Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 25
Dia1609 spune:
roana, nu e bine lapte de vaca inainte de 1 an nici cu creale nici fara!! fa-i cerealele cu lapte praf!
adeju, cerealele cu lapte facute pireu le incorporez in laptele praf gata preparat , deci dupa ce in prealabil le-am facut cu apa cat scrie pe cutie ... despre cerealele de la humana nu ma exprim ca am luat o singura data si oana nu le-a mancat, asa ca... le-a mancat sotzu'
... dar nu e relevant, ca oana nu le-a mancat nici pe alea de la nestle ... oricum, nu mi-au placut ca se faceau cocoloase, pe cand astea de la milupa se omogenizeaza instant, nu tb sa freci la ele
editez ca nu stiu dc s-a inteles ceva: fac 200 ml lapte, fac pireul de cereale si apoi incorporez pireul de cereale in lapte ![]()
tetina de la avent nu o pot folosi ca Oana nu vrea sa pape din bibe de la avent... ea manca doar din bfree si din tommee tippee, care si alea-s bestiale ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
flore26 spune:
Am primit in posta azi o carticica de la nestlte si zice asa:
Este cea mai mare greseala sa/i dai lapte de vaca bebelusului tau!Este un fel sigur si brutal de a face rau copilului, pe termen scurt si pentru tot restul vietii. Daca il hranesti cu lapte de vaca, pruncul tau nu numai ca va suferi acum, dar va ramane si cu sensibilitati, cu fragilitati si tulburari ce/l vor afecta mai tarziu, in adolescenta si la maturitate.Noi ieri am reusit performanta de a cadea din pat
, pe burta in patru labe. A urmat un tipat, apoi s/a linistit si a inceput gangureala ( probabil ma certa
Beatrice de chinico
Christian de donia
Raluca_u Vazut blonda superba de pui de morosan
( si eu sunt blonda, mai nou)Am cam mult de recuperat....
la mamici si fulguleti!!FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
asiza spune:
Roana, nici vorba lapte de vaca pana CEL MAI REPEDE la un an, ideal ar fi pana la 2 ani...a scris Dia de ce intr-un mesaj anterior...cauta si tu cateva pagini inainte...Despre iaurt nush ce sa zic ca nu-i dau inca...
Cum asa, Ariadna, ti-au disparut pozele??? Zau ca nu-mi place ce se intampla!!! In consecinta eu mi-am sters toate pozele din contul nostru comun si nici n-oi mai pune...prefer contul meu!
Danutz, un spital precum renumitul Elias are dor un incubator????????? Numa' gura de ei!...Multa sanatate Alinei si micutilor la fel!!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Ariadna30 spune:
asiza, spune-mi si mie, te rog, cum sa sterg pozele. Asa, pe scurt...(gen: new photos/delete...). N-am gasit butonul "delete", dar recunosc ca nici nu mi-am batut capu` prea tare sa aflu....mai bine zis, n-am avut timpul necesar.
roana spune:
Multumesc fetele
O sa ii fac cu lapte praf de azi. si o sa o iau si la suturi pe pediatra.
da acum imi fac ganduri...daca pateste ceva copilu?
OFFFF
de ce nu m-am gandit sa intreb mai devreme.
maine avem 8 luni
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Voiam sa va intreb daca voi dati ceai sau apa copiilor in timpul mesei(de legume sau cereale). darius bea destul de des si nu stiu dc e bine sau nu. daca nu i-as da, nu ar mai continua sa manance...incepe sa tipe si sa stranga buzele si nu mai primeste decat biberonul .Apoi continua sa manance ...Faza se repeta si de 3-4 ori la o masa, dar in total nu bea mai mult de 30-40- ml...
Asta vroiam si eu sa va spun. Am descoperit ca, de cand cu caldurile astea, daca nu bea apa cu maxim o ora-45 de minute inainte de masa solida nu ne intelegem deloc la masa. Maraie si se enerveaza si nu vrea sa manance. Asa, daca a baut apa inainte, e mai cumsecade si domol. Si poate papa domle.
Despre Danine au fost n discutii pe DC. Cautati in arhiva. Eu una stiu ca fac un maaaare ocol la toate produsele Danone.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
dia, iarta-ma dar nu inteleg. de ce ii combini formula gata preparata cu piure de cereale milupa? ca sa lungesti piureul, sau...
cerealele milupa pe care le ai tu au deja lapte milumil incorporat, da? sunt de-alea ce scrie pe cutie ca se prepara cu apa? asa am eu. de ex. alea cu mar+morcov (sunt la peste 4 luni). nu vad de ce sa le combin cu lapte (chiar si gata preparat) daca au deja in compozitie...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
aelita spune:
ingerasa,felicitari! ati implinit juma`de an !
dianocica,o fi el capraru bun si sufletist si iubitor de copii,dar daca e depasit in zilele noastre ce sa ii fac eu?
daca am gasi acum o carte scrisa despre copii de catre nea shackespeare ce ne-am face? ca a fost om mare..
eu zic ca fiecare cu timpul lui.daca are timpsa se actualizeze cu noile norme,bine,daca nu,sa nu mai editeze.
sau cumva nu se mai editeaza si lumea are cartile de pe vremea lu' mama?
eu nu stiu nici cine e,nici nu am de gand sa citesc nici aici nici acolo vreo carte scoasa de nimeni,pt ca ma ghidez dupa spital direct.
ce sa citesc eu printre randuri la el,daca o scrie pe acolo de oua si ficat ?
cel putin asa sriau fetele.
poa sa fie dulce,il pup pe chelie si il ubesc,dar eu nu sunt de acord sa se scrie sa dai la copil ceva ce azi e interzis.
acuma,nu contest ce zici tu,ca are lucruri foarte bune acolo! clar ca trebuie sa aiba,dar ce ne facem ca mamicile inca se ghideaza dupa sfaturile alea invechite?
asiza,la mine scrie ca da le 8 luni,dar eu zic ca la 6 e ok,desi eu nu am sa ii dau ,pt ca daac tot sunt cereale fara gluten,biscuiti fara gluten,de ce sa ii dau altceva sa ma leg la capo daca nu ma doare.
astia aici au inaintat totul cam cu 2 luni.adica si cerealele ei zic sa le dam la 5 luni jumate(deci prima diversificare,nici macar la 4 luni).eu cred ca ei merg pe idealul idealului
si probabil au avut cazuri de alergii si alte alea la copii ,si au decis sa intarzie si mai mult introducerea alimentelor.
roxanica,vaice frumos e David Mihaita cu palaria de oshan !!! manca-l-as sa-l mananc!
si ce body interesant cu "nascut in 2006" .am vazut multe la voi in poze,cu diferite chestii scrise.pe aici nu am vazut asa ceva,asa ca romanii sunt in continuare ingeniosi!
si tu esti O FRUMOASA!Si_o dulce.
ce camasuta de barbatel avem !
cate palariute si sepcute si baticute are!si ce frumos acolo la munte!
aaaaaa,l-ai prins cu picioru_n gura!
haaaaa,cum doarme cu ciocul ratzei la nas !!!si voi frumosi la petrecere!
S.
madaluta spune:
aelita: ce biscuiti ai gasit fara gluten, caci eu am cautat, dar in zadar.de ieri am inceput sa ii dau de la ulker, dar sunt cu gluten.Nu a avut nicio reactie si am continuat si azi in combinatie cu mar...a mancat pe nerasuflate, mai bine decat ce ii dadeam la borcanele...
Totusi pe cutiile de biscuiti sce k sunt de la 6 luni in sus...ceea ce m-a facut sa cred k e ok glutenul de acum incolo....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
ruxandra_sb spune:
lume, lume, azi se aniverseaza draga noastra Raluca 
Sa fi sanatoasa & voioasa!
Total dezamagita de Premaman-ul din Bucuresti. Camasa pt Matei nu aveau. Adica aveau pt 4, 8 sau 10 ani dar nema pt 5-6 ani. Apoi m-am uitat dupa o rochita pt nepoata-mea. Costa vreo 75 ron, f dragalasa.. dar la o privire mai atenta observai ca finisajele erau execrabile, ate care zburau, blablabla.
La jucarii oferta era subtire rau, adica inexistenta.![]()
Mirona, vreau si eu mai multe informatii despre laptele Humana cel plin de chimicale, please. Adica de unde stie nasa, cum, de ce? etc., etc.
Mey Asiza mey, adica nu poate omul sa pastreze mister&secret&senzatie, mey??! ![]()
Roana, fetele au dreptate. Lapte de vaca cat mai tarziu.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!