Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis.... va rugam continuati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Yagmur, ce sit, ce arheologi...? Uite cum arunci tu nada misterului si dispari in ceata...

Laura, si eu am visat mamicile de fulguleti de vreo doua ori. Dependenta e clara, ce mai...

dianocica, scriai ieri ca nu mai faci fata cu entertainmentu... poate trebuie niste jucarii mai performante care sa il tina preocupat... ceva care sa se miste, cante si danseze...
Sau in loc sa faci fete-fete sa stai langa el si sa te joci cu jucaria, ca mai apoi el sa asocieze jucaria cu tine si sa ii faca placere sa isi petreaca timpul cu ea. Copiii prefera sa se joace cu obiecte in care parintii investesc afectiv, adica obiectele care te procupa pe tine devin interesante si atractive si pentru copil.
Cu caisele... nu sunt nici eu bucatareasa-minune, dar anul trecut pofteam si faceam o prajitura cu caise... si intotdeauna caisele coapte ieseau foarte acre... mie imi plac, dar nu stiu daca si astia mici au aceleasi gusturi ca mine. Da' vorba asizei, de ce nu-i dai caisa cruda?
Cu subiectul sper sa ma adun si sa il postez pe la pranzul meu ca acum trebuie sa vina cineva la noi si eu scriu cam pe apucate, iar Cristi nu e nici el chiar cooperant azi. de... baiat mare, cu pretentii...

alexandra, imi pare rau de parbrizul masinii... ce porcarie si bataie de cap!

roxanica, good thinking! nevasta e de vina! "nu va luati de sexos ca nu stie culorile, o fi fost si el obosit, ce credeti?? Sau poate nici nu a fost greseala lui, i-o fi soptit Diana si confuzia ii apartine, hi, hi! "

Ktrinel, am cumparat si noi tarc de la Walmart... cum ii zice, Cosco? Ii place Juliei in el? Doarme acolo? Azi l-am pus pe Cristi doar vreo 5 minute si sper sa il mai pun si dupa amiza sa se obisnuiasca cu el ca ne va cam trebui in week-end.

asiza, felicitari lui Denis pentru degetul de la picior! Smecher, a asteptat baita sa fie degetul curat-curat.
Hai mai, chiar asa cu soacra? Poate chiar nu vede la distanta, am avut si eu o prietena pe vremuri care se uita la tine dar de fapt nu te recunostea, ne distra pe toti ca parca era cu capul in nori, dar ea nu vroia sa accepte ca nu vede, ca sa nu poarte ochelari. Si daca o strigai facea o fata de parca abia se trezise... cu adevarat cu capul in nori, saraca...

Hai ca trimit mesajul acum pana mai am timp.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput