Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 27
aelita spune:
dianocica, pai i-au spus ca e baiat,si il numisera Patrik in burtica,si apoi s-a nascut fetita,si au numit-o Elisa
S.
Laura13 spune:
uitati aici cateva poze noi sunt cateva si de la iarba verde, daca nu vreti sa ne vedeti pe noi, uitati-va macar pt peisaj![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aelita spune:
quote:
Originally posted by Laura13
uitati aici cateva poze noi sunt cateva si de la iarba verde, daca nu vreti sa ne vedeti pe noi, uitati-va macar pt peisaj
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
vazut pozele.foarte frumosi sunteti si foarte frumos acolo la iarba verde!
S.
asiza spune:
Laura13, foooarteee frumosi sunteti!!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Yagmur spune:
eu nu ma mai joc....
nu l-am auzit nici vazut pe dmic razand... mor de ciuda!!!! pur si simplu nu merge filmuletzul.... oare e de la server?? 

ma bucur ptr cei vaccinati ca sint bine si fara efecte
roxanica, admirat puiul de morosan... 
si cam atata.... ma intorc la treaba, dar revin!!
aaaaaaa..........Raluca... LA MULTI ANI!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dolores spune:
buna,
bb elisa de cleo
quote:
Originally posted by dianocica
'rasfoind' pozele din albumul comun (cu nume geniale, toate sunt varza..) ia uitati peste ce am dat.
Masina lui bb pe atunci stiam ca e Patrik dar acum e Elisa
acum...ghici ghicitoarea mea cum il cheama acum pe bb.....
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
desiree spune:
nu mai devreme de ieri, am lasat-o pe mama sa il plimbe prin parc cat fac eu un dush si cand m-am dus dupa ei baiatul meu avea...PUFULETI IN MANA SI MANCA! o mamica de bebelush de 3 ani L-A VAZUT CA I-E POFTA...
aia ca aia , da maica-mea ce pazeste? am luat foc instantaneu numai ca nu prea ai ce sa faci sa le convingi ca nu e bine..decat sa pleci la tine acasa si sa incui usa pana face copilu 3-4 ani cand poate manca pufuleti..sau 7 ani pana poate manca alune, s.a.m.d.
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Mirona spune:
salutare,
am culcat si eu terorista.
pentru toti sarbatoritii zilei - si mamicilor lor cate o
. 
pentru Raluca. De dimineata m-a sunat - draga de ea - primise minute gratis - si s-a gandit sa ma sune si pe mine. I-am urat toate cele bune si mi-a mai spus de ei cat de bine se simt la Neptun. O asteptau pe Dandusa in juma de ora sa ajunga la ei.
aelita si noi avem o cunostiinta caruia i-a murit baietelul din cauza semintelor de dovleac - i le cojea mama-sa si i le dadea in gurita - s-a inecat si dus a fost ... la 1 an si ceva. Intr-adevar e foarte periculos.
Biscuiti fara gluten nu se gasesc la noi - insa sunt cereale de la milupa cu biscuiti - insa sunt pentru DUPA 6 LUNI.
Despre alte exagerari/depasiri/idealuri/nevoie/permisie etc. nu mai spun nimic - ca uneori ma simt si eu depasita. Si daca nu ma simt eu - ma fac altii. Azi nu e bun, maine e bun, azi nu i-l dau ... maine i-l dau ... oricum nu ajungem niciunde. Sa educam pe altii nu putem ... asa ca putem da un sfat - si mai multe NU!
Ruxandra o voi intreba pe nasa daca stie dintr-o sursa sigura faza cu chimicalele ... dar tare ma tem ca e doar impresia ... oricum de cum le deschizi au un altfel de miros. Pe mine m-a convins ... na, ca doar ma stii ca sunt mai influentabila.
Desiree merci mult. E deja al 4-lea - da cine le mai numara ca doara facem zilnic cate unul, doi.
Laura primit PM-ul meu? Si eu tot treptat i-am facut trecerea de la un lapte la altul.
Asiza, ariadna m-ati pus pe ganduri cu pozele - in curand le sterg si eu din contul comun.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Laura13 spune:
aelita te inteleg perfect. acu vreo 3 sapt, la iarba verde, cu verisoara mea (printre altii) l-am vazut pe fiu'miu ca "mesteca" ceva de zor. o intreb pe vara-mea.... i-ai dat ceva copilului???? la cre ea: "un pic de peste (pe gratar
) sa vedem ce face!!!"
pai ce poate sa faca.... sa iti zica politicos "multumesc frumos, dar nu am voie inca???!!!!" i-am SMULS copilul din brate si i-am spus ca in viata ei sa nu ii mai dea copilului meu ceva!!!
duminica, in parc, cu aceleasi neamuri.... mancam toti inghetata, fosnea hartia aia de mama mama! matusa-mea.... "de ce nu ii dai copilului o bucata de paine, un biscuite, ceva? nu vezi ca pofteste???!!" la ce? la inghetata? ca e cald afara si vrea sa se racoreasca??????? sau la hartia fosnitoare? iar dupa vreo 2 minute stii ce zice????? "saracul de tine... nu iti dau si tie parintii astia ceva sa mananci!!!!!!!!!!!" imi venea sa mor cu ea de gat!!!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
madaluta spune:
aelita; multumesc pt raspuns
laura: superbe fotografiile...si voi la fel
Vazand trandafirii din fotografiile tale,mi-am amintit de pietele de flori din Bulgaria...Am ramas socata cand am vazut ce aranjamente frumoase faceau din trandafiri, bulgaroicele ..si la ce pret de nimic la dadeau: De ex aranjament din 3 trandafiri=2 leva(aproape 2 euro)..cel mai scump era 12 leva ..da cred k avea pste 10-12 trandafiri...Pai la noi numai un fir este 2 euro....dar sa nu mai compar ..k nu se compara...
Ar fi o afacere super...sa le iei de-acolo si sa le vinzi aici...Chiar dc le-ai dubla pretul cu care le iei de acolo tot n-ar ajunge la cat costa florile la noi...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,