* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani fericiti Alina!!!

Tili felicitari din inima pentru Matei cel mergator si perseverent!!!Stiu exact ce simti.Si mie imi era teama ca Rudy...nu va merge vara asta....eram cam pesimista am impresia...Si acum se catara peste tot....e de neoprit.
Catrinel,pupam Onika cea accidentataOf...eu ma simt ca un urs cand se accidenteaza Rudy....saptamana trecuta a cazut al meu si si-a facut ditai semnul-vanataia chiar langa ochiul drept de ziciai ca-i copil maltratat zau,....a cazut cu obrazul si s-a lovit de un sertar deschis de la mobila,....cate mustrari de constiinta...si ce bine imi parea ca nu a cazut direct cu ochiu.....imi venea sa-mi dau singura palmi.Of...or sa treaca si astea.....imi pare bine ca a trecut vanataia relativ repede cam in 3-4 zile...
Eu acum ma apuc de bagaje si.....poate mai intru si marti pe fuga pe aici.....si apoi in vacanta nu stiu cat si cum o sa ajung pe la net,dar e vorba doar de 2 saptamani pe 11 iulie.Va pupacesc pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Uite si eu in fuga pe aici, pt imbratisari si pupici cu adresa ALINAALEX!!!!!!!!! LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita si bebe 2 sa vina dupa cum doresti tu, cu precizarea de a fi la fel de bunut ca si Marc.
Andreea Georgiana, Mihaser si Aida, va multumesc fetele mult pt urari si ganduri bune.
Adar tare se simte ca esti necajita.Stiu ca eu nu sint un membru nici prea distractiv si nici prea vorbaret, dar primesti de la mine un pup sincer de alin?! ... poate ca lumea e prin vacante, si dupa ce o trece vara s-or strange iar la povesti aici, acasa la ghiocei.Pupa si Maia de la noi.
Catrinel de cand ma tot tin sa reglemetez problema cu varstele noastre.Io mi-s cu 4 ani mai traziu venita pe lume decat tine, dar tot nu chiar foarte tinerica pt un bebe 2 fara de risc.Speram sa ne strangem curaj, si cu ajutorul Celui de Sus sa facem copilaria fetitelor noastre si mai frumoasa prin prezenta unui partener de joaca.Pupam Oana accidentata, dar la fel de scumpa si frumoasa.
De la cord, pupi

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Stefanna ... ... poate asa o fi, cum zici tu ...

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetili dau de beut!!!!! Mi-a iesit bine Pap. Doi. Da doct a zis ca e ok. A zis sa mai vin peste 6 luni dar eu m-am programat in octombrie. Merg linistita in Romania.... acu Maria sa nu raceasca si toate-s ok. Doamne ajuta!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Alina LA MULTI ANI cu sanatate si fericire! Sa ai o viata senina si plina de impliniri. Si sper ca darul de ziua ta pe anul asta sa fie mult doritul embrion de bb doi!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Buna ziua!
In primul rand imi cer mii de scuze ca n-am felicitat la timp sarbatoritele lunii iunie.
La multi ani AIDA,LADY HAWK,CAT,CATRINEL,STEFANNA,AMELUTA,ALINAALEX,DOINA CEL!
Sa aveti parte numai de zile fericite alaturii de comorile voastre dragi!

Cu caldurile astea am stat mai mult la ai mei,unde net-ul e lipsa.
Saptamana trecuta am fost in focul pregatirilor pentru mare.Trebuia sa plecam ieri dimineata,dar sambata la pranz s-a intors sotul meu cu Vlad din parc,arzand.Avea 39 de grade.In rest nimic:nu nas curgand,nu tuse,nu voma,nu diaree.Primul gand a fost ca a facut insolatie.M-am ratoit rau la sotul meu,am sunat-o pe doctorita,care mi-a recomandat sa-i dau antipiretice din 4 in 4 ore si sa amanam concediu pentru o zi.Ieri dimineata am fost primii la doctor si verdictul a fost rosu in gat.Mi-a zis sa continui cu Panadol,Nurofen si Tantum verde.Parea destul de optimista in legatura cu Vlad,ne-a zis ca putem sa ne facem bagajele si drum spre mare sa trecem sa-l mai vada o data.Noua ne-a pierit entuziasmul aseara,cand a facut din nou 39.Asa ca am decis sa punem punct vacantei noastre.Dimineata la control ne-a spus ca are puroi pe amigdale si trebuie sa ia antibiotic.Cauza ar fi anatomica:amigdalele lui nu sunt netede,ci mai neregulate,aceasta fiind cauza pentru care face usor rosu in gat.
Vlad e destul de bine,in afara de temperatura e OK,are o stare buna.Eu si sotul meu suntem daramati.Copilul e bolnav si vacanta pa.
Imi pare rau ca n-a putut beneficia cineva de biletul nostru,pentru ca banii nu mai putem sa-i recuperam.Aveam bilet pana duminica in Albena la hotel de patru stele.Cel mai rau imi pare ca nu-l mai vad pe Vlad alergand pe plaja,intrand in mare fericit.OF,off!!Mai vait ca o baba!Mai bine imi canalizez energia sa-mi pun copilul pe picioare.
V-am pupat dulce si imi pare rau daca v-am innebunit cu vaicarelile mele,dar mi-a facut asa bine!
Pentru cele care pleaca in vacanta cu copii sa nu se sperie de ce-am patit eu,asa sunt eu anu' asta mai ghinionista.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI STEFANNA,AMELUTA,ALINAALEX,DOINA CEL!!SA FITI FERICITE,SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE PUISORII DRAGI PE CARE II AVETI!! Imi cer scuze STEFANNEI,AMELUTEI SI ALINEI pt intarziere

In primul rand vreau sa va zic ca am vazut pozicile lui Tili,Ciuf,Deliei,micaalsa,Aidei...(sper ca nu am omis pe nimeni)...vai ce-au crescut ghioceii si ce frumosi s-au facut!!!

Tili FELICITARI LUI MATEI!!Cred ca bucuria e imensa la voi!!!Sa stii ca nici eu nu am folosit hamul mai mult de 2-3 ori.Ai vazut ca si-a dat drumul la mers imediat.

micaalsa bine ati revenit!!speram ca tratamentul la salina va avea efectul dorit!!

Kim sanatate tuturor!!Vai dragii de voi cum de ati racit toti odata....pupici

Delia vacanta placuta si drum bun!!Sa faceti poze multe!!

Andreea G siropelul lui Bubu a fost recomandat de catre pediatru?

Fetelor nu vreau sa va intristez dar vreau sa va povestesc ceva ...zilele trecute a murit un baietel de 8 luni din cauza unor lovituri la cap.Prima oara ca cazut cu premergatorul pe scari.L-au dus la spital si li s-a zis parintilor sa urmareasca daca vomita,daca are stari de somnolenta.Bun..copilul nu a avut nimic.Apoi,dupa catva timp (totul a decurs intr-o luna), in timp ce il schimba pe pat,copilul a cazut iar.De data asta copilul a vomat,apoi a dormit si nu se mai trezea.Au sunat pediatrul...a venit si a constat ca baietelul era in coma.L-au dus la spital de urgenta,a fost operat dar prea tarziu.I se formase cheag pe creier inca de la prima cazatura si doctorii nu au depistat.Si cu a 2 a cazatura cheagul s-a spart si copilul a intrat in coma si a murit.Nu va pot spune ce intoarsa pe dos am fost zilele astea...desi nici macar nu cunosc familia respectiva.Copilul urma sa fie botezat luna urmatoare...ii luasera deja tot trusoul toate aranjamentele au fost facute...dar in zadar.
DECI FETELOR MARE MARE ATENTIE CU CAZATURILE SI LOVITURILE LA CAP!!!!

In alta ordine de idei,am fost sambata seara la spectacolul Lord of the dance...SUPERB!!!ATATA PROFESIONALISM,PERFECTIUNE...Niste dansatori minunati!!Jocul de culori,lumini,artificii,muzica...totul a facut ca spectacolul sa fie unic!!Daca veti avea vreodata ocazia,mergeti negresit!Nu o sa regretati!!O adevarata hrana sufleteasca!!

Va plangeati de caldura???Pai noi aici avem 46 de grade!!Aseara la ora 21 am iesit pe faleza si erau 40 de grade!!!!!Plaja era plina,marea plina de oameni si copii.Noaptea nu va mai zic ce calduri....Nick nici nu prea mai mananca...bea foarte multa apa,chiar si noaptea...
Pupicesc toate mamicile dar mai ales ghioceii!!

Mergi la inceput

claudia imi pare tare rau de Vladut cae bolnavior si ca a trebuit sa va anulati vacanta.Multa sanatate va dorim!!

Mergi la inceput

Rocsana FELICITARI PT TEST!!!VAI CE MA BUCUR PT TINE!!!!! Am vazut si pozicile voastre cu papusica Maria!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ceau fetele! Sunt extrem de deprimata, la servici e ca porcu… e nasol rau cand te intorci si ti se dau numai rahaturi de facut, ca la practicanti… Ma simt foarte putin importanta, fac 10% din ce faceam inainte… ma bate gandul serios sa-mi caut altceva. Sunt frustrata ca naiba.

ADAR, cred ca ai dreptate. Imi pare tare rau ca au fost sterse fetele nostre. Eu vreau sa le punem inapoi pe lista. Chichina si Ayryny mi-e egal daca raman sau nu (desi daca s-ar vota as vota sa le scoatem, totusi). Dar cele trei fete care fac parte din grupul nostru, ca am fost impreuna la bine si la rau, isi au locul pe lista noastra.

CIUF, Oana mea tot cade. Se tot impiedica si cade. Cade mai mult decat in prima saptamana in care mergea!!

CLAUDIAD, multa sanatate micutzului!! Oare chiar trebuie antibiotic…. Nu stiu ce sa zic. Oana a avut si ea rosu in gat, nu i-a dat nici macar paracetamol. Cand a avut 39,5 i-am dat supozitor cu paracetamol, dar mai mult nu. Dupa ce a trecut febra (2 zile jumate a facut febra, dar a primit numai de 2 ori supozitor cu paracetamol) a inceput sa tuseasca, si i-am dat sirop de tuse din plante. A avut muci cam 4 saptamani… a trecut de la sine. Greu, dar a trecut.

TILI felicitari!!! uaaa, ce misto! Acuma sa te tii dupa el! Pupici

POLI m-ai dat gata cu baietzelul ala. Groaznic. Groaznic. dar cum naiba nu au depistat dupa prima cazatura? oare chiar nu a avut nici un simptom??

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput