Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
gabiarama spune:
Si Tudu zice doar "nu" .Iar cind cere ceva , orice , spune "mati", dar ceva de genul ",mati,mati, mati mati mati ...mati".De citeva zile cind imi cere mie ceva imi spune :"mami"
Si sa stiti ca e foarte grijuliu cu fratiorul lui , cind iesim afara nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut .Bine , ca nici pe Bogdanel nu il lasa sa imi puna mina pe sin in timp ce il alaptez ![]()
Cristina , amenajarile la casa continua , mai mult la exterior , curte,gradina,gard.In interior avem nevoie de bani pt mobila ,electrocasnice samd.Asteptam sa vindem apartamentul , dar se pare ca nu e sezonul favorabil vinzarilor de imobile .
Poze
b_irina_c spune:
Vladut raspunde mai mereu cu da... Cade de pe scaun, se loveste, palnge... il intreb "te mai urci acolo?" si-mi raspunde printre lacrimi ca "da" ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
Tot asa si Alex..nu spune decat DA..pe NU il spune sub forma datului din cap ca nu..intelegi voi ce vreau sa spun..da cel mai des tot pe DA il foloseste.
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
codruta_grg spune:
Ruxandra si noi....dar noi platim si taxa de prima inmatriculare, la masina nou noutza (care e aproape cat la una de acum 4-5 ani
).
Petra zice: "Petra 'nava" (adica bolnava) cand nu mai poate manca, cand vrea sa faca partz. Avem un prieten pe care il cheama Stefan, ea ii spune Fentant (cu accent pe prima silaba)- nu stiu cum ii iese ei asa ![]()
La noi in Cora nu se gasesc chiloti de baie
. Am rascolit tot raftul cu pampersi dar nici etichete nu am vazut.
Eu am trecut pe produse naturale, de la Forever (gelul cu aloe si cred ca voi lua si ceva minerale) si Calivita (pentru tahicardie). Voi luati ceva?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Gabi, super pozele
. Ei chiar dorm asa?? Super
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
Gabi am ramas fara cuvinte... Ai niste iezi super
! Poza cu ei 3 dormind e bestiala!!!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Iaca am mai pus si eu aici niste poze mai noi sa vedeti ce am crescut:
http://new.photos.yahoo.com/pagrigoras/albums
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
Codruta wow ce mare s-a facut si Petra
. E super dulce!
Cred ca cel mai bine ar fi sa facem un album pe adresa comuna "iunie 2007" ca sa ii vedem acolo pe toti cat sunt de mari si frumosi
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoase mamici,
Am pregatit si eu un mesaj pt voi, dar intre timp am tras si un pui de somn
.
Kid, mersi ca ne spionati,
. I-a trecut vanataia lui Alex? Felicitari pt gradinita. Vacanta placuta si drum bun!
Irina, mersic, sper ca ai vazut pozele noi cu burtoiul de 35s5z, parca s-a dublat fata de 33 s, la fel si disconfortul aferent. Uau, felicitari pt Vladut, e baiat mare, face la olita, bravo lui si lui mami ca a avut rabdare sa-l invete. Am salivat cand v-am vazut pozele de la mare
.
Ank, mersi frumos, dar sa stii nu sunt deloc in forma pt ca am stat la pat toata sarcina, de abia acum incep sa ma misc si scartie rau de tot.
V-am admirat si eu in poze, cred ca e veselie mare la voi cu atatia copii.
Miflore, marfa de conjed si conditii, drum bun si fara peripetii.
Ruxandra, e f cool masinuta, cred si eu ca o iubeste juniorul.
Codruta, felicitari pt masina noua; am admirat-i pe Petra in poze, e donsoara mare, frumoasa si eleganta.
Alexuta, mersi ca ne citesti la Odisee dar sa stii ca bb a mea nu e Ilinca; Eu citesc mai tot ce scrieti voi aici dar m-am lenevit cu raspunsurile, mea culpa.
Ege, multa sanatate micutei. Noi avem noroc, Victor nu se imbolnaveste des, bat in lemn.
Alinam, imi pare rau ca esti bolnavioara, ai grija de tine,
.
Cge, drum bun si voua; plecati cu avionul sau cu masina? Pupa-i pe Dana si Antoine din partea noastra.
La noi vestea cea mare e ca Victor a dormit pt prima data aseara in camera noua cu patut normal (dar cu bariera), a fost ok 

.
El mananca gatit la cresa si preponderent borcanele (incalzite si nerasturnate
) acasa si in plus tot ce avem noi in mana sau in farfurie, are radar pt mancare, o gineste de la mare departare.
Zice "Nnu" foarte clar si apasat, la "Da" inca mai lucram
.
Mai zice "gol" cand isi termina laptele din biberon sau mancarita din castron.
Si avem aproape 5 dinti, trei jos in mijloc si doi sus pe laterale, f atipic.
Ne-am laudat destul, va pup pe toate,
Anto
36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)