Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Ioana, sa stapaniti sanatosi locul de parcare!

Eu tocmai m-am intors de la aeroport, mi-am dus prietena si nasa lui Matei, se intoarce la viena

M-ati terminat cu discutia despre toale. Eu sunt cam intre marimi acum, da' de bine de rau mai gasesc cate ceva. Casiana, si eu trebuie sa-mi cumpar ceva de o nunta si mi-e groaza. Am constatat ca nu mai am decat haine sport, pantofi la fel.
Hihi, lui Matei ii ia bona haine ieftine (i le platesc de cele mai multe ori, dar mai vrea si ea sa-i faca cadouri), haine fitoase ii ia nasa lui ca nu se poate abtine, asa ca eu ma ocup mai mult de incaltaminte.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Acum azi am iesit afara la program matinal adica pe la 8.30 am venit la 10 terminata de caldura.Nici acum nu mi-am revenit.Alexia doarme asa ca am putin timp de stat pe net.
Irina
Ege Alexia nu a racit serios niciodata.Doar de 2 ori i-a curs nasul dar i-a trecut repede, asta pe la 1 an si ceva.
Cristina, vineri plecati?Sa aveti distractie placuta.
Am fost si noi in 2004 la Paris.Mi-a placut.
Alina nasol cu problemele tale, dar daca nu se poate altfel tot la cutit se ajunge asa ca fa-ti curaj si du-te ca sa nu te mai chinui atat.
Ioana, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ruxandra eu abia am gasit ieri o rochita cu un sacou la un magazin mai fitzos, ca sa zic asa din Pitesti.Rar intru prin magazine de genul asta si eu in ultima vreme m-am imbracat sport.Cand am fost la cumparatui evident eram imbracata lejer, nici nu s-a uitat vanzatoarea la mine, abia dupa ce am insistat si a vazut ea ca eu chiar am de gand sa cumpar a inceput sa imi prezinte hainele.Bai ce ma enerveaza fazele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, Casiana, multumim de urari, ne vom intalni si cu Antoine si cu Dana.
Abia astept.

Alina, sanatate multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, eu patesc frecvent faze de genul ala, ca merg imbracata foarte modest in general. Inclusiv cind mi-am luat rochia de mireasa, vinzatoarea nu imi arata decit rochiile ff ieftine, care erau 'pentru mine' (chiar asa s-a exprimat). Cind or invata si romanii ca nu haina face pe om?!?

Mirunei ii ia soacra haine mai scumpe, si noi raminem sa umblam doar dupa incaltaminte; imi convine, sper sa se pastreze acest obicei si in anii urmatori.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ihi cunosc si eu fazele alea, mi se intampla. Da' pe mine nu ma afecteaza, am un tupeu fantastic cu vanzatoarele, nu numai la haine, le fac cu nervii.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Deci, ati avut ceva limbarnita in ultimele ore!!! Ca sa stau eu sa citesc atata si sa nu mai stiu ce sa raspund.

Borcanase: Ank, eu m-am imbolnavit in Austria cand am intrat in Billa si am vazut rafturi intregi cu borcanase Hipp, Nestle, Humana de toate felurile, marimile si culorile, peste 12 luni, de 18 luni, ba chiar peste 24 luni. La noi nu pupi decat 2 sortimente de +12 luni...norocul meu e ca Alex nu termina oricum un borcanas de 12 luni, asa ca mananca linistita si din cel de 8 luni si se satura. Recunosc ca si ea e mare fan borcanase si acasa cand ii facem mancarea, ne straduim sa semene la gust cu borcanasele. Ioana, zici ca mai rastorni borcanasul in castronel? Eu ii scot capacul, 1 minut la microunde si gata, direct de acolo. Pe drum nu il incalzesc, e bun si rece. Cand ii fac mancarea in casa, de multe ori ca sa o pacalesc sa manance, trebuie sa o pun intr-un borcanas gol. Sa vezi ce mai deschide gura si mananca...daca i-o dau din castron i se pare neinteresanta, are gust mai bun din borcan!

Eu am gasit si cateva sortimente de Humana in Carrefour, sunt destul de noi. Alex e innebunita dupa borcanasele cu peste, asa ca eu nu i-am prea facut peste in casa, de doua ori pe saptamana basculeaza borcanelul cu peste si zic si eu ca si-a facut norma!

Tre sa ma duc sa ii iau si eu Huggies de piscina, ca ea nu stie de pipi si nu vreau sa zica lumea ceva daca o bag doar in slip. Cristina, m-ai dezumflat cu costumele alea anti-uv alea, a primit si Alex unul din Anglia, roz, intreg, are manecute si la maini si pe picoare (dar nu sunt lungi, deasupra genunchiului). M-am gandit ca ea, ca si puii de englezi (habar nu am cu cine seamana) are pielea asa de alba ca sigur se va arde, cu ala o imbrac si cica are protectie UV de 100%. Nu m-am gandit ca ii e frig in el...o sa vad eu. Are si cipici din acelasi material pentru plaja, sa nu se raneasca. O sa fie tare caraghioasa, o sa ii fac poze.

Alexutza, Premaman zici? Nu stiam ca aveti. De fapt nu stiam ca e si la Bucuresti, unde e Ioana pe Dorobanti, sa trag si eu o fuga sa casc ochii! Sa porti sanatoasa rochita si nu mai fi suparata! Si pe mine ma enerveaza astia cu masurile lor, tare greu sa iti gasesti ceva bine croit la un numar mai mare de 40.

Mergi la inceput

Ruxandra, vreau sa te insotesc o data la cumparaturi, sa invat meserie de la tine, ma iei?

Mergi la inceput

kid, Miruna maninca singura de f multa vreme, nu pot sa nu-i rastorn borcanul in castron, ca altfel nu reuseste sa ajunga cu lingurita ei la fundul borcanului. La voi cum reuseste Alex sa manince din borcan singura? Premaman e in partea de dorobanti de "sub" stefan cel mare (dorobanti 89), spre pizza hut, pe aceeasi parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cred ca e ceva neinregula cu bunicile lui Vladut. Eu sunt sigura care ii ia haine... El primeste mai mult jucarii si nici alea prea inteleigente .

Si eu patesc la fel in magazinele fitoase . Ruxi "scoleste-ne" si pe noi !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput