` ca steti foarte frumosi impreuna pareti un cuplu fara probleme. eu sper sa fie doar o criza asa cum apare la toti de altfel

lioo, imi pare rau, problemele tale le stiam da` chiar daca stii parerea mea nu scap ocazia sa nu ti-o mai spui odata;))atita vreme cit stai acasa, la tine problemele se acutizeaza. despre frate`tu cred ca-i trecator, am intilnit de multe ori persoane indragostire care se comporta altfel decit de obicei
mitzule, ia-tz barbatu` si du-te undeva citeva zile, face minuni
ooops, ma facui iar sfatoasa
ma bucur de intilneala, hihihi, puneti de-o incuscreala? poze n-am vazut... ia sa vaz daca ati lasat lin
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Dorsilia spune:
parerea mea e ca in orice casnicie exista niste ani "de miere" si niste ani "de fiere", mai ales in casniciile unde cei doi sunt pe cont propriu cam, adica nu au o retea de suport si se bazeaza doar pe ceea ce ei pot face. Sigur, vad familii in care "pompeaza" si bunicii si matusile si strabunicile si rudele de gradul 12, asa ca ccc cei doi soti, n-au mari responsabilitati si griji pt ziua de maine, isi pot pasaporta copiii ba la unii ba la altii, pe perioada concediilor, in weekenduri idem, ies romantic in oras, isi cumpara hainute "fensi", isi permit ca au timp, de sala, masaje, etc. Altii, asa ca noi, nu avem timp nici sa murim
Noi trebuie sa fim tot timpul conectati la actiune, nu ne permitem relashuri, deocamdata avem si o afacere de sustinut, pe cont propriu...copilasii sunt inca micuti amandoi, presiunea e mare in perioada asta. Nu regretam nici unul nimic, nu ne-a fortat nimeni sa avem doi pui la distanta mica, sau o afacere proprie, numai ca suntem singuri, suntem o familie nucleara, familia extinsa sta pe tusa si-si da coate, nu se implica in nimic.
De noi depinde sa reusim sa traversam perioada asta si sa iesim la liman. Amandoi suntem dispusi la asta, e clar. Numai ca momentele alea scurte de manie, reprosuri, trepaneaza relatia, increderea, etc. Dupa asemenea momente raman cu un gust amar, trista si mai obosita decat inainte. Si el la fel, se vede pe fata lui, chiar daca nu zice nimic. Nu e simplu pt nici unul, dar sper sa nu ne indepartam prea mult so prea des ca sa ne facem imposibila convietuirea.