Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc de urari de buna distractie in team-building. problema era nu neaparat dorul de radu, ci faptul ca l-am organizat eu si ma apucase groaza ca n-o sa iasa bine. deci pt mine n-a fost neaparat distractie, ca am stat mai mult cu ochii pe mancare, camere, cazare, trasee, jocuri, oameni etc...
acum, dupa ce s-au tras concluziile, sunt fericita sa spun ca a iesit bine .

incerc sa citesc, dar nu stiu daca pot recupera. daca nu revin, inseamna ca am adormit cu nasul in tastatura.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diplodocus, iti tinem strans-strans pumnii pt revenirea lui calin. asa au ridicat din umeri si la mine drii si-au zis ca nu se mai poate face nimic, insa planul era altul cu mine... si cred ca m-au ajutat mult gandurile familiei, prietenilor si mai ales vointa si increderea sotului. sprijina-l in continuare pe calin, uite, ca totul merge spre bine! nu-ti fie teama sau cel putin nu-l lasa sa vada vreo urma de indoiala la tine!

uau, am vazut pozele cu iezii (cea cu toti trei dormind mi s-a parut su-per-ba, l-am trezit si pe sotz din pat sa vina sa vada). gabi, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ei!

am vizionat-o si pe petra pe motor.

revin maine cu cititul.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Kristina, felicitari pentru team building. Noi ne-am dat seama ca nu ne ajunge bugetul si am inceput sa mai taiem, ba o sticla de vin, ba o friptra de vita .. .
Anto, felicitari pentru mutarea lui Victor! Eu imi fac sperante ca peste 10 zile sa o mutam si noi pe Miru. Vreau poze cu noua camera.
Gabi, Codrtuta, v-am admirat copiii.

Cred ca Miruna are un puseu de crestere, nici apa nu pot sa beau fara sa vina sa-mi ia sticla de la gura. Mi-a zis bona ca si in timpul zilei baloteaza la greu, cica toate bonele din parc se mira cum dispare banana din 2 inghitituri. La noi un borcan e doar unul din cele 3 feluri de la masa de prinz.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Kristinutza ma bucur ca ca a iesit bine team building-ul!Chiar daca nu te-ai distrat tu foarte tare e bine ca a iesit totul bine si lumea a fost multumita.
Cum a reactionat Radu mami cat ai fost plecata?
Antoanela, mi de scuze dar nu stiu de ce eu aveam impresia ca pe fetita o va chema Ilinca.
Am vazut-o pe Petra, ce mare a crescut!
A si am mai vazut cateva poze cu trei iezisori.Ce frumos dormeau ei in pat.Asta e o poza care te face sa te gandesti ce frumoasa e viata in familie daca sunt mai multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumim ca ne-ati vizionat
Cristina, pe motor sta, dar casca si ochelari nu vrea sa isi puna, ca ii este frica, mangaie casca d ela distanta "titi-titi". Nu stiu ce vom face la ski la iarna?!
Ioana si noi mai papam singurele, dar nu avem rabdare asa multa. Asa ca trebuie sa stau cu ea, sa ii bag rapid in gura ca se plictiseste repede

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am vazut pozele cu iezii . Gabi, felicitari mamico, sunt absolut superbi, iar pozele in care dorm toti 3 sunt de milioane.

Ce mare s-a facut si Petra! N-o mai vazusem de mult. Au crescut copiii nostri...

Ioana, cum adica borcanul e doar unul din cele 3 feluri? Ce mai mananca? Uau... pai Matei n-a basculat niciodata asa. E adevarat ca si el hapaie banana tot din cateva inghitituri, dar la pranz mananca un castronel de ceva si atat.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ce frumos sunt cei 3 iezi !!
Sa va traiasca, si sa va aduca numai bucurii.
Ei chiar dorm asa ?

Si poza in care Mihnea si Tudor se uita la Bogdanel e de revista.

Si Anca cu Victor dorm in acelasi pat dar intr-o diagonala care nu incape in nici o poza.

Anto, ma bucur ca ati ajuns la venerabila varsta de 36 sapt.
Da, ii salutam pe Dana si Antoine.

Ruxandra, probabil Miruna mananca borcanelul ca felul 2, mananca si supa si desert.
Si Anca mananca supa/ciorba si felul 2. Ele sunt invatate de la cresa.
Ancutei ii mai creste o masea, si nu mai mananca asa bine, asa ca mananca numai ciorba(un castronel intreg) si desert.

Mai nou, Anca e innebunita dupa carne. Cand vede friptua, e in al 9-lea cer.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana ce bine ca e mancaciosa Miruna... lasa ca e mai bine asa decat sa te chinui sa o faci sa pape 2 linguri de ceva... Cat mai poarta la sandale?

Kristinutza bine ai revenit!

Si Vladut papa 2 feluri la pranz: ciorba/supa si felul 2, dar eu la 10 nu-i dau nimic sa manace de multa vreme , daca ii e foame intre timp manaca un fruct. La deserturi nu ma inghesui (nu stiu care sunt deserturile bune - nu prea dulci si nu pea pline de Euri) si nu vreau sa se invete cu ceva dulce zilnic, desi el tot cere "boboaie".

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina, sandalele sint 24. In curind trecem la 25, ma doare capul (de fapt buzunarul). Cit mai ai, 2 saptamini?
Ruxandra, sa-ti mai zic ca dimineata baloteaza 400 ml lapte cu cereale? Si la 10 banana, si apoi la 1 ciorba si felul 2 si iar niste fructe? Urmatoarea masa e la 18, doar un castronel, ori lapte cu taitei ori orez cu lapte ori gris cu lapte, si apoi la 21 inca 350 ml lapte. E clar copilul nostru, nu au incurcat-o la maternitate, si eu si sotul mincam foarte mult.

Desert in afara de fructe nu ii dau decit biscuiti (uneori); aveam din aia special pt copii din germania cu vitamine, dar s-a terminat stocul. Miruna e pasionata de scortisoara, asa ca acum avem biscuiti cu scortisoara de la ikea; iar cind ii mai dau cini-minis cu lapte e in transa, nici nu respira in timp ce baloteaza.

Mergi la inceput

Tot eu, ca sa urez vacanta placuta Cristinei si lui kid!

Mergi la inceput