Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by carmenp
[;))atita vreme cit stai acasa, la tine problemele se acutizeaza. despre frate`tu cred ca-i trecator, am intilnit de multe ori persoane indragostire care se comporta altfel decit de obiceitp://good-times.webshots.com/album/509110234kKvmJG?start=0"][/url]

si unde sa plec? la servici? ce rezolv? vin acasa si ma apuc sa fac tot ce fac si acum, dupa alte 8 ore de munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Imi e rau, nu se poate!! Dana daca ai nevoie de ceva pentru Ricu spune si facem rost.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dana imi pare tare tare rau:( Cum adika are picioarele zdrobite? L-au operat la picioruse? Va tinem pumnii!!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, nu-mi vine sa cred ce ne spui....parca e un cosmar! Am o mie de intrebari, dar probabil ca tu te-ai intors deja la spital. Sanatate multa lui Ricu, sa se refaca repede! Va pupam pe amandoi!! Spune-ne daca te putem ajuta cu ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am sters ca suna cumplit si nu vreau sa sperii .Situatia e sub control,o sa fie bineoasele se refac repede ca el e asa de micut cu muschii n-am inteles prea bine ca eu in momentul asta stiu ca ma chama dana si cam atit.la cite sedative am in cap nici nu m-a mir de altfel.dar o sa fie bine,numai piciorusele au fost lovite,restul e ok.Se putea si mai rau,insa ricu chiar daca nu e botezat are un inger pazitor.Care a avut grija sa nu pateasca ceva rau de tot.Eu o saptamina nu mai dau pe acasa,m-a mut la soacra-mea ca in 10 min. sunt la Ricu.Celular n-am,insa promit ca intru cind vin sa fac dus la inn.Daca nu s-o putea zilnic macar la doua zile.

Mergi la inceput

Doamne, Dana... ceasul rau! Si restul din masina au fost ok? Saracul puiut ce s-o fi speriat...Si nu-mi imaginez cum ati reusit sa ajungeti in doar patru ore inapoi in Olanda...Inteleg ca are fracturi la picioare, sau ce?

Intr-adevar copilasii astia sunt foarte rezistenti si se refac repede. Pupa-l pe Ric din partea noastra si sa stii ca suntem cu gandul la voi! Sanatate multa ii dorim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Doamne bine ca ai ajuns cu el in Olanda ca in Romania, nu vreau sa bestelesc breasla medicala, dar sunt cumpliti in materie de chirurgie pediatrica, pe orice, oase, inima, ficat, orice...

SANATATE! micului luptator!!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

No eu sed la taclale,traiasca xanaxu,ricu tot doarme,cica doare si mai bine sa doarma.noi o sa venim totusi repede acasa,ne ducem ziua la spital ca ricu nu suporta cel spital,iar medicul spune ca e ok pentru el sa doarma acasa,no acum e si cu Serban,nici nu credeti cit de mult se iubesc si ce frumos am petrecut impreuna in Ro.Una din fracturi era deschisa,i-au bagat o tija si spun ei ca nu e nici o problema.in total cinci fracturi,eu am avut una la mina si imi amintesc si acum ce dureros e,dar el cu cinci!Bine ca nu l-a prins mai sus,ca nu mai scriam la ora asta.si asa cind a racnit ricu am lesinat,deh cind e mai multa nevoie eu nu pot sa-mi tin firea.rusine mie de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..eu nu inteleg nimic...ce s-a intimplat...ce-a patit Ricu??? De ce este in spital???

Mergi la inceput

5 fracturi...ma ia cu rau numai cand ma gandesc. Si cat timp va trebui sa stea imobilizat?

(Asta ar trebui sa-mi fie invatatura de minte ca si eu mai merg cu Tudor fara sa-l pun in scaun. Tot felul de scuze gasesc,ba ca e prea cald, ba ca e drumul scurt)

Mergi la inceput