POSTA ROMANA, o posta de rahat???
Raspunsuri - Pagina 4
katik spune:
fetelor (si baietilor!), daca va consoleaza, eu am pb. cu posta romana in interiorul tarii. de la bucuresti pina in timisoara scrisorile trimise prin prioripost (se presupune ca e posta rapida) ajung in doua-trei saptamini. eu primesc facturile de regula dupa ce trece cu mult data scadentei. noroc ca mai exista telefoane, net si altele, ca in nadejdea postei romane as fi platit la majorari pina acuma de numa'.
am mai patit ca am platit taxa de magazinaj pt. un colet pt. zilele in care posta romana n-a lucrat, plus ca pachetul a stat la posta citeva zile si eu n-am fost anuntata ca a venit
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
lorena_andreianu spune:
Vai de lume... nu s-a schimbat nimic... Patru ani am lucrat cu posta romana si numai probleme am avut. Voiam sa va spun ca mai ales pentru trimiterile recomandate din strainatate se poate face reclamatie. Va duceti la ghiseul de unde ati trimis, cu bonul acela de depunere si faceti plangere.
Al meu sot in 2003, inainte sa ajung eu aici, mi-a trimis prin posta tot asa, niste copii xerox de acte si n-au ajuns! Deci scrisoare recomandata. A facut plangere si am primit in Ro de la posta noastra romana un formular prin care eu sa confirm ca nu am primit.
Nu stiu cine a fost vinovat pana la urma, cert e ca sotul a fost despagubit de catre posta franceza.
De atunci ne-am lecuit si numai recomandat trimitem. Chiar si poze sau felicitari. E mai usor sa le dai de urma asa.
E o lupta si asta... pe care trebuie s-o ducem la capat!
Mult succes!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
anda141 spune:
Da, pachetele din strainatate ajung mai rar , sau deloc. O colega de-a mea s-a dus sa isi ridice un colet din strainatate de la prietenul ei (trebuia sa fie un parfum si o crema de corp f. bune) ..ei bine, a primit pahcetul desfacut si inauntru...doar ambalajele produselor. Nu mi-a venit sa cred. Au avut nesimtirea sa o mai cheme la posta ptr. ambalaje, mai bine il faceau pierdut. A facut plangere, au pus-o sa completze niste hartii si am inteles ca au despagubit expeditorul cu o suma ( dar nu poasta romana, posta lor)
Sunt de mai mare rusinea.
Sa facem ceva pentru Sara
mamitzica spune:
Eu scriu pe spatele plicului "contine felicitare"sau "poze" si mi-au ajuns toate.Poate am noroc.
Pentru acte oficiale am folosit intotdeauna DHL-ul fara probleme.
sirimie spune:
Eu cred ca nu numai posta poate fi de vina, ci si vecinii. Sincer eu nu am patit niciodata sa nu ajunga ceva.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
magda30 spune:
Nu stiu care posta e de vina (), dar stiu cu siguranta ca daca vreau ca o felicitare sa ajunga in Anglia (York) la sora mea in jurul datei dorite, sunt nevoita sa o pun cu o luna inainte. Felicitarile de Craciun au ajuns dupa anul nou, cele de Paste dupa 1 mai... .
In schimb, cand trimite ea la noi, ajung in 2-3 zile, fara a folosi sistemul recomandat sau altceva. E ceva dubios la mijloc!!!!!!!!!!!!
Plus ca multe trimise de ea, nu au ajuns la noi!
katik spune:
off-topic: tocmai am avut o patanie cu o firma de curierat: un pachet a venit in citeva ore de la rimnicu vilcea si a stat si s-a plimbat doua zile in timisoara de la agentul d zona la sediu si invers, nimeni nu stia nimik de el. a treia zi s-a gasit
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Lauraa spune:
Nici ale mele nu au ajuns niciodata. Poze, felicitari, martisoare, nimic-nimic. Doar vederi, indiferent de unde, chiar si din Rep. Dominicana sau din tari obscure de tot, alea au ajuns. Am scris si eu o data pe plic: "PT. POSta ROmana: Fotografii pentru bunici!" Nici ala nu a ajuns... Daca am de trimis ceva trimit cu Atlassibul nu cu hotii aia...
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
anca_vlad spune:
eu NU VREAU sa mai stiu de posta romana, adr in special de cel de la piata AMZEI din Bucuresti!
sa nu aud si vad ca nu sunt singura carea re motive de nemultumire la adresa postei RO, poate trimitem tot subiectul pe site-ullor sa vad mai indeaproape pt ce servicii platim!
pisimuky spune:
Fetelor, nu mai fiti necajite... Sa va povestesc o chestie reala. Cu ceva timp in urma cunosc o doamna care lucreaza la Posta Romana. Intr-o zi ma duc la ea la serviciu si in momentul in care am ajuns eu, ea discuta cu vreo doua colege... Una din ele zicea ca s-a gandit sa trimita banii prin posta. Da'doamna cu pricina sare ca arsa ( si cealalta colega de asemenea ) : "Vezi-ti tu de treaba ! Ai innebunit ?! Pai, tu cu posta vrei sa trimiti banii ?!"
Ramai masca la astfel de discutii, mai ales ca ele sunt angajatele postei. Daca ele asa gandesc, noi ce sa mai zicem oare ? Concluziile le trageti singure.
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.