Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanica2006 spune:
a dormit puiul si am avut vreme sa pun multe multe poze, daca aveti chef si timp...
Acum insa s-a trezit! Paaaaaaa!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
desiree spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
a dormit puiul si am avut vreme sa pun multe multe poze, daca aveti chef si timp...
Acum insa s-a trezit! Paaaaaaa!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
vazut pozele..toti 3 niste frumosi...
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
danutz spune:
V-asi zice neatza...dar nu mai e demult dimineata!
Asa ca intru direct in subiect:
Dianocica, nu stiu cum e cu caisele, poate daca gasim din alea mai coapte nu or fi asa de acre. Rares nu le vrea, am incercat sa le amestec cu mar+para...degeaba...rezultatul e ceva acrutz si nu-l vrea!
Lamuriti-ma va rog (aviz Chris, ca tu esti incercata cu d-alde astea). Ce tetine exista de la Avent pentru 6 luni +?
Cana aia de antrenament e buna de ceva?
Deci, ieri a bagat 130g numai para (mar nu mai vrea sub nici o forma, asa ca soacra i-a dat para pireu in suc de mar...desteapta femeie!!!) Supa de la ora 14 s-a transformat in masa de la ora 17 care de fapt s-a prelungit pana la ora 19

. Adica a inceput cu supa chioara, a tras de 3 ori si s-a strambat. I s-a dat dovlecel pasat si a inceput sa inghita cate o lingurita in 2-3 minute, iar cand am ajuns eu acasa, pe la 7 seara, mai avea cam 70ml de supa amestecata cu pireu de dovleac...am bagat o masura jumate de lapte si a hapait tot in 5 min...

Cred ca trecem si noi la cereale, ziceti ca alea de la Humana nu-s bune? Ce sugerati? Milumil sau Nestle?
In alta ordine de idei, Rares inca baga cam 700 ml/zi de lapte...ii place laptele si nu renunta la el!!!
Maine se pare ca ne prezentam si noi la control+vaccin. O sa facem Hexa, cred, speram fara reactii...
Asiza, felicitari pt vaccinul lui Denis si pt descoperirea piciorului buclucas!
Sa va zic ca, mai nou, Rares linge canapeaua, daca il lasi mai mult de 3 sec nesupravegheat! Si bretelele de la hamul de la balansoar!!!
...Si oripilare maxima, prietena mea cu tripletii nici acum nu i-au facut cezariana si a intrat de o sapt in 9 luni!!! Ce or avea de gand, sa o lase sa nasca normal?!!!

Pup si revin mai tarziu daca mai pot!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
asiza spune:
Roxanica, vizionat poze...toate-s super faine ca, deh, actorul principal, da tot efectu'
...da' aia cu "pui de morosan" m-a dat pe spate!
...ooo, pai bretelele de la carucior sau de la scaunul de masa le devoram demult!!!! 
Danutz, prietena ta cu tripleti a ajuns pana-n sapt 36?...extraordinar!!! Super...nastere usoara si refacere radida ii doresc! Si cum n-au bagat-o la cezariana? Sa nu cumva sa se intample ceva cu puii! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
a_deju spune:
roxanica, vazut poze, super!!! dom'le ce copii mari avem...
danutz, avent are tetine cu 4 gauri de la 6 luni in sus..
si ca tot veni vorba, la noi chiar nu e problema de tetina.. tragem de multisor la astea cu 4 gauri, la cea cu flux reglabil numai III am folosit, deci... nu vrea si pace. am vb cu pediatra, a zis ca e ok, ca bea exact cat are nevoie, sa-i fac in continuare cate 200 ml, oricat ar bea el, ca poate am surpriza uneori sa-l vrea pe tot... mancare e clar ca nu-i dau prea multa, am mai luat toate sursele la puricat, si suntem exact ca la carte.. termin cutia pe care o am, si probabil voi incerca sa schimb laptele... dar inca nu-s hotarata. chestia cu chimicalele din humana, i'm sorry, dar e foarte fals. si in orice caz, chiar daca schimb laptele, cred ca trec pe 3, parca era de la 8 luni (ca in ritmul asta.. sigur ma tine cutia asta pana atunci :))) glumesc, hooo, ca stiu ca trebuie oricum sa arunc dupa 3 saptamani :) ). cu cerealele de la humana, alta discutie pe langa... humana nu are decat cereale cu mar fara lapte (cel putin pe plaiurile mioritce, nu stiu ce-or mai avea la mama lor acasa). restul sunt cu lapte, si de aici probabil refuzul unor copii de a le accepta. adica, daca bebe bea nan, sau milumil, sau chiar san, dar ii fac cereale humana cu lapte inclus, este foarte probabil sa strambe din nas, pt ca baza, si anume laptele, este altul. si ca ajunsei si-aici, mai trag un semn de exclamare: cerealele cu lapte (fie humana, fie orice tip..) nu se adauga in biberonul cu lapte. si as ma adauga inca o data, a nshpea mia oara, ca cerealele se prepara cum scrie pe cutie, nu dupa cum bate vantul pe-afara..... in final, intre a prepara necorespunzator un aliment, sau a-i da o sarma, asa de pofta, sa mor daca vad vreo diferenta..........
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
nu mai stiu cine intreba... cereale de la hipp se pot comanda pe net, de la world kids(intr-un cuvant) punct ro ![]()
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
Multam frumos A_dejule pt raspunsuri! Stiam eu ceva de alea cu 4 gauri...deci andare via sa cumparam!
Iar de Humana, si eu va combat pe cele care spuneti ca-s cu chimicale!!! Cerealele noi nu le-am incercat inca, nu ma bag sa zic ceva de ele, dar marca de lapte...nene...e una dintre cele mai vechi formule din Europa, adaptata si cercetata si rascercetata! Pai daca erau chimicale pe acolo, nu s-or fi prins pediatrii/doctorii de atata amar de vreme?!!!
Asiza, prietena mea cu tripletii,Alina se numeste, vineri acum ar intra in sapt 37!!! Incredibil!!! Este in spital de o sapt, acum am vorbit cu ea, i-au stabilit, in sfarsit, cezariana pentru maine dimineata! Asta fiindca aseara a avut niste contractii destul de urate!!! Si abia maine or sa-i faca o eco...ca nu i-au mai facut de vreo luna, cica nu ar fi concludenta. Si nici monitor de ala de masoara bataile inimii la bebici nu i-au pus niciodata de cand e in spital! Si cica e un curent acolo de mori, iar ea deja e infundata si-i curge nasul...E la Giulesti, initial fusese la Elias, dar acolo i-au zis ca nu au cum sa o asiste fiindca au doar un incubator...iar la ea, daca bebeii nu or sa poata sa respire singuri, o sa fie nevoie de 3!!! Bine ca macar au anuntat-o din timp ca nu poate naste la Elias, ca sa aiba timp sa-si schimbe si dr. si spitalul!!!
Fetelor, va rog eu mult de tot, haideti sa-i tinem pumnii stransi Alinei si sa zicem o rugaciune pt maine sa nu aiba complicatii la nastere si toti 3 bebei sa fie bine!
Gata ca m-am emotionat!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
doradora spune:
danutz nr maxim de gauri la avent e de 4, pe care ei le recomanda si pt cereale (?!?). daca vrei debit mai mare de la ei, ia tetinele de formare, care au ele 3 gauri, dar ceva mai mari.
pe mine m-a umplut de nervi, urlete si talente la masa-are stomacul un pic deranjat si i-am dat orez, ceea ce nu a incantat-o deloc; asa ca m-am sucarit si eu, nu i-am mai varat pe gat, si o las bine merci pana la 4, la banana cu branza, sa vezi ce o sa linga castronul!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Ariadna30 spune:
Hmz....daca voua vi s-au modificat comentariile care insotesc pozele...sau, ma rog, inversat, etc. ....in cazul nostru, au disparut pozele cu totul de la albume gen "BB-ii dormind", "BB-ii la joaca". Sigur e mana lui David Copperfield, ca altfel nu-mi explic. ![]()
roana spune:
Buna fetele,
Intru si eu scurt asa.
Dia draga am vazut ca intrebai daca ii dau lapte zuzu? ii prepar doar cerealele cu ZUZU (adica alea fara lapte inclus) . Alex papa inca san. 100 de ml de lapte zuzu in cerealele Nestle ii pun. pediatra mea a spus ca e Ok asa (ea mi-a recomandat) deoarece cerealele contin tot felul de vitamine pe care le contine si laptele praf si sa nu il imbuibam cu vitamine.
si a zis ca ZUZU slab e bun ca e dublu pasteurizat.io am facut ca ea? nu e bine ? fetele va rog raspunde-ti-mi.
Alex papa deja de aproape 2 sapt. asa si nu a facut nici o reactie.
Si io nu vad diferenta intre a-i da lapte zuzu sau iaurt...multe fete ziceau ca ii dau iaurt zuzu de magazin. pai nu tot din laptele ala se prepara? hai ca m-am zapacit....
va rog sa raspundeti...si nu mi-ati raspuns cand ii dati iaurtul...
va multumesc si va pupicesc.