POSTA ROMANA, o posta de rahat???
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Si eu vreau sa ma pling de serviciile postei romane, in interiorul tarii. De ani de zile trimit de 1 martie si Craciun felicitari simple la bunicii mei care sint la tara, in sate diferite. La o destinatie ajunge intotdeauna, la cealalta nu ajunge niciodata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
XIO spune:
Eu nu am avut probleme pana acum .Ce-mi trimite tatal meu ajunge cam intr-o saptamana , i-am trimis lui acte prin posta, i-am trimis si pasaport.
Singura problema era ca postasul nou indesa ziarul in cutia postala de nu-l mai puteam scoate Atat am de spus rau in legatura cu posta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
miti2004 spune:
eu trimit in mod constant plicuri ori cu poze, ori bani, ori felicitari. O singura data nu au ajuns banii pt ca i-am trimis cuiva la firma unde lucra...deci banuiesc pe cineva de acolo.
In rest, nici o problema, ba chiar ajung intr-o saptamana, uneori am avut surpriza sa ajunga si mai repede.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Pt cei din strainatate care vor sa trimita poze in Romania:
Nu mai trimiteti pozele in plic, ca va costa mult din alta tara in Romania, eu folosesc acest site si platesc cu Visa si niciodata nu am avut probleme. Asa platiti mult mai putin pe "posta":
http://www.fotoprint.ro/
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Aaka spune:
deci putem cataloga posta de rahat.nu imi vine sa cred ca asa de multa lume are probleme cu posta si e clar ca e posta romana. cei care au noroc probabil ca au o stea norocoasa sau cel care le desface pe ale noastre nu e in tura celor norocosi
Loma spune:
Nu-i posta de rahat, oamenii is de toata jena.
Totul depinde de in mana cui ajung scrisorile.
slimatei spune:
si eu am trimis acum vreo 2 ani un plic cu 5 poze si nu au ajuns nici in ziua e azi! nu-mi amintesc daca ere recomandata da imp. ca nu a ajuns..... nu stiu cine e de vina.....
stefania
12+
Bic spune:
Posta romana e renumita pentru tilharii si neprofesionalism, dar sa stiti ca porcarii se intimpla peste tot in lume. In primul rind, e un lucru stiut ca peste tot in lume sint cozi imense la posta - am probat-o pe pielea mea in mai multe tari.
In mod paradoxal eu nu am avut niciodata probleme cu posta romana. US-Romania ajunge repede. RO-Us, mai greu.
Dar, mai nou am probleme cu posta locala, de aici. Ieri mi-a sosit un card comandat acumo luna si ceva, dupa ce tocmai am fost la banca sa-l anulez. Cum vreo citeva luni am pus cecul cu chirira la o cutie postala si acel cec nu a ajuns niciodata la destinatar. Eu cumpar des de pe Internet si acum vreun an nu mi-a ajuns pachetul si cei care mi-au vindut inca ma suspecteaza ca l-am furat.
Asa ca vedeti, orice padure are uscaturi.
Pe de alta parte, am trimis acte numai cu posta locala care trimite la posta locala din Ro, dar e adevarat cu semnatura si a ajuns in citeva zile fara probleme si fara taxa imensa de FEdEx.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
kim222 spune:
Eu am trimis mereu poze, DVD-uri chiar si bani...in Bucuresti si restul tarii...au ajuns intotdeauna..