Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna!!!

Am intrat si eu sa va mai pupicesc muuult si pe bebi dar si pe voi. Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru, dar am reinceput serviciul si sunt super ocupata.
Baby Maya este foarte bine, sambata implineste 6 luni (uraaaa, ce fetitza mare are mami), are 7.800 kg, papa bine si tot ce-i dau (se vede din greutate:)), este la curte la ai mei, eu o iau de vineri pana duminica acasica si ma mai duc si dorm acolo min o data in timpul saptamanii. Este greu pt mine ca nu o am acasa in fiecare zi, dar este mai bine pt ea, pt ca sta toata ziua in curte. Spuna mama si tata de zeci de ori pe zi, vorbeste si rade cu toata lumea, este minunata. Sunt cea mai fericita mamica din lume!
Sambata facem si vaccinutzul de 6 luni si ne si masoara pediatra.

Va pupam muult!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita sa sti ca nenea capraru e , de fapt, un dulce. cartea lui e scoasa in mai multe editii, adica l acativa ani, el a adunat informatiile noi si a modificat. intr adevar, unele informatii sunt incomplete, de fapt unele modificari. daca ai timp s o citesti pe toata iti dai seama ca e un om care a iubit foarte mult copiii si care a scris aceasta carte din suflet. (parerea mea) intr adevar, editiile mai vechi sunt depasite acum. ceea ce mi se pare si normal. daca o iei ca litera de lege nu stiu daca e asa buna. dar daca sti sa filtrezi ceea ce citesri, ai un ajutor f bun. mie, cel putin, asa mi a fost...

d s a trezit de 2 ori azinoapte de cald . o luam de la capat. azi am transpirat vreo 2 kile la plimbarea de la 8 la 10.30 cand cica e mai racoare . si la 1 avem si gym

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello, mamici si bebici!

Noi suntem bine, ieri am fost la vaccin. Am facut din nou Pentaxim + Hep.B...deci 2 intepaturi. Denis s-a marait putin dar a fost ok, per ansamblu. Pana acum nicio reactie..aaaa, putin locul de pe langa intepatura s-a inrosit, dar trece.

Va mai spun de noi asa: aseara la baitza si-a bagat si Denis piciorusul in guritza pentru prima data ...n-am reusit sa imortalizez momentul...data viitoare...

Plus va mai spun una de soacra: ieri s-a facut ca nu ne vede (pe mine si pe Denis)!!!! Asta-i cea mai tare, nu????

Va pup si revin cand m-o lasa piciul!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

LA CAT MAI MULTE LUNISOARE CHRISTIAN GABRIEL DE DONIA SI BEATRICE MARIA DE CHINICO

AMANDOI AU IMPLINIT O JUMATATE DE AN ! SA NE TRAIASCA !

RALUCAsa fii fericita si implinita alaturi de puiul tau! sa ne traiesti !

dianarus, mersi de raspuns..precum vad cate mamici atatea marci de cereale...grea decizie !

asiza, ce nesim...cum s-a facut ca nu va vede? tu ca tu, da cu ce i-a gresit Denis? hmmm...nu pune la suflet, pls...

deci reteta era dintr-o editie mai veche de -a lui Capraru.m-am mai linistit...

daca am pierdut momentul initial, vreau sa o felicit din toata inima pe Mirona pentru al doilea kk la olitza ( al fetei ei, of course, nu al ei)..eu zic ca sunteti pe drumul cel bun cu olitza daca s-a repetat figura si a doua oara..un bravo mare pentru Kara...

vreau sa strig catalogul ca mi se pare ca unele fete ne-au cam uitat:: lavyada, adinazot,fatima, lorym,porumbita, ramsan,carla,panaa, saryta, bebinuta,OanaCat, Deea,luciaro, Bulisor,m_monique, miraco..unde umblaaati? treceti la apel !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Dianocica, s-a scuturat camesa pe mine de ras cand l-am vazut pe dmic cum hohotea!!! ...
Laura, schimba pe Nan2...eu cand am schimbat am facut-o brusc, ca la cata experienta aveam io cu laptele praf, nu mi-o dat prin cap ca ar trebui s-o iau treptat. Eu zic sa faci schimbarea treptat, inlocuind cate-o masura!
Ruxandra, nu stii sa gatesti?!? Mai, fetelor, va zic io ceva: pe langa tanti la curatenie, are si bucatareasa!!!! BOIEROAICA, sensu' cuvantului de la mama lui ...sange albastru, conac, pamanturi si vistieria plina ...hmmmm, Ruxandra????
Kokorina, ce frumos ca stai cu harbujeii la piscina zi de zi......
Ingerasa, spor la munca!
Roxanica,
Dandusa, ala-i bai ca ti-ai picat sala????? HAi ma, fii serioasa! Tinem pumnii si data viitoare!...Important e ca ati reusit sa va luati casa!!! ...si pune tu soacra la punct elegant...sau, cum bine zicea cineva, zi ca ea si fa ca tine...si poate subintelege! Zi-ne, mai, de Crinuta? Ea ce face?
Deea, habar n-am ce sa-ti spun...cum sa cresti cantit. de lapte pe care-o bea motanul...Va doresc doar sa treceti repede repede peste perioada asta care e clar ca te streseaza...
dbunnydupa mine e super ca ti s-a oferit sansa sa lucrezi de-acasa!

Subiectul Danone in Romania: am citit tot aici pe DC ca multi copii au facut enterocolite de la Danone, ca cica ar fi preparat in conditii improprii! Mai multe nu stiu si habar n-am daca e adevarat!

Dia, ca tot vorbeai despre cereale de la Hipp, ai spus ca "la noi nu se PREA gasesc"...deci inseamna ca se gasesc totusi...Unde?...imi pare bine ca sotu' si-a gasit bagajul!
Aelita, da, da, fara gluten prestam momentan, dar eu am fost informata ca de la 6 luni e ok glutenul...scrie prin flyerele tale ca doar de la 8 luni?
Sbogdana, multumim mult pentru normele OMS...mi-am salvat o copie...o printez si ma apuc de citit...cand ai timp fa un scan si la documentul despre dinti!
Donia, pai bine...pana si tu esti terminata cu diversificarea asta!!!! Sa vedeti cand veti trece pe legume cum va fi! ...Noi cu cerealele chiar n-avem probleme....le devoreaza pur si simplu! Te pupam ...

HAi ca daca va hotarati sa initiati actiunea "Diversificarea in articolele de pe DC" , ies si eu din apatia in care m-am cufundat referitor la subiect si va tzin isonul! Si, da, si mie mi se pare ok plasarea subiectului la Generale!

Alex, of of...parbrizul spart...v-a si furat ceva din masina sau ba?...
Chinico, esti tare ma cu "bebezaurusu'" tau!!!! Scump un cartof rosu pe meleagurile in care te scalzi ...Pupam
Chris, multumim pentru pontul cu canitza ciocata!...chiar nu vreau sa-l obisnuiesc cu sucuri si alte cele de la biberon...asa ca voi incerca precum bine ai sugerat!

V-am mai zis ca fiu-mio are 9100 g si 69 cm??? Nu...Na va zic acuma: are 9100g si 69 cm, dupa masuratorile de ieri! Deci tot la categoria grea ne situam si noi...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai donia cu subiectul ala...ca ma mananca si limba si degetele si sper sa le linistesc acolo...ca iar iau lume la ciufulit pe aici....

azi am zis ca i dau caisa coapte. si am zis io ca se face si la microunde. ca nu trebuie decat un pic, asa..sa i mai ia din aciditate...bun. pus caisa la mw, dat 30 sec. scos gem. sau magiun. sau cum vreti voi. plus ca era acraaaaaaaaaa...bleah. inainte amgustat o si era dulcica, da? m am crucit o data, de doua ori si m am intors la mar. simplu. ras. aveam unele prin casa de cateva zile si aratau taman bine. mancat copilu' cu strambaturi, nu ca data trecuta dar...sa vedem....

in orice caz caaaaaaaald, caaaaaaaald, iaaaaaaar....(nu exista nici un omulet care sa transpire de zor?)

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Ralucaaaaaa!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta draga!

Donia si Chinico, pupam puii pentru implinirea a 6 lunisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by asiza

V-am mai zis ca fiu-mio are 9100 g si 69 cm??? Nu...Na va zic acuma: are 9100g si 69 cm, dupa masuratorile de ieri! Deci tot la categoria grea ne situam si noi...

si noi, si noi, tot 9100! nu stiu lungimea, tot pe-acolo, probabil...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

hai donia cu subiectul ala...ca ma mananca si limba si degetele si sper sa le linistesc acolo...ca iar iau lume la ciufulit pe aici....

azi am zis ca i dau caisa coapte. si am zis io ca se face si la microunde. ca nu trebuie decat un pic, asa..sa i mai ia din aciditate...bun. pus caisa la mw, dat 30 sec. scos gem. sau magiun. sau cum vreti voi. plus ca era acraaaaaaaaaa...bleah. inainte amgustat o si era dulcica, da? m am crucit o data, de doua ori si m am intors la mar. simplu. ras. aveam unele prin casa de cateva zile si aratau taman bine. mancat copilu' cu strambaturi, nu ca data trecuta dar...sa vedem....

in orice caz caaaaaaaald, caaaaaaaald, iaaaaaaar....(nu exista nici un omulet care sa transpire de zor?)

diana si david 03.12.06

Fii femeie serioasa si da-i caisa aia cruda! Nu se-ntampla absolut nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

Fii femeie serioasa si da-i caisa aia cruda! Nu se-ntampla absolut nimic...

si piersicile sunt f dulci si moi zilele astea..eu una am indraznit chiar sa curatz una de coaja si sa i-o dau in guritza si sugeee asa cu o placere..nu se ineaca ca e pastoasa...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput