Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, nici bunicile lui Matei nu-i cumpara haine. In schimb bunicul care pleaca des in germania e hartuit de fiica-sa muma lui matei si a ajuns bietul om sa cunoasca masuri de haine si pantofi de copii

Deci mergem la cumparaturi?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ruxandra si eu vreau sa mergem impreuna la cumparaturi.Eu duc lipsa de tupeu sunt uneori chiar fraiera ca le las pe vanzatoarele astea sa-mi strice ziua si placerea de a cumpara.
Ioana ce zici tu acolo?Miru mananca singura?
Si Alexia incearca dar nu reuseste prea bine.
Kid-ule de unde cumperi Huggies pentru piscina?Oi gasi si eu in Metro sau Kaufland?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Fetele!!

Aoleu,mi-se plimba ochii in cap,de atat citit.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Buna dimineata la pranz...

Huggies pentru baie? Misto, nu am auzit de asa ceva pana acum..Unde se gasesc, ca eu am ceva emotii pt Alex la mare..parca il vad facand toate cele pe cearceafurile oamenilor...

Alex borcanase nu a mancat decat anul trecut la mare, si alea cu chiu cu vai...el e ft mancacios dar nu mananca decat mancare gatita.

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu am luat anul trecut de la cora, dar cred ca se gasesc si la carrefour, metro si alte asemenea. Chestia e ca nu mi s-au parut prea absorbanti, adica atunci cand facea pipi cam iesea si pe langa.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, Miruna maninca singura de la 1 an. Acum o las si singura in bucatarie cind maninca, daca am ceva de vazut la tv in timp ce maninca. Se urca si se da jos singura din scaun (i-am luat alt scaun de masa, pentru copii mai mari).
Ruxandra, o asteptam pe Irina sa vina de la omologi si ne faci o demonstratie de enervat vinzatoarele, da?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alexutza, eu am gasit la Cora dar am vazut si in farmacii, in Helpnet si Sensiblu. Sunt niste pachete albastre, se numesc Huggies Little Swimmers si au desene pe ele (anul trecut eu am luat cu Nemo dar am vazut si cu printesele Disney). Sunt gen chilotel. Intr-adevar, sunt strict pentru apa, adica nu poti sa ii tii prea mult in ei ca nu absorb la fel de bine ca cei normali. Dar spre deosebire de aia normali, astia rezista foarte bine la apa si nici nu se imbiba de apa. Nu stiu cum sa explic, ideea e ca am bagat-o pe Alex anul trecut la balaceala in piscina cu un pampers normal si s-a facut nasol rau, s-a umflat mult si s-a adunat chestia aia din interior. La 5 minute de balaceala, Pampersul normal incepuse sa se dezintegreze si sa se rupa fasii, nu vreau sa raamana bucati de pampers in urma noastra. Cand scoti copilul din apa, pampersul normal e pietroi, aduna apa la greu. Asta de piscina tine de pipi si de caca pe perioade scurte (maxim o ora), dar nu sufera deloc la apa.

Ioana, multumesc pentru indicatii, deci e pe Dorobanti inspre ASE inteleg, gasesc eu nr 86. Alex nu prea mananca singura, adica ii dau si eu o lingurita, dar tot eu o hranesc, ca daca o las pe ea nu mananca mai nimic, asa o las sa se joace, sa bage si ea lingurita ei in borcan si sa bage in gura. Intre doua imbucaturi singurica, eu bag deja vreo 4-5 lingurite. Pe la jumatatea borcanului isi pierde interesul pentru mancare si lingurita si profit sa bag repede si restul, deci nu trebuie sa se chinuie ea sa bage lingurita in borcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cind e vorba de cumparaturi vad ca v-a revenit si cheful de a scrie

Cge, multi pupici lui Victoras care scoate in continuare perle de perle .

Copiilor mei ,mai nou ,le cumpara tati haine .Adica mergem impreuna in fiecare duminica la magazin si refacem stocul de tricouri,pantalonasi scurti,bermude,sandale.Luam si haine mai ieftine (de ex tricouri la 8,5 lei) pt purtat afara,dar si ceva mai scumpicele(tricouri la 15-20 lei) de mers in oras ,mai de bune .Mai nou achizitionam si body-uri pt nou-nascuti .Din pctul asta de vedere , e greu sa ai trei copii .

Eu am noroc in privinta hainelor ,in sensul ca incap in cele cu care ma imbracam vara trecuta si nu sunt nevoita sa umblu prin magazine sa imi iau altele .Spre surpprinderea mea mi-a revenit foarte rapid .De fapt asta e lucrul care m-a frapat imediat ce m-am dat jos din pat dupa cezariana :nu aveam burta mare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Fetele!!
Aoleu,mi-se plimba ochii in cap,de atat citit.

Diana,cum zice si Casiana,nasol,ca nu primiti bani.Aici se dau 450 euro,pana la 2 ani jumate,si alocatia la 2 luni odata iau 370 euro.

Casiana,mersi de informatie.Metro,Billa si Carefour,stiam si eu ca sunt.De Cora mi-a zis mama,si Plus sa deschis,care e si la noi.De celelalte nu stiu.Iar pamersii,la noi au 38 buc,nici o dif.,
cei normali cu elasti in parti,tot 13 euro,dar au 44 buc.(nr6).
Hai ca m-ai dat pe spate cu Alexia.

Cu toalele,si eu sunt in aceeasi situatie ca voi,si eu am o nunnta pe 28 iulie,si nu am nimic,doar pantofi.
Noi mergem in Turcia,si am sa-mi iau de acolo,sant sigura ca am sa gasesc ceva frumos.

Irina,mersi mult,dar nu stiu cum o sa ma abisnuiesc in Ro cu banii astia noi.Cred ca o iau pe mama cu mine la cump. sa plateasca ea.
Cand a fost la mine anul trecut in sept.,calcula mai intai in lei,si dupa aia cumpara ceva,daca ii convenea ca pret.Si bineinteles ca si-a luat destule.

Ege,Miki nu prea raceste,cine stie cum.Nici Emre si nici Iulia.Nu stiu ce copii am,dar eu nu prea stiu ce sunt alea boli!

Cristina,la mine diferenta este asa:intre Iulia si Emre de 5 ani jumate,intre Iulia si Miki de 16 ani,si intre Emre si Miki de 11 ani.
Si intre Adem(baiatul sotului)si Miki de 16 ani jumate.
Hai ca te-am inebunit,asa e?
Distractie placuta,si noi tot zicem,de vreo 2 ani,sa mergem la Paris,are sotul nepoata acolo,dar....
Nu stiu daca mai este vreuna din voi asa batrana,ca mine!!!!

AlinaNu fa prostia sa nu te duci la dr.Asa ca tine am facut si eu,si era sa o patesc rau(sa raman fara coarda vocala).Eu sant operata de glanda,si inainte de op.nu vroiam sa ajung la cutit,nici in ruptul capului,asa de incapatanata eram.Si mama mea la fel,ma facea cu ou si otet.
Asa ca,parerea mea este sa te duci la dr.

Ioana,nuuuuuuuuuuuu,nu ma intorc in Ro nici sa ma tai.Ce,a dat zbenghea peste mine????Aici e toata viata mea,casa mea,intr-un cuv.TOT
Venim doar in concediu in Ro,in Turcia la socrela,si la nunta verisoarei mele.
Deci bona,vreau sa o iau aici,stiu e greu de gasit ce vreau eu!Oricum,mersi mult,poate auzi din intamplare ceva.Vreau romanca de a noastra.

Ruxandro,si eu la fel ca tine,le enervez eu pe ele.Pana la urma cump.ce vreau eu, nu ce-mi da ele.Dar aici nu prea e cazul,sant foarte amabile.

Kid,aici nu numai in Billa gasesti pt.pitici
papa,pampersi,creme,etc,ci aproape in toate mag.
Si eu tot la fel,la micro incalzesc borcanul si tot din el ii dau.
Aaa,peste am mai scris,nici sa nu-l vada la borcan.cum da de miros,se stramba.Am facut eu,si ia placut,de atunci fac o data pe sapt peste,special pt.Miki.

Fetele,eu il las pe Miki in puta goala la baie.Sa vedeti ce fuge incoace si-n colo,si se uita la puta cum se misca,si cand face pipi,pune degetul pe picatura,si rade.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deci,
Noi borcanele nu mai mancam din iarna, nu-i mai plac.
Pampersi de baie am inteles ca sunt la Cora. Chiar acuma merg pe acolo si am sa vad, ca si noua ne trebuie, desi la capitolul pampers stam destul de bine, in sensul ca in casa nu mai purtam pampers si zice pipi, face putin pe ea, dar tine pana fug eu dupa olita (sper in cateva zile sa il tina tot pana la olita )
Cu hainele la mine e invers, am slabit in ultima luna, ca acum flutura pe mine hainele (acuma incep sa pun vreo 2-3 kg, dar problema e ca se pun pe burta si fund, nu unde as vrea eu )

cand vad in lista de mess ce copii mari si frumosi si expresivi avem, nu-mi vine sa cred

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput