Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by alexuta2005

dar ce fac daca fi-mea vrea sa poarte tanga si nu chiloti obisnuiti, fitze de domnisoara.

Casiana si Alexia

m-am distrat bine...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ank_miki

Si apropo,imi ziceti de :7lei,5 lei,12 lei..de parca eu stiu cum e cu leii astia noi..mi-a zis mama odata,parca tai zerourile de la sute de mii,nu?
De ex:135.000 sunt 13.50 bani..ori???Doamne,ce batuta in cap sunt!!!!!!

Asa e cu banii... ai nimerit-o . Dar acum deja toate preturile sunt afisate cu lei noi (RON) si bancnotele au deja zerourile taiate. Asa ca poti uita zecile de mii ca mai rau te incurci. Daca vrei sa ai o referinta te poti ghida dupa cursul valutar: 1 EUR=3,2606 RON.

Mergi la inceput

Casiana eu am 53 kg si cumparatul de haine e un cosmar. Rochitele au croiala prea mare la peiept pt marimea -1 pe care o am eu la sutien . Eu ziceam ca aia din RO sunt de vina cu marimi aiurea, dar mi-am luat de aici niste pantalonii pe care i-am gasit cu chiu cu vai (dar tot nu stau klumea pe fund)...
36 ma strang in talie, dar sunt buni pe fund... marimea 38 atarna pe mine, dar sunt buni in talie . Sa mai zic ca nici solduri nu am si ca multi pantaloni au croiala mai larga acolo unde la femeile normal sunt soldurile?!? Asa ca eu nu am pantaloni care sa-mi vina bine .
Blugii la marimi asa mici sunt scurti (am 1.71m) si nu-i pot purta cu ceva inalt ca zici ca sunt de capatat .
Ei acum ca te-am lamurit ce greu isi gasesc slabanoagele haine... poate iti mai trece supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hai, ca parca m-am mai linistit un pic.
Cred ca pot sa dorm in seara asta .Sa vedem maine cum o sa fiu dupa ce caut innebunita incaltari super comode.

Mergi la inceput

Somn usor si spor la cumparaturi maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ankmiki,da eu sunt turcoaica.numele meu e fisun,ege e numele fetitei mele.imi plac numele baietilor tai
ege iar a racit.azi am programare la pediatru.din decembrie raceste luna de luna.ai vostrii racesc asa des?
pupici

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa, sa scriu si eu rapid.

Casiana, suntem amandoua in aceeasi depresie ptr marimea hainelor.
Noi vineri plecam la Paris, mi-am luat o pereche de pantaloni scurti marimea S de la magazinul de la parterul blocului.
Bineinteles ca nu imi veneau acasa, i-am schimbat, am tot probat pantaloni scurti dar imi veneau nasol. In final, m-am ales cu o rochita.

Cand am ajuns acasa, Victor m-a vazut suparata si ca sa consoleze mi-a zis: "Mama, nu esti grasa, dar stiu eu unele femei care erau grase, au tinut cura de slabire si dup-aia au murit".
Halal consolare.

In rest terminam scoala... Asta da veste buna.

Anca frumoasa diferenta dintre copii vostri. Noi avem numai 2 tot asa la diferenta de 5 ani. Ptr al treilea presimt ca vom astepta tot cat ati asteptat voi.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
vad ca ati avut activitate ieri nu gluma .

Vestea foarte buna e ca vladi si-a revenit dupa indigestie foarte bine, chiar de a doua zi, acum deja papa lapte, pere, pepene ca nu te intelegi cu el, vrea de toate, vestea mai putin buna e ca masa e cam nasol, nu imi mai revin de lok, cu crize nasoale dureroase care tin cu orele si evident tot familionul speriat ma impinge spre operatie, da eu ma tin tare le-am zis ca pe mine la taiat ma duk numai daca cad pe strada si ma duk pe sus sa nu stiu ce se intampla , mama mi-a zis ca asa gandeste un om prost, i-am zis ca sunt o proasta da eu de buna voie nu ma duk.

Ege Vladi raceste rar, cam odata la 3-4 luni, sper sa o tina tot asa sau mai rara daca se poate.

Irina ce Vlad mare si destept si frumos ai tu, cum face el pipi la olita

Eu tot astept sa vorbeasca Vladi, da stiu, v-am inebunit da tot nu vrea sa zica nik : calul e "asta", buniku e "asta" deci suntem intr-o noua faza, "asta" e tot

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata! Eu acum am ajuns la servici, am fost la cozi la primarie sa-mi iau loc de parcare, si am reusit sa pun mina pe locul de parcare pe care din punctul meu de vedere se parcheaza cel mai usor.

Casiana, nici eu nu cumpar haine scumpe mirunei; mie imi trimite mama pachete de la botosani cu haine tot asa cum zici tu, pina in 10 lei. Petrecere frumoasa la nunta! Stiu cum e cu marimea 46 foarte bine.
Anca, te intorci de tot in Romania? Nu fa greseala asta, o sa regreti. Bona care sa stie limba germana se gaseste mai greu, dar o sa intreb.
Alina, sanatate! Ai facut cura aia de care ziceai tu, sa scapi de cutit?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Alinam ma bucur ca Vladi e bine. Sanatate multa si tie! Mersic de laude , dar si al tau e mare si destept si frumos, in plus e filozof, se gandeste mult inanite sa spuna ceva !

Cge va urez de pe acum distractie placuta la Paris! E super Victor!!!

Ege sanatate multa printesei tale! Al meu raceste mai rar...

Mergi la inceput