Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 28
Laura13 spune:

Raluca!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Miro, primit, citit, ma bag si eu in seama pe acolo imediat! 
Roana lapte de vaca NU NU NU macar pana la 1 an si apoi doar din acela pasteurizat, eu asa voi face!
desiree pufuleti??????
miro, asiza multumesc de sfat!
Roxanica super pozele... mi-a placut la nebunie cum a adormit el cu ratusca in nas!!!!
multumim si pt aprecierile la adresa lui Dani! 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
mda...m ati prins...eu ziceam ca e bea dar se poate ca si numele astea sa fie amestecate....nasoala treaba...
roxanica e delicios davidutzul....scump scump scump. si tu arati f bine! i te arat lu' sexosu' diseara ?
![]()
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
aelita spune:
mirona,
durerea pierderii unui copil cred ca e groaznica,nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,dar daca la asta se adauga faptul ca acel copil era sanatos tun si ea cu mana ei... a gresit...atunci cred ca e deja crunt!
toti au imnpresia ca sunt cazuri rare,ca asa ceva nu ni se intampla noua.
dar asa au crezut si cei carora li s-a intamplat.
eu zic sa stati cu ochii pe copiii vostri in fiecare clipa!
si daca vedeti ca are ceva in gura,inainte sa mai intrebati ce i-a dat,ii scoateti imediat cu degetul tot.ç
dar sa nu sariti ca arse sa speriati atunci copilul,ca s epoate ineca din cauza reactiei voastre.usurel,sa nu s eprinda nic el,scoateti tot.
eu cred ca si asta ar fi o metoda ca alea sa vada ca nu acceptam sa le dea ceva,ca vad ca oricat le-ai explica,ele mai rau fac!
dar asa,vad si ele ca risca sa nu mestece in timp util copilul,si noi sa iiscoatem tot din gura.
si asa or sa ne ia de demenete,dar macar ne aparam copiii !
fetelor,acum pe bune,noi vorbim numai de altii,dar voi ati dat altor copii ceva sa manance??
eu jur ca nu am dat,ca intotdeauna am intrebat,au fost cazuri in care nici eu nu am stiut ce mananca un copil,poate am luat dulciuri cand eram mai tanara unui copil fara sa stiu ca nu e voie,dar NICIODATA NU I LE-AM DAT COPILULUI,mereu i le-am dat parintilor cu specificarea " voi stiti cand si daca i le dati "
chiar daca era mare copilul,tot parintilor le dadeam,spunandu-le ca eu nu stiu la ce ora dau ei dulciuri si daca a mancat copilul mancare ca sa poata lua vreun desert.
niciodata nu am bagat din degetele si unghiile mele unui copil mancare in gura.
nu mai zic din paharul meu,din lingura mea...
acum cativa ani, venit pe la mine o mama cu un copil de 4-6 luni.noi beam coca cola si copilul a intins mainile la paharul meu.si ei ii zic: "manca-l-as,nu pot sa iti dau ,ca nu e bun pt tine" la care ma-sa zice: "da-i ca,are pofta " EU MA UIT TAMPITA LA EA ,ramasesem cu paharul in mana,si zic...pai ...cums a ii dau??? si ea zice: "da-i ,fata,din paharul tau,o gura,ca ii piere samanta"
amzis ca morrrrr,a insfacat ea paharul meu si i-a dat ,ca eu desi riscam sa zica ca nu i-am dat ca nu am vrut ,nu am putut sa ii dau dupa mine,fumatoare,poate chiar racita !
bai,mi s-a zbarlit pielea pe mine,si pe atunci NU AVEAM COPII SA STIU EU MARE LUCRU !
AM MAI FOST CU ALT AIN RESTAURANT,MAI MULTI,SI A INCEPUT SA II MESTECE CARNEA IN GURA EI SI SA II SCOATA DIN GURA,BLEAAAAAAAAAH,imi vine sa vomit , si sa ii dea copilului !!!
se uita lumeaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
bai,aici NU AU VAZUT ASA CEVA !
i-am zis s anu ii mai dea si a zis " copilul vrea ".am intrebat-o : cum copilul vrea? ti-a zis tie copilul ca vrea mestecat in gura ta???? (copilul nu vorbea !) si s-a uitat ciudat asa la mine,am inteles ca ii da mereu asa si atunci i-amz is ca sa ii dea cum vrea,dar nu cu mine la masa si nu in restaurant sa ma faca sa intru sub masa de rusine,ca asta e practica de tigani.
lasa-ma,dracu,ca numaic and am vazut cum a scos din gura mestecat ,si acum mi se intorc matzele pe dos !!!!!!!! de ce ,frate,sa stau sa ma uit eu la mestecatura ta din gura? bleah!
nu am mai putut sa mananc,bai eu sunt si siloasa !
S.
Ariadna30 spune:
asiza, multumesc.
Pozele noastre sunt pe public. Cu toate astea, nu cred ca le poate sterge cineva care nu e logat. Am sters cateva, o sa mai sterg cand o sa am timp...deocamdata e timpul pt. masa de legume, apoi plimbarica afara. Sa vedem cum mananca azi legumele....ca fructe a mancat cam 100 g. ![]()
aelita spune:
desiree,
fir-ar sa fie,cu pufuletii lor cu tot,cu sare si ce-or mai avea pe ei!
in plus,aia se fac coca in gura,se lipesc de cerul gurii,si iarasi pericol sa se inece daca se aduna asa un cocolos lipicios pe trahee .
S.
dianocica spune:
de dat n am dat da' sincer nici nu aveam cum...nu am prieteni cu copii mici, primul copil pe care l am tinut in brate a fost d....si nu mi se pare atat de grav cand o persoana face ceva fara sa intrebe. eu chiar ii cred pe unii ca nu s au gandit, nu si au pus problema. ceea ce e nasol. DAR nu atat de nasol ca atunci cand ii explici cuiva si degeaba....astia ar trebui batuti...nimeni nu zice sa sti totul ..dar daca ti se explica/argumenteaza sau, pana la urma, ti se cere sa faci intr un fel, nefiind copilul tau, si tu nu te potolesti...atunci omor...
editez
nu stiu care e mai rea...casiera de la angst care azi de dimineata il lua pe d de mana
(da, adica aia care nu face altceva toata ziua decat sa primeasca si sa dea bani...
) sau ale voastre tampite cu pufuleti si peste....
da, e mai usor sa zici ca i e pfta si sa i dai nustiuce, decat sa ii distragi atentia de la friptura...ca deh, si tu mananci din aia, nu? si trre sa te ridici de la masa si sa i gasesti alta preocupare daca se uita in gura ta...(asta apropo de cele care procedeaza asa cu proprii copii). bai nene, n a zis nimeni ca e usor sa cresti un copil...ca ti ia 2h/zi...eu nu stiu ce si inchipuiau unii...
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
Mirona spune:
Aelita la asemenea faze ... eu sunt mai dura - o intreb direct pe mama daca a facut aseara sex(egal de care) cu sotu-su. Si eu sunt oripilata de mestecatul mancarii. Aceeasi reactie o am daca vad ca lipaie suzeta copilului - in prealabil cazuta pe jos.
Fetele- la noi in parc - circula pufuleti pentru copii - nu stiu ce marca - ca nu prea retin - dar o sa intreb - dar am vazut o punga albastra - cica sunt fara sare, contin doar faina de porumb - deci cereale si io stiu ce eee-uri
- si se topesc in gura - in comparatie cu cei clasici care se lipesc de dantura si cerul gurii. I-am incecat si eu - nu sunt dulci - nu sunt sarati - dar ... mai asteptam.
Laura vizionat pozele. 
fug sa le vad si pe ale Roxanei.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
ieri nu am mai apucat sa scriu, am vazut filmulet cu dmic de dianocica , super, ce frumos rade el in hohote
, l-am revazut de cateva ori ca nu a fost suficienta o singura vizionare. Am sesizat si eu greseala de culoare, dar ii dau dreptate roxanicai2006, cred ca de la oboseala se trage, ca si mie mi se intampla cand ii repet Zarei de n mii ceva, la repetari sa incurc itele, desi stiu
Donia , ce draguta e Roxana, Casa de piatra proaspetilor insuratei
a, si eu ma alatur tie cu diversificarea lui peste, si la noi la fel cu linguritele, o adevarata cursa de obstacole pana intra lingurita in gura, ca trebuie sa-mi fac loc pe langa lingurita din mana ei pe care o tine mai tot timpul in gura; avem aproape 7 luni si laptele inca ocupa vreo 90% din meniul nostru, daca nu chiar mai mult, ca nu reusim sa mancam mai mult de cateva lingurite; mai mult eu ma diversific, adica eu mananc ce ramane. si dupa ce mancam ii dau sa suga si bea cu o pofta, de parca ar zice 'asta da mancare adevarata'.. oricum e si o parte buna ca bea cu mai multa placere laptic
Dandusa nu-i nimic, lasa ca il iei data viitoare si Felicitari pentru noua casuta
am atasat o brosura despre dinti sanatosi; facusem si un pdf, dar vad ca astia de pe yahoo briefcase nu permit public share pentru conturi normale
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
aelita spune:
dianocica>,aa,eu de aia care o iau de mana nici nu ma mai leeeeg! ca asta e peste tot,ce dracu sa mai fac?
inclusiv una care zicea ca e racita si ca nu se apropie de ea ca i da raceala,si ca ea a luat probabil ca s-a atins cu mana de cineva,ca altfel nu s-a pupat,zicea,si sigurprin atingerea mainilor a luat raceala,si intimp ce spunea asta il lua de mana pe un alt copilas de 1 ani,si ma-sa aluia cascase nite ochi !!!
bai,eu oricum nu ma agit chiar asa tare,adica la ce spunea ea ca a luat de la atingeri de mana,dar mama copilului cascase ochii mari ca ,mdesi nici ea nu se gandise la asa ceva,aia cand povestea ca se ia virusul prin atingerile de mana,tocmai se juca cu mana copilului aleia de 1 an !
atunci eu i-am zis hai ca nu se ia chiar asa,ai racit ca ai stat in frig si ea NUUUUUUUUUUU! E DIN ATINGERI DE MANA !
si-l tinea pe ala de mana in continuare .
nu ma agitam pt asa ceva,dar probabil ca mamica aia,cand o si auzea spunand asa cu convingere,a considerat ca a facut.o intentionat !
mirona,foarte bine cum le zici.
si da,cum zice si dianocica,e mai grav ala care actioneaza dupa ce ii spui ca NU E VOIE !
aaaaa,si cu spalatul suzetei in gura adultului,am vazut faza asta la unul fara dinti.carii si radacini peste tot.a cazut suzeta,a luat-o,a supt-o si i-a bagat-o cpilului lui in gura,de 1 an.
i-am zis ca "am robinet in casa si apa adevarata ! ca poate credeai ca nu a ajuns apa la noi !" si cica "ce-are,eu as face orice pt copilul meu,mie nu mi-e sila,.." "ALOOOOOOOOOO,PAI NU ITI E TIE SILA CA II SUGI SUZETA SAU CUM??????" se uita la mine interzis cand i-am spus de bacterii,carii....si i-am adaugat" mai bine o lasai cu praful de pe jos pe ea,ca e mai curat pe jos decat in gura ta ! "
S.
Mirona spune:
Roxanica vazut pozele - beton. Avem ratzusca la fel. Deja avem card de ratze acasa - si tot as mai cumpara cateva. La fel fac si cu mingile - avem deja 6 si am mai cumparat si baloane - deja mi-e plin tarcul.
Aelita tu intrebai de tricouri si body - uite aici un site interesant de facut hainute faine pt copii - ti le faci cum iti place tie. Daca nu are tot ce-ti trebuie - da pm la fata - ca-l cunosc pe proprietar si se rezolva majoritatea doliantele.
Nici eu nu dau copiilor papa prin parcuri - oricum pana la Kara - trageau copii la mine - dar mie nu-mi trebuiau ... de cand am dorit sa am copii .... am fost mult mai atenta la cei din jur. Pe undeva sunt de inteles - dar vorba Dianocicai - daca le explici ce nu au voie si ei persista in prostie ... 

. Eu m multa munca de lamurire de dus cu mama si cu sora mea ... care au crescut-o pe nepoata-mea ... acum 8 ani si pe atunci "nu era asa".
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire