*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 25
ionela-roxana spune:
Cu placere.Pentru putin.
Eu totusi cred ca de pe acele conturi cu probleme nu vor putea fi date comenzi.
Eu una asa vad.
Problema poate fi atat la ei cat si la posta la noi.Asa ca dresati oficiantele sa sara ca arse cand vad colete cu bulinute verzi.
altfel e de rau .
Eu probabil sunt norocoasa dar trimitand zeci de colete saptamanal deja cunosc toate oficiantele si stiu ca fac repede scandal daca ceva nu e ok.Nu fac scandal degeaba dar pe buna dreptate nu tac.
Jasmine spune:
deci acum pricep si eu ca asta e politica unor firme.Daca au ceva probleme cu niste clienti,nu conteaza a cui e vina...gata!nu-i mai vor de clienti.
Cum naiba sa nu te apuce spumele cand vezi un pliant cu oferte de la Metro (banuiesc ca despre ei e vorba) si cand ajungi constati ca nici vorba de asa ceva,ca a fost numai o momeala ca sa vii pana acolo,ca oricum nu pleci cu mana goala?
Sau cand vezi pe raft un pret si la casa se dovedeste a fi un pret mai mare?E normal ca respectivul client sa faca galagie si e o mare magarie din partea Metro sa le blocheze legitimatiile.
Ce jenant!Si e vorba de firme mari si cu renume,nu de aprozarul din coltul strazii...
soanso spune:
vedeti asta era de fapt mesajul meu,clientii care isi solicita drepturile sunt catalogati cu "probleme" ,asa gandesc firmele mari,se pare ca asa gandesc si cei de la LR daca inchid conturile doar pers care au pb.
si atunci ma intreb ce e de facut SA TACEM SI SA RAMANEM CU BANII DATI MARFA NESOSITA ?
SOSO
madau spune:
Gagici io zic sa nu mai facem valuri acum pe tema asta cu livrarile, sa asteptam sa se mai linisteasca apele si apoi daca e cazul mai dam mailuri sa intrebam de colete care n-au venit. Si eu am coletul din 18 care nu a ajuns, valoarea e mica, 11 Euro, deocamdata nici nu le scriu sa intreb de el...sunt sigura ca stiu raspunsul lor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
aissa spune:
MAi dar nu e vina mea, nu? Eu una le-am tot scris ca mi se pare corect sa dovedeasca si ei cumva trimiterea. Ei au ales acest mod de expediere, nu e treaba mea, sa suporte consecintele. Ok, vrea sa imi inchida macaroana, sa ma anunte. Eu nu am primit nici un anunt oficial care sa imi spuna ca nu mai pot folosi contul. Pe mailul trimis pe adresa sotului mi-a zis ca renunta la toata tara, dar pe cont ma pot loga, imi vad lista din suivi cu comenzile trecute. Pe mailul meu nu am primit nimic, la fel in cont pot sa ma loghez, vad cosul. Nu ma risc insa sa mai comand, o sa imi fac probabil candva alt cont, sau apelez tot la Andreap. Nu cred ca renunta la tara, renunta la noi si ne minte cu nerusinare.
Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca prin asta ma face pe MINE hoata, din moment ce pe MINE ma refuza de client. Si pana la urma pt mine bag mana in foc, nu? Eu nu mint, nu am primit coletele, ba mai mutl am niste bani blocati pe cecurile lor idioate.
Poze
Jasmine spune:
eu am incercat acum sa dau o comanda de pe contul sotului meu.Din pacate nu se poate si e foarte dubios ce se intampla.Ajung pana la pasul cu cardul si acolo primesc mesajul "Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau."
asta e o aberatie pt ca sunt absolut sigura ca am platit pe acest cont cu acest card de multe ori.Si am incercat si cu alt card cu care stiu sigur ca am platit pe contul asta si primesc acelasi mesaj.
O fi o eroare a lor (de care n-am cum sa trec) sau e pur si simplu un mod de a ma impiedica sa mai dau comenzi?
coletul pierdut era comandat pe contul meu,asa ca de pe contul meu mi-am permis sa-i scriu Sabinei ca n-am primit coletul.Acum nu ma mai lasa sa dau comenzi nici de pe contul sotului?Adresa postala si numele de familie sunt identice,deci isi poate da seama imediat ca suntem "in gasca".Chiar in halul asta sa ne trateze?
edit : ce mesaj ati primit cand ati vrut sa dati o comanda si nu erau destui bani pe card?
aissa spune:
Treceam de pasul asta, adica scriam numarul de card, imi aparea apoi pagina aia in care reciteam toate datele si la urmatorul pas imi spunea ca anumite date sunt incorecte si sa contactez un "hostesse" parca. Nu imi amintesc sa spuna ca nr de card e gresit.
Poze
claujro spune:
Spunea "plata refuzata de banca..contactati un hostes" ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)