Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
lizzy spune:
kokorinaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
am gresiiiiiit!!!!!!!!! iertare! (nu gasesc emoticon-ul ala cu aia de sta in genunchi si face matanii) bey te induc in eroare ca o idioata.
am gresit preturile la borcanele!
adica ti-am zis din greseala pretul fara tva (l-am citit de pe factura) ca in magazin nu ma prea uit la preturi (de regula alerg dupa ianis sa nu sparga pe-acolo...). deci se adauga 19% tva la alea si iese ceva mai mult! sory, n-am vrut sa te induc in eroare...
sa ma ierti.
drum bun si usor si sedere placuta in romanica. pot sa plec io in locul tau cat esti tu aici? asa, macar la gradina aia de vara?...
desiree, noi suntem fani milubrei (cereale milupa). variante probate cu succes: orez cu mar si morcov; orez cu banane - se prepara rapid cu apa si nu fac cocoloase. 
laura, se inlocuieste treptat. 2-3 mese schimbi 1 masura, apoi 2 etc. teoteric, in cateva zile faci trecerea. 
madaluta, nu e sanatos sa bea in timpul mesei, dar... deocamdata si eu procedez la fel. pur si simplu ii e sete. dar nu in fiecare zi si nu la fiecare masa. de obicei cand e mai cald. 30ml e rezonabil, stai linistita. mai poti incerca sa-i dai ceai cu 45min-1 ora inainte - daca ai cui... 
danone am citit ca e cel mai plin de prostii. din cate stiu are si cel mai lung termen de valabilitate, so, tre sa fie plin ochi de conservanti. cu toate astea, ianis papa numai danone cu fructe, nu vrea cu nici un chip alta marca (da' nici una!). sper ca marc sa accepte iaurtul simplu, acrisor.
dia - marc papa laptele din biberon la 4 pic din tetine avent. 240 in cateva min. dimineata si seara. 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
multe
pt mamici si multi
pt bebici ca azi dau de baut:
Beatrice (chinico), Christian (Donia) si Ana-Beatrice (Saftoiu Gina)

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Yagmur spune:

- am scris super mult si cand sa trimit a murit netul 

Si acuma nu mai am timp 
Rezumat:
La Multi Ani
- Ana Beatrice, Bea si Christian; unde-i visinata, unde-i tortul?
Dandusa, tinem pumnii in continuare; o sa fie bine (si merit bice ca nici eu nu am carnet); Felicitari pentru casutza.... pe cand primul chef??? (e clar, nu am chef de munca)
Sbogdana, aici nu avem Prenevar; dar Luca e baiat puternic si se face el bine
Monica, bafta maxima
Teutz, stam pana pe 18 iulie; sper sa ne vedem (lucru valabil pentru toate fetele)
Donia, casa de piatra!!!
7-8 ani
???? Uite asa voi face exercitii cu voinicelul in bratze
As mai scrie, dar ma asteapta tinerii arheologi cu pita si slana... ma duc sa vad ce au mai descoperit pe sit...
Va pup dulce, dulce...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
Si s
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
tot eu.... ![]()
Danutz, in Ecuador se gatesc porcusorii de guineea.....sa caut ceva retete??? ![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
meniul zilei de ieri (orele si cantitatile sunt aprox)
06.00 - 240ml lapte nan
10.00 - 170g fructe (1/2 mar+1/2 para+1/3 banana - e a 2-a oara cand ii dau banana, sunt happy, nu are reactii!)
14.00 - 250g legume+pui (morcov, cartof, dovlecel, broccoli, ardei, patrunjel, pastarnac, piept de pui)
18.00 - 170g cereale (milupa cu mar si morcov)
21.30 - 240ml lapte nan
miro, treaba cu meniul devine palpitanta pe masura ce intra noi alimente... sa vezi tu pe la 8-9 luni ce se inghesuie fetele cu retete noi... 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
Laura13 spune:
buna dimineata!
ne-am trezit la 7, sunt chioara de somn, dani acum mai trage un pui de somn. eu bantui pe aici.
azi noapte am avut un vis ciudatel..... eram toate toate mamicile de pe forum, intr-o casa mare, locuiam impreuna. copii nu au aparut in peisaj. dar discutam de toate, povesteam, ne bucuram si plangea. oare inseamna ca sunt dependenta de DC?
dar m-a trezit Dani din vis, a plans fff tare, nu stiu ce il doare de plange asa. tot dau vina pe dinti, dar se tot incapataneaza sa nu iasa nimic. uite maine avem 7 luni si nici un dinte! las' ca apar ei.... dar as vrea sa nu il mai doara.
ariadna eu chiar ieri i-am dat pt prima data laptic cu tetina de la nuk, a bagat-o in gurita si a papat. deci.... cred ca tine de copil. eu pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu tetinele!
dianarus multumesc de rasp, deci sa inteleg ca ar fi cazul sa trec pe nan2, da? cumpar azi o cutie si ne apucam.
tot azi ne apucam si de lactuloca, para n-are nici un efect (de fapt de asta s-a trezit la 7 ca a facut un kk chinuit rau de tot
)
dandusa eu am uitat
sa va felicit pt casuta noua.... sa fiti fericiti in ea! soacra...... incearca sa nu pui la inima, zi ca ea si fa ca tine. zic eu acum cand soacra nu e aici.... cand e aici ma dau cu ccc capul de pereti uite asa

dbunny mi se pare super daca ai reusi sa lucrezi de acasa, sa stai si cu Dani si sa iei si niste bani!
madaluta am vrut si eu ieri sa ii iau canuta, dar nu am gasit decat 9+. asa ca noi mai stam cu bibe.
yagmur o zi usoara iti doresc!
de fapt va doresc la toate o zi usoara cu puiuti sanatosi si cuminti!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
a! si bineinteles ca am uitat, ca deobicei
tuturor fulguletilor care mai implinesc azi o luna! 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
bambo unde ai disparut???? 
lorym stiu ca ne mai citeste, dar vad ca nu vrea sa ne scrie ce mai face Rianna!
eu am mai vb cu ea, dar scurt, tot incercam sa ne intalnim si nu reusim! 
ramsan
si mai zi-ne ceva de Rares!
avdanaarhire
, ma bucur ca ti-au placut pozele, dar mai intra si tu si da-ne noutati despre Celeste si eventual niste poze noi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
roxanica2006 spune:
Buna dimineatzaaaaaaa!!
Dianocica, cat de dragutz e D mic cand rade in hohote, e suuuuper! Asa dragi imi sunt cand se zguduie din tot corpusorul lor, stanca sa fii si tot izbucnesti in ras!
Si va rog, fetelor
nu va luati de sexos ca nu stie culorile, o fi fost si el obosit, ce credeti?? Sau poate nici nu a fost greseala lui, i-o fi soptit Diana si confuzia ii apartine, hi, hi!
Multumesc, multumesc pentru sedinta gratis! Tot timpul am zis ca esti o fata darnica!
Donia Angel, pozele vin si ele acusica!
Alexandra, las' mama ca nu-i mare bai! Mark sa fie sanatos, ca nu va darama pe voi un parbriz spart! Am admirat pozele din vacantza, sunteti tare faini! Tot voiam sa zic ce maricel e Mrak, dar in brate la tati pare mititeeeeel!
Aaaa...noi suntem bine!
Laura, ma roade o invidie groaznica citind ce bine papa Dani (un sexos in devenire),aud ca si tetina a acceptat-o cu usurinta, bravo baiete!
Ruxandra, da e grasunel conu', tu stii ca noi suntem mai mititei.. Apropos
avem 7 kile si un pic!!!
No tre' sa fuuuug!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui