*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 26
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
deci nu e asta cu banii insuficienti.Atunci ce naiba e ?
am patit-o si eu, desi era totul in regula. Incearca mai tarziu.
Fetelor, cu Sabine treaba e asa: puteti face comenzi dar daca nu ajunge coletul... deveniti "client cu probleme"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Maine ma duc sa bag 10 euro sa-mi comand o geanta pe care azi au redus-o. Numa sa stea redusa pana maine ca la astia..nu stii niciodata ce gasesti cand deschizi site-ul. ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
69345 - reduce 20 din 30 euro (fara prix mini).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
diana_jors spune:
Eu mai am o intrebare, ca incepatoare: coletele care s-au "pierdut", sunt mici sau mari? Si un songur colet deodata?
Ca mi se pare mai mare probabilitatea sa se "piarda" un colet mic decat unul mare (ca pentru cel mare s-ar gandi si cei de la posta ca se streseaza omul mai mult sa il obtina, si e mai vizibil daca ar pleca cineva cu asa ceva acasa
).
Pe de alta parte, daca fac 2-3 comenzi deodata, mi se pare mai mare probabilitatea sa ajunga toate... altfel pot sa fac scandal ca asa cum a ajuns unul trebuie sa ajunga toate, si ma indoiesc ca dispar mai multe deodata pe acelasi destinatar...
Ma tot gandesc, sa stiu cum sa ma orientez cu comenzile pe viitor... ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
claujro spune:
He he he.. geanta pe care eu am luat-o cu 19 euro si m-am ofticat ca s-a facut apoi 17 euro acum e 30 euro www.laredoute.fr/vente-sac-velour-la-redoute-creation.aspx?productid=324118654&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">ASTA"
Tocmai am primit mail de la ei...ia sa vad...Les mégas réductions de l'été, jusqu'à -65% !...nimic nou! 
madau spune:
Ce mail Claudia?
La mine comanda s-a modificat deja "en cours de preparation" asta inseamna ca a fost deja verificata nu?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
claujro spune:
Mail cu Aubaines, nimic nou! Si la mine e la fel la suivi, sunt sigura ca o trimit! Sper sa si ajunga!
Mai, dar zapacesc astia preturile intr-un hal!!!!!
Diana, nu stiu cum e cu coletele pierdute daca au fost mici sau mari ca si volum, pot sa-ti spun ca eu am facut 5 comenzi intr-o zi, in decurs de cateva minute una de alta si 1 colet a venit intr-o zi si celelalte 4 la cateva zile distanta de primul...
Secman spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Parca Secman scria ieri-alaltaieri ca Sabine i-a anulat ultimele 2 comenzi si a zis ca-i trimite 2 cec-uri?
Oare asta se va intampla daca mai dam comenzi?
Hm, da mie mi-au luat banii din cont si am asteptat 3 saptamani pachetele si nu am primit nimic ,am trimis email pe site-ul lor oficial si nu mi-a raspuns nimeni ,am luat adresa Sabinei de pe forum si in sfarsit a raspuns Sabine ca mi-au blocat banii si mi-a cerut copie dupa BI ,card si extras de cont ,e si a trecut 1 luna si jumatate si nici macar nu mi-a zis daca imi va trimite banii sau nu deja sunt nesimtiti ,banii iau retras dar nici macr nu m-au anuntat ca nu vor sa mai livreze .
Secman spune:
quote:
Originally posted by cin
hai ca am cautat mesajul...
Secman... mai lamureste-ne...aveai mai multe conturi si unul dintre ele ti l-a inchis sabine? i-ai scris tu? au fost pb pe contul ala?
Aveam 3 conturi unul pe numele prietenului meu ,unul pe numele soacrei s unul pe numele meu ,am facut 2 comenzi pe numele soacrei si 2 comenzi pe numele meu cu acelasi card si cei de la Banca noastra Procredit Bank au blocat banii pentru primele 3 comenzi facute in aceeasi zi , pentru aceasta comanda cei de la Lr au retras banii dar nu au trimis nimic pentru ca au crezut ca este o frauda cred.
Pe data de 07mai am facut o alta comanda pe numele meu ei si-au retras banii dar nu au trimis nimic .
claujro spune:
quote:
Originally posted by Secmanquote:
Originally posted by cin
hai ca am cautat mesajul...
Secman... mai lamureste-ne...aveai mai multe conturi si unul dintre ele ti l-a inchis sabine? i-ai scris tu? au fost pb pe contul ala?
Aveam 3 conturi unul pe numele prietenului meu ,unul pe numele soacrei s unul pe numele meu ,am facut 2 comenzi pe numele soacrei si 2 comenzi pe numele meu cu acelasi card si cei de la Banca noastra Procredit Bank au blocat banii pentru primele 3 comenzi facute in aceeasi zi , pentru aceasta comanda cei de la Lr au retras banii dar nu au trimis nimic pentru ca au crezut ca este o frauda cred.
Pe data de 07mai am facut o alta comanda pe numele meu ei si-au retras banii dar nu au trimis nimic .
Ceva nu inteleg aici. .. De ce banca din ro a blocat banii pe care trebuia sa-i ia LR? Apoi cum de LR si-a luat banii? Si de ce au crezut ca este o frauda? Nu pricep...sincer...
Au luat banii cum spui in primul mesaj sau nu au luat banii cum spui in al doilea???Si nu este posibil sa iti ia banii si sa nu-ti trimita nimic pe motiv ca e o frauda..in ceea ce priveste banii sunt foarte corect... asta am verificat-o si noi!