* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinel, multumesc pentru sustinere! Exact dspre asta e vorba, despre faptul ca au fost cu noi, 9 luni. Nu conteaza ce si cum s-a intamplat dupa, important era ca ele simteau ceva pentru grupul nostru.
Stim bine doar, ca LAura Ioana venea mereu sa ne tina la curent. A mai citit cineva ceva despre ea aici de cand ... ???? Eu nu cred.
Iar Tina, a venit, a facut ordine si disciplina si a plecat! Despre asta vorbesc.
Daca am spus de Ayryny, am dat un exemplu de nedreptate. Cum sa lasam in lista femei pe care efectiv nu le cunoastem, dar sa stergem cele 3 mamici ...???

Offfffffffff!!!!!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Poli,of,of of.....bietii parinti.

Claudia,cu antibioticul la voi de ce nu ati plecat totusi?Eu as fi plecat.....copilul se va simti bine in 2-3 zile cel mult dandu-i regulat antibioticul.Poate nu e timpul pierdut totusi nici acum.Da ca nu.....asta e,sa fie el sanatos!
Nshiro,scumpa voi cand plecati si cat stati?Drum bun si vacanta placuta si fara peripetii!
Elvie si eu sper sa ne sincronizam candva in viitor sa ne intalnim la Deva.De exemplu eu pot sa spun de pe acum ca sunt aproape sigura ca voi merge din nou anul viitor in iuni caci atunci am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si nu am de gand sa o ratez.Va pup si pe tine si pe Lara cea precoce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR, le-am pus pe fete inapoi!

STEFANNA, hai mey, ca tu chiar nu ai nici o scuza pt bebe2!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adar, dar stii ca multe fete au cerut sa fie sterse sau s-au sters ele singure, fara sa ne intrebe pe noi de suntem de acord.
Adica mi se parea mai bine sa nu mai scrie, fara a se sterge de pe lista. Ca noua tot ne ramane inregistrat in cap numele copilului, cand a fost nascut, macar sa avem o idee.
Despre dorinta de a nu mai scrie pe subiectul nostru nu pot sa spun decat ca fiecare e liber sa aleaga si respect asta. Iti cam pierzi timpul pe aici, mai ales cand te simti in plus.
Forumul, ca sa fiu un pic sincera, e mai mult pentru legare de prietenii, mai ales pentru cei din afara care sunt cu dor de tara. Ca altfel, daca vrei informatii despre sanatate sau mai stiu eu ce, Google-ul e plin de ce ai nevoie. Numai sa nu fim comode.
Despre mesaje (unul la doua zile) ce sa mai zic? Tu la cate zile ai postat? Eu cand? Deci ca noi sunt multe fete.
Si se resimte starea de lene. Daca tu nu scrii, pai eu de ce sa scriu sa dau raportul la ce fac zilnic?
Multe fete sunt frustrate cand intra aici sa isi spuna oful si nu au pe nimeni alaturi.
Sau posteaza poze cu copilasii lor iar noi nu ne facem timp sa le vizionam.
Discutii din astea sunt pe toate forumurile, pe toate subiectele despre copii. Ca fiecare om cam are grija de persoana lui.
Si pe mine ma doare sa vad ca nu mai scrie Ile, Bia, Monica, Noe care a decis sa se retraga de pe forum, Cat, Serj.
Despre Laura Ioana, ce sa zic... Aici nu se simtea prea in largul ei, noi vorbind despre piticii nostri. Pe cand la subiectul unde posteaza e sprijinita de un grup mare de fete care au trecut prin acelasi necaz ca al ei. Deci e mult mai inteleasa.
Eu ma bucur pentru ea ca uite a reusit sa ajunga in 12 saptamani.
Ati vazut poze cu Mario al Ilenei? E un scump si grasunel.
Stefanna, vorbeam sambata cu o vecina de-a mea care are 44 de ani si zicea ca se apuca din vara asta sa il conceapa pe bb doi.
Rocsana, ma bucur tare mult sa aud ca ti-a iesit bine testul. Citisem pe subiectul celalalt. Bravoooo. Sa iti priasca vacanta si Maria sa se simta bine acolo.
Poli, ce intamplare groaznica! M-am infiorat cand am citit. Doamne fereste!
Tili, felicitari pentru mergaret!!!
Claudia, mai-mai-mai, sanatate multa, dar sa stii ca eu as fi plecat. Mi-as fi luat o farmacie dupa mine, as fi consultat cativa medici inainte de plecare sa intreb cum ar trebui sa actionez in caz de ... Si ti-e cam ciuda cand iti vezi copilul mult mai bine a doua zi, dupa ce ar fi trebuit sa pleci in vacanta, iar tu ai decis sa ramai acasa.
Catrinel, Eva o tine din cazatura in cazatura de cand o imbrac in rochite. Are niste picioare julite, pline de vanatai .
Imi pare rau de tine ca nu te simti bine la serviciu. Te inteleg perfect. Vezi si tu, mai asteapta un pic, si daca nu, cara-te. Poate iti gasesti un job mult mai bun. Stii tu. Un sut in fund, un pas inainte.
Hai pup si fug la ale mele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alinaaaaaaaaaaaa la multi ani! Sa iti creasca Marc mare cat un soare si sa te bucuri de el!....Mama parca mai ieri ma dadeam de ceasul mortii sa-ti urez la multi ani din timp ca plecam sa-mi botez cupilul si nu aveam net.....A TRECUT UN AN!!!!

Rocsana ce veste buna! SUPPPPPER! Ma bucur din suflet pentru tine! Daca tot dai de baut sa dai ceva traditional japonez!

Catrinelu sper si eu sa revin ...ca deja ma simt naspa...nu am vazut poze de la niciuna dintre voi...nici nu stiu ce sa scriu!

Sa va mai spun ca noi am scapat de vaccin ROR....totul a decurs minunat, desi eu muream de groaza....Cristian e in permanenta julit in genunchi...toata ziua alearga si bea lapte (1 litru/zi).
Tati ma pune mereu sa-i pun poze cu plodu`!www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20070624&ctime=074912" target="_blank">aici e o poza recenta!

Kim e incredibil ce temperaturi joase aveti! Stefanna si la voi e la fel?
Andreea multa sanatate si spor la treaba! Eu abia astept concediul!
Poli e ingrozitor ce s-a intamplat! Mor de spaima si eu!

Va pup si va doresc multa sanatate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noi tot dintr-o belea in alta . Iulia mi-a facut acum o gastroenterocolita. Stau cu ochii pe ea sa vad cum evolueaza ca de mai tine mult voma si diareea trebuie sa ne internam. Doamne ce m-am mai saturat ... nu rezolvam una ca dam in alta.
sper ca maine sa vin cu vesti mai bune.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinel,

Ciuf, vreau sa cred ca mi se pare si ca nu esti usor rautacioasa in mesajul anterior. Cred ca ai inteles exact ce am vrut sa spun! Daca n-as fi tinut la tine asa de mult, poate ca saream in ciuful tau! Dar stiu ca tu ai inteles despre ce e vorba si tac. Nu vreau sa scrie nimeni tot ce face zilnic ... m-a durut doar ca nimeni in afara de Noe, n-a ripostat la momentul respectiv(stergerea feteler) si m-a durut sa vad plecarea lui Noe, fara ca cineva sa o intrebe ce si cum.

Atata tot! Si poate ca nu m-as fi suparat asa rau, dar ... m-am suparat na! Si daca Tina a avut dreptul sa stearga ceva din lista, am si eu dreptul sa ma supar! SAUUUUUUUUUU????

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI Alina si Doina!!!
Sa fiti sanatoase,fericite si sa va bucurati de tot ceea ce va doriti mai mult!

Rocsana inca o data felicitari pentru rezultatul de la test!(nici nu stii cit am asteptat vestile astea!)

Recunosc ca v-am citit pe sarite in ultimul timp din mai multe motive...
Sunt perfect de acord cu Ciuf ca forumul este un loc sa ne imprietenim si nu sa cautam solutii medicale sau mai stiu eu de care.

Adar nici eu nu sunt multumita de listuta,dar imi pare totusi bine ca nu a trebuit sa trecem prin experienta mamicilor de ian-feb 2006,care la un moment dat au avut niste conflicte destul de neplacute.

Catrinel iti multumesc pentru repunerea in listuta a celor 3 fete care au fost impreuna cu noi la odisee.
Eu personal nu cred ca voi putea uita vreodata ce li s-a intimplat lor.
Despre job,cu cit avansez in virsta cu atit mi se pare mai greu sa fac lucruri care nu ma atrag.Daca ai sanse sa gasesti ceva mai pe gustul tau, nu mai sta pe ginduri!

Anamaria/Alba si noi am dat dintr-o raceala-n alta de vreo citeva luni incoace...Sper sa se termine problemele voastre cit mai curind!

Doamne Poli nici nu pot sa-mi imaginez asa o tragedie! De atitea ori ma intreb de ce Doamne Doamne doreste sa ia acolo sus pe unii dintre copilasi si nu gasesc nici un raspuns.Nici nu ma mir ca Nick nu prea maninca pe asa canicula!

Mihaser noi vom face ROR de-abia la 18 luni.Ce bine-i sta lui Cristian tuns! (al meu are niaste urechiuse mai...iesite in evidenta si nu indraznesc sa-i fac figura cu freza) Si Markus a inceput de la un timp sa bea f.mult lapte,desi cind era bebelus niciodata nu a baut mai mult de 700ml pe zi.

Claudia imi pare foarte rau de amigdalita baietelului. Important este sa fiti voi sanatosi,concedii frumoase mereu vor exista de cumparat.Sa stii ca si eu stau si ma tot gindesc ce-oi face daca ai mei se imblnavesc tocmai cind trebuie sa plecam in Cuba sau daca iau de acolo cine stie ce...

Stefanna hai nu te mai gindi la posibilele riscuri din cauza virstei fiindca nu cred ca ar fi o mare diferenta intre 33,34 sau 35 de ani.(sau oi gresi eu?) Importanta nu este atit virsta,cit starea de sanatate a viitoarei mame, modul de viata,dieta echilibrata,miscarea suficienta,atitudinea pozitiva.

toata gasca de mamici si ghiocici

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Fetelor, am un milion de nerviiiiiiiiiii.Azi am fost la vaccin,pt varicela si pneumococ.Eiii, nu am medic de fam( pt ca nu este nici unul in vagauna asta care sa mai vrea pacienti)drept pt care ex periodice si vaccinarile le face o doamna asistenta.Nu ca am ceva cu femeia, dar deja a inceput sa ma dispere, pt ca de cate ori am vrut sa merg la pediatru pt ceva anume, mereu a zis ca nu trebe, ca nu tre sa imi fac probleme.Insa azi a pus capac la toate.Fata mea s-a lovit la baza ochiului de vreo luna in dintii mei, si si acum e umflata.Plus ca are niste pete pe frunte de cand s-a nascut care inca nu au disparut complet si vroiam sa o vada si un dermatolog pediatru.Si azi mi-a zis ca ochiul nu e umflat( desi se vede cu ochiu liber ca e umflat) si ca petele nu pun nici un fel de problema.Si i-am zis si eu, daca ar fi copilul tau tot asa linistita ai fi?! Adica eu tot mai cred in experienta celor care vad zi de zi bubeshnitze, decat a cuiva care numai vaccineaza copii.Si pt ca m-am enervat asa de rau, i-am zis ca la un an tre sa se faca de rutina un ex hematologic... si cica nu.Dar aveam "docomente" la mine si i-am aratat ca da!!!!!!!!! Apoi, nervoasa,si prost crescuta( recunosc), am intors spatele si am plecat! ufffff m-am racorit.Daca-s nebuna, puteti sa imi spuneti "derect"
Micaalsa sanatate la Iulia, si sa speram ca nu ajungeti la spital.Acu ce sa ii faci, vara e sezonul enterocolitelor.
Nshiro slava Celui de Sus ca totul e bine.Fugi in vacanta vesela si multumita.Mai, Maria are o fata de obraznicatura scumpa... sau ma insel eu?!
Ciuf, Mariana1976, Catrinel mersi de incurajari pt bebe 2.Acum sa mai trec vreo 2 ex, si poate ma pun pe treaba iar...
Mihaser si pe aici a fost cam tot asa ca pe la Kim, dar fii-mea, sta ca un pui de tigan(adica niste chilotei si un tricou fara maneca) cam pe orice vreme si nu raceste.Noapte e aproape sloi, si daca pun ceva pe ea arunca tot.In sac de dormit nu e chip sa o mai tin.Bine ca e rezistenta ca altfel as sta numai din boleshnitza in bolenshitza la cat de mult uraste hainele si paturicile ....
Adar nu mai stiu ce sa zic, dar te pup ca imi pasa ca esti trista.
Kim sa veniti cu vesti de sanatate.Am vazut poze de Alicia pe messenger si sint in indragosteala... e super printesa ta.
Pupicilizam poporul
Stefanna si Bianca -Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Claudia nu fu intentia de a omite baietelul bolnavior.Pur si simplu am uitat.Cred ca si eu as fi fost tentata sa plec in concediu.Insa important sa te simti tu confortabil cu decizia care o iei...ca de, concedii mai vin,dar sanatatea e chestie serioasa.Pupici

Mergi la inceput