* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Stefanna, ma ierti pentru intirzere?
La Multi Ani cu sanatate, o viata frumoasa, cu multa dragoste!

Am pus aici citeva poze de la noua cresa.

Pup fetele si puisorii

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele netul meu merge ca porcu` aici la sat! Mii de scuze insa nici mailul nu apuc sa-l citesc...O sa fiu activa cand ajung acasa...pana atunci staupe bara! Acum am adus laptopul la varul meu sa va scriu El are placa de retea arsa iar.

Stefannala multi ani si tot ce iti doresti!

Va pup pe toate! Eu azi l-am tuns pe tzumpininu periuta si arata ca un bebelus obez! Pe 10 iulie mergem in Grecia! Abia astept! Nu ma mai duc la nicio marire pe canicula asta...numai la plaja mi-e gandul...in rest plictiseala mare.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele am citit un pik din spate...va multumesc ptr felicitari, desi nu prea le merit!

Catrinelu imi pare rau ptr cucui!
Stefannasa iti traiasca nepotica!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by aida_o

quote:
Originally posted by kim
i-am facut Aliciei cateva mai lungi decat intra pe siturile astea

Kim, un site care accepta filme mai lungi de 2 minute este Google Videos. Iti creezi un cont nou aici, dupa care intri pe http://video.google.com cu numele si parola pe care ti le-ai ales, si (dupa ce intri) dai click pe "Upload Videos"
Si eu am ajuns sa imi pun filmuletele acolo pt ca pe alte site-uri eram limitata la maxim 2 minute.

Dar tot ar fi bine sa comprimi filmele inainte de a le pune pe net, ca sa dureze mai putin procesul de incarcare in sine.

Mersi, Aida. Am incercat si pe google, dar limita e tot de 5 min ca pe photobucket, eu am filme de 7 min de ex. Cu compresia sincer inca n-am avut vreme sa incerc, inca nu-mi dau seama cum functioneaza. Pupici Alexandrei, ma bucur ca s-a adaptat asa de bine la gradi cea noua.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Noi suntem toti 3 raciti. Nici nu e de mirare la ce temperaturi scazute avem de cateva zile (13-18 grade). Alicia e extrem de maraita, cand n-o las sa faca ce vrea ea, face crize e nervi nu altceva, toata ziulica s-ar catara pe scaune si mese, ar face halaripu'. Uneori n-o mai recunosc, cu scandal o schimb, o imbrac, ii dau sa manance, chiar si afara se arunca pe jos daca n-o las sa mearga unde vrea ea. Raceala bat-o vina. A slabit, macar ca are de unde, si i-a scazut pofta de mancare, normal.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI ALINUTZA !!!

Sa fii fericita, iubita, si viata sa iti fie plina de noroc!
Te pupam cu mult drag si asteptam tortul ...

Ada si Maia

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani ALINAAAAAAAAAAA!!! sarbatoresti la mare, stiu eu.... multa fericire si sanatate!!!

KIM, sanatate multa... e clar ca e cranky daca e bolnavioara.... lasa ca ii trece repede. Vremea asta idioata...
In Frankfurt ieri am avut un mic tornado, bine ca a trecut pe la margine.

MIHASER, abia aastept sa revii!

MARIANA, cum va simtiti?

Raport: oana dupa cucui a mai cazut o tura si i s-a umflat buza, dupa care ieri si-a julit si barbia. Asa ca arata ca dupa un caft serios, de-ala cu rupt de scaune si cazut de sus pe mese, ca-ntr-un western...

pup fetele

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Alina! Sanatate, bucurii si multe realizari!
Kim, imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavi. Se raceste tare usor pe vreme calda. E suficient o diferenta mica de temperatura sau un vanticel ca sa inhati o raceala.
Cred ca mica ta e plangacioasa, mofturoasa, nu mananca, ca deh, noi, adultii cum suntem?
Sanatate multa la toti trei.
Oana, mai, ce lupte a avut Onichka acolo? S-a luptat cu tornada?
Fug la ale mele ca de-abia ce m-am trezit, imi beau cafeaua, ne revenim dupa o seara de chef.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna seara la toata lumea!

Sunt in culmea fericirii! Cred ca sunt 3 saptamani de cand Matei a inceput sa mearga de o manuta. Asa stand lucrurile, nu ma asteptam ca puiul meu sa mearga singurel prea curand. Dar s-a intamplat!!! A inceput acum 2 zile cu 2 pasi abia vizibili si continuand cu ziua de azi, cand cei 2 pasi minusculi s-au transformat in 4 pasi mari, apoi in mers de-a dreptul. Acum nu il mai poti opri din mers. Strabate camera dintr-un colt intr-altul. Intr-o singura ora Matei a invatat sa mearga! Am plans de fericire. A fost un soc prea mare pentru mine.
Gata, va las, ca de acum va plictisesc. Dar ati inteles ideea? Matei merge!!! Am dovezi, l-am filmat cu webcam-ul; maine o sa il puteti vedea.

Dar mai trebuie sa le felicit pe sarbatorite: AMELUTA, ALINAALEX
. si sa fiti fericite, iubite si sanatoase alaturi de familiile voastre. LA MULTI ANI!!!
Va pup.

_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ma uit cu durere si vad ca mai apare aici un mesaj la 2 zile ... ce pacat ... au "disparut" nume importante din lista, dar nimeni n-a observat ...
E adevarat ca sunt suparata, poate altfel n-as fi scris, dar mi s-ar parea nedrept sa tac!

TINA draga, te-au deranjat fetele care erau acolo, sub lista mamicilor ... cu ce ... n-am sa inteleg!!! Le-ai sters, fara sa intrebi pe nimeni si apoi ai disparut! Oare chiar nu conta parerea noastra? Se pare ca nu! Iarta-ma, dar nu pot decat sa te felicit ca le-ai sters pe ele, dar ai lasat-o in lista pe Ayryny, mama lui baietel ...
Ma puteti condamna, acuza, certa ... asta e parerea mea. Si eu fac parte din lista asta si aveam dreptul la o parere. Dar iata ca Tina nu tine cont de mine, de tine ...
N-AM FOST SI NU SUNT DE ACORD cu aceasta chestie. Si cred ca ar fi bine sa le treaca Tina la loc, chiar daca ele apar acum si in alte parti! Lista aceea e o parte din ele, din noi! Nu e drept! Doar ele puteau decide ce sa se intample cu numele dijn lista!
Dar din nou ... nu-i pasa nimanui...
S-au iscat atatea discutii, scandaluri, ca X nu i-a raspuns lui Y ... incat au plecat fete fara sa spuna nici macar La revedere! Si nu vorbesc de Chichina sau de Ayryny, ci de fete care au sustinut acest grup, care au fost zi de zi aici, in timpul sarcinii si dupa ce am nascut. Zi de zi, macar o vorba buna venea de la ele.

Acum nu mai apar in lista de saptamani ... ce pacat!!!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput