Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 29
lizzy spune:
pai atunci eu am bafta numai de rude/cunostinte/prieteni rezonabili.
nu's eu asa bataioasa aici pe forum dar cand spun cuiva ca ianis nu are voie cutare chestie pai nu are voie si basta. si fac urat daca se trezeste careva cu argumente de genul "nu vezi ca-i e pofta?" ba nu-i e pofta de ce nu stie!
n-am prins niciodata pe nimeni incalcand regulile mele - nici macar pe bunica mea, care acum are 76ani si pe mine m-a crescut cu mancare de oameni mari.
by the way, ianis are aproape 3 ani si nu stie ce-s alea alune sau bomboane mici, sunt obsedata sa nu se innece. si daca vede si cere ii spun si acum ca nu-i voie, ca e pericol sa se innece, sa mai creasca. cola, berea si vinul - intelege f.clar ca sunt pt oameni mari. si gata. a gustat cola de vreo 2 ori si cam atat.
am trasat mereu foarte clar limitele cu cei care vin in contact cu el. chiar daca asta inseamna ca m-am incapatanat si am uneori am ridicat putin tonul ca sa ma fac auzita (de ex. la mama si la soacra-mea, la bona...)
cand au venit musafiri cu dulciuri bagam eu mana in punga copilului - "hai sa vedem ce bunatati ai primit..." sa nu simta si el ca i le iau... si le-am selectat spunand clar cu voce tare, sa ma auda si cel care i-a adus - astea le papam acum, astealalte le lasam pe mai incolo... (si dispareau in camara)
am servit mereu copiii altora numai dupa ce am intrebat clar "aia are voie?"
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....azi de dimineata am umblat la politie dupa dovada.....ca sa putem face geamul...am obosit...atata hartogarie...!
Roxanica...ce sumpa esti...David e asa de dulce...sunteti o familie tare frumoasa!Ati fost la Suior????
...nu ati venit sa vedeti morosenii......!
Avem si noi tarc......l-am primit cadou,suntem tare incantati de el...ii place la nebunie...!
Mark in tarc
Iar am ramas in urma....nu mai pot tine pasul cu voi!
Referitor la poze,ati vazut ce varza sunt ale mele....asa ca si eu de la un timp le pun pe contul meu personal!Dar oare cine se joaca....??
Laura13....mor cand vad ce ten are Daniel...vad ca au fulguletii nostri slabiciune pentru bericioaica....ce mult imi plac tricourile lui Daniel...
..tare frumosi mai sunteti!
Yagmur...
Miro...super siteul...dar firma e aici in Romania?
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
aelita spune:
mirona,o sa ma uit pe site mai amanuntit. se trimit si in strainatate?
voi asa aveti body-urile alea?pe comanda?
dianarus ainoroc ca ai rude siprieteni rezonabili,cum zici.
bineinteles ca trebuie sa intreb ce are voie copilul,
sunt copii cu alergii la diverse alimente,si nu stim !! parintii doar nu osa le scrie pe frunte!
sunt alergicii la gluten,celiacii,pe aia i-ai terminat daca le dai cine stie ce !
eu sunt alergica la una alta,si la niste medicamente.
intr-un timp faceam alergie la bere si la alune,acum nu mai fac,nu stiu care a fost treaba,si daca alergia poate trece sa a fost la altceva si nu mi-am dat seama.
bineinteles ca ma gandesc ca si ea poate fi alergica la ceva anume si trebuie s-o iau usor.
lumea nu se gandeste ca atunci cand incepi diversificarea,dai cateva zile acelasi aliment ca sa vezi cum ii merge.
si atunci si-a bvagat picioarele cineva in treaba ta daac ii baga ceva ce tu inca nu i-ai dat.daca are o reactie,de unde stii la ce a facut??
nu e exagerare,ca nu zice nimeni ca moare ca ii da cineva ceva,dar de ce sa stea sa faca kk moale,sa il doara burtica,sa te legi la cap daca nu te doare???
un copil era laergic la lapte,si mergea la cresa,acolo aveau clar instructiuni sa nu ii dea lapte,si a venit una noua,nu i-au spus,si i-a dat lapte si a murit copilul !
va dati seama ca asa ceva se poate intampla cu un copil alergic la ceva anume si sa ii dea cineva in parc,pe strada,intr-.o casa la o petrecere unde e lume multa,la o nunta,la un botez...
si ma gandesc la bietii pariniti care au copii alergici la diverse alimente,aia ce fac,nene,stau cu el pitit in casa?? ii scriu pe frunte " nu dati alimente copilului,ca e alergic"? si chiar daca scrii,vor fi persoane care vor zice" ia uite si exagerata asta,ete na,ia sa vezi ce mananca copilul !"-pt ca multe asociaza alergia cu ceva gen "nu ii place,nu vrea",dar daca mananca cu pofta,inseamna ca e ok.
v-am mai spus de un copil caruia i-a dat un destept branza din aia scumpa mucegaita,la 2 ani,si a vomitat imediat tot.i-a dat pe furis,DESI MAICA-SA ANUNTASE SA NU DEA NIMIC,CA EA NU MANANCA INTRE MESE,CA ARE MANCARICA EI SPECIALA.au luat-o pe balcon,si acolo i-au dat pe furis.s-a intors cu branmza la gura si in mijlocul sufrageriei a vomitat si ce mancase cu o juma de ora inainte.
s-au scuzat cu " nu am stiut ,dar am vazut ca s euita si ca i-a placut !"pai cum dracu daca vi s-a spus sa nu ii dati nimic????
deci nu merge nici cu spusul cu unii.
S.
Mirona spune:
Alex - e a varului meu din germania. El mi-a facut si acestea: 1, 2, 3, 4,
s-a rezolvat pana la urma cu masina? vi-o face asigurarea, nu?
pupici
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Donia spune:
Buna dimineata si multumim pentru urari, are dragostea lui mama 6 luni azi! Ce repede a trecut timpul...
Dar m-am luat cu vorba si am uitat sa va servesc cu traditionalul tort de ciocolata si sa va torn si un pahar de bautura. Mancati, beti, va veseliti si la mine nu va ganditi, ca azi sunt cam inghesuita cu treburi in prima parte a zilei si sper sa revin mai in forta pe la pranzul meu.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aelita spune:
alexandra,ce frumos sta Mark in tarcul ala !
mirona,aaa,e in germania! atunci merge si prin alte tari!
osa ma uit pe el.
sunt misto alea ale tale.,imi place si mie asa cu numele .
donia,sa-ti traiasca ,sa fiti fericiti ! felicitari pt jumatatea de an !!!
S.
Mirona spune:
dati-mi voie - dati-mi voie ... sunt deja cu gura plina si mai dau din coate sa ajung inca o data la rand ... la tort - ca la beutura ... am stat deja de trei ori la coada ... cine stie de cate ori mai ajung ... ca deja maraie pitica si vrea sa se trezeasca.
pentru micul print. Donia sa-ti traiasca. deja juma de an ... ce-a trecut dom'le vremea.
am fugit ... ca deja plange
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
roxanica2006 spune:
Hai, maaaaai fetelor, m-ati facut sa rosesc tare de tot ![]()
Multumim mult de aprecieri!
Acu' eu zic ...ca ati cam uitat din sintagma "frumoasa" si restul apelativelor:"mandra, grasa, frumoasa", si ar fi trebuit sa-mi spuneti verde-n fatza, ca niste prietene adevarate! hi, hi
Dar daca voi ma vedeti frumoasa, f.f.f bine, ma bucur ! Si hai sa va mai zic una: eu sunt blonda natural! Da' nu se aplica nimic din bancurile cu blonde!
Despre puiul meu stiu ca-i frumos!![]()
A_deju, spuneai ca ce repede au crescut copiii nostri, si gandeste-te ca David al meu e un fulguletz in toata puterea cuvantului si tot ai zice ca-i marisor, d-apoi Denis, Dmic, Marc, si alti barbatei vanjosi! Bai, ce n-as da sa ma pot lauda si eu macar o data in parc ca al meu pui are 9 kile!!! doamne, Doamne, ce m-as mai lauda! deocamdata-s multumita ca David a recuperat greutatea pierduta in spital si a mai pus, chiar f. bine luna asta: deci am ajuns in spital cu 6,700, am venit acasa cu 6.400 si acum avem 7 si un pic! Io zic ca-i tare bine! Si inca nu s-a implinit o luna, tragem tare!
Eu sunt tare fericita! Dupa peripetia cu spitalul ramasesem asa cu un spin in inima, tot imi percepeam puiul ca pe un copil bolnavior. Azi am ajuns la o doctorita super, isi merita titulatura! Aveam analizele de sange, urina, coprocultura, deci nu vorbeam in van. Ne-a examinat, intors pe toate fetele si ne-a incurajat spunandu-ne ca David e un baietel perfect sanatos. Chiar si cu greutatea ne-a linistit, de fapt a facut calculele in fata noastra si suntem cu 250 gr sub grafic, dar in parametri normali, nicidecum dsitrofic. A calculat asa: in primele patru luni 3kg si apoi cate 500 gr /luna. Apoi ne-a mai spus ca daca se misca atat de mult normal sa nu depuna in greutate, plus ca asa e constitutia lui, nu trebuie sa aiba vreo boala ascunsa, cum ne-a speriat in spital. In sfarsit am respirat si eu usurata! 
Bambo, m-a palit asa brusc : voi de ce beti lapte Ha daca Antonia nu e alergica? Parca spuneai ca testele au iesit bine!Sau la un nivel f.f aproape de normal, nu?
Laura, cum spui asa sa ne uitam doar la peisaj daca nu vrem sa va vedem pe voi?
ce-i asta? Eu deja l-am trecut pe Dani pe lista viitorilor sexosi... imi face mare placere sa va admir in poze, sunteti tare frumosi! sa fiti sanatosi si la fel de mancaciosi!
Alexandra, pai io te-am cautat in Sighet, la casa aia frumoasa cu foisor in curte, da' mi-au zis vecinii ca esti la Botosani! ufff, ce pacat ca nu erai acasa. aveam si broscoiu' in spinare, oac, oac, diri-diri-daaa! Hai ca n-am uitat de broscoi, da' rabdare, rabdare sa trecem granitza! Cam neserioasa fata, nu? La aniversarea lui Mark de 1 anisor vin si eu cu broscoiu'. Am zis!
La multi ani: Raluca, Christinel, Bea!!!

Am editat sa va mai spun ca dr. era beton si in ale diversificarii: fara portocale, citrice, gluten, banana, chiar prea restrictiva mi s-a parut. fara iaurt INCA , fara carnitza de vita, INCA, fara spanac, fara pere, de fapt fructe numai : mar si piersica.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dia, iarta-ma dar nu inteleg. de ce ii combini formula gata preparata cu piure de cereale milupa? ca sa lungesti piureul, sau...
cerealele milupa pe care le ai tu au deja lapte milumil incorporat, da? sunt de-alea ce scrie pe cutie ca se prepara cu apa? asa am eu. de ex. alea cu mar+morcov (sunt la peste 4 luni). nu vad de ce sa le combin cu lapte (chiar si gata preparat) daca au deja in compozitie...
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ca sa i le dau din biberon... ca de cand a fost bolnava nu mai vrea cereale cu lingurita si pace ... si daca ii dau numai cerealele lungite nu trec prin biberon
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
sbogdana spune:
kokorina Drum bun si distractie placuta in Romania
Alexandra imi pare rau pentru masina; incearca sa-i dai sa suga, ca doar prin supt creste cantitatea de lapte si poate o sa ai atat lapte cat are el nevoie
Roxanica vizionat poze frumoase
la puiul de morosan
Oana (asiza) felicitari lui Denis pentru descoperirea piciorusului 
Aelita citeam de patania voastra, din cauza asta eu nu o sa am curajul sa o las pe Zara singura cu altcineva, nici cu mama, nici macar cu sotul ca e in stare sa-i puna pe buze inghetata si altele..niciodata nu-i las singuri cand mananca el ceva, ca am patit-o

la mamici si
la pitici
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)