Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 14
locca spune:
Ioana, cand vad cat lapte scrii ca baloteaza Miruna ma ia cu vertij
Si la noi se vede ca e copilul meu, eu nu pun gura pe lapte in forma pura nici picata cu ceara. Dar imi mai scapa cate un orez cu lapte. Matei mananca fructe numai intre mese, iar ciorba nu ii place deloc. In cel mai bun caz ia vreo 3 lingurite si aia e.
Eu n-am cumparat chestii de-alea de la ikea, ia ca o sa le incerc.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Am gasit un subiect cu vesti despre Nuka Sofiei.
Ruxandra, m-a invatat si pe mine Anto saptamina trecuta: vezi ca in frigiderul de jos de la ikea gasesti o prajitura absolut mortala (ca cea de sus, alba sau cu cioco pe deasupra) si care trebuie doar dezghetata. Parca 16 lei cutia, dar e de vis.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Am inceput sa salivez...prajitura-tortulet de la Ikea e absolut mortala!!! Sunt 3 feluri, doua cu ciocolata (una simpla si una cu niste fructe, nu stiu ce sunt, un fel de coacaze) si una cu cioco alba si migdale si crema de vanilie. Sunt ca niste tortulete, ca sunt rotunde, sunt congelate si trebuie doar sa le lasi 30 de minute (sau chiar mai putin, ca pofta e mare). Sunt delicioase. Eu ma duc saptamanal la Ikea sa refac stocul. Am mai descoperit cutia de paine (ca o cutie de suc de carton, inauntru sunt seminte, faina, drojdie, trebuie doar sa pui apa calduta si sa o arunci intr-o tava de cozonac si la cuptor cu ea), biscuitii (si aia cu ghimbir si cei cu scortisoara), somonul felii marinat, biscuitii sarati etc etc etc...sunt fan deja!!!
Multumesc Ioana pentru urari. Azi ma apuc de impachetat ca nu mai am rabdare.
Ieri dezamagire mare ca nu am gasit Little Swimmers, pampersi d piscina nici la Mega, nici la Billa, nici la Sensiblu. Clar tb sa ajung in Cora sau Carrefour ca stocul e pe terminate.
Am vazut pozele cu cei 3 iezi, sunt super dulci! Minunati! Si Petra e o domnisoara in toata regula, s-a marit mult de cand nu am mai vazut-o in poze?
25 la picior, Miruna? Uau! Traieste pe picior mare, cred si eu daca papa asa bine! Si pe mine ma ia cu vertij cand citesc ce si cat mananca, sunteti niste norocosi! Eu am facut ieri stocul de borcanase pentru concediu, si masa de pranz si masa de ora 6 (combinatiile de orez cu fructe, si alea Gute Nacht de la Hipp). Am luat si o punga de gris sa ii fac cu lapte. Sper sa nu manance borcanasele si sa pape din farfuria noastra, dar sunt cam slabe sperantele. Ea seamana cu ta-su, scarandiva rau, eu mananc orice cu mare placere!
Diana30 spune:
Cristina,Kid,vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine.
Gabi,n-am cuvinte sa-ti spun ceva despre pozele cu pricina.
Codru,Domnisoara Petra e tare faina si mare.Imi place ca-i si cocheta(in poza cu rochita) si "dura"(pe motor).
deeapui spune:
Am citit povestea Nukai, cum e ea un mic copil atomic . Si cata dreptate are Sofia, cu egoismul de mama ..trebuie sa recunosc ca de cand m-am dus la servici sufar ca nu mai e Alex 100% dependent de mine, si ca atunci cand pateste ceva si vine in fuga la mine si la nimeni altcineva creste inima in mine ![]()
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
b_irina_c spune:
Ioana da... mai am 2 saptamani
, dar supravietuiesc eu cumva. Vladut trece la sandale 24 daca isi face ta-su timp sa-i cumpere
, daca nu o sa aiba sandale 23 si degetele pe jos
.
Vladut s-a trezit azi noapte pe la 3 si s-a dus la ta-su langa pat. Dupa explicatia "e noapte - dormim; ziua ne jucam" s-a culcat la loc... La 6 s-a infiintat din nou langa ta-su: "e iua!! ucam!" (e ziua! ne jucam!). Asa ca temerile mele legate de datul jos din patul normal se adeveresc... Mai o ultima speranta... sa-i placa noul pat!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
kid, noua ni se dezghetase de tot prajitura pina acasa, n-a trebuit sa mai astept deloc
. Sper sa va fie usor in concediu, sa nu te obosesti prea tare
.
Irina, o sa vezi ca-i trece dupa o perioada venitul la voi asa de dimineata
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
codruta_grg spune:
Am fost azi sa caut saltea pentru patul lui Petra si am gasit de care vreau, la Domus Fex (multe optiuni in Cluj nu avem), cu 7 mil 1/2. E ortopedica, dar nu e foarte tare, imi face pe dimensiunea de 1.85/1.20, cam intr-o luna
...sa vedem ce va fi ca eu inca nu am lasat-o singura noaptea, la primul scrasnet eram langa ea asa ca acum 
La picior 22 ii este mic si 23 mare 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
Ioana sper sa-i treaca... desi eu momentan abia astept sa ma duc acasa si sa vina Vladut langa patul meu [aia visatoare care da din gene]
Codruta eu la inceputul lunii mai i-am luat sandale 22 si in doua sptamani am luat 23
si vad ca deja ajungem la 24... Sper sa nu o tina tot asa ca pana in tomna se duce cu ta-su sa-si ia impreuna pantofi ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
ank_miki spune:
!Scriu fetele de zor
.
Eu nu prea pot scrie,sant toata lovita,mana stanga mi-e tare jerpelita.M-am urcat in autobuz,sa ma intalnesc cu sotul,sa facem unele cump.pt.concediu.Am ajuns la staia respectiva sa cobor,si in momentul in care m-am ridicat sa ma duc spre usa,boul de spfer a pus o frana de m-am dus toata lunga cat sunt pe jos.Ma aruncat frana aia,de usa din mijloc pana la usa din fata.Dar norocul meu ca am reactionat si l-am tras pe Miki pe burta mea,el e intreg,a tras o sperietura,si a inceput sa planga,mititelul.
Boul de sofer,icepuse sa tipe,ca nu am bara sa ma tin?Pai cum sa apuc sa ma tin,daca in acel moment cand ma ridicam el a pus deja frana.Erau doar 4-5 persoane in autobuz,si au inceput toti sa tipe ca a fost vina lui.Cica ar fi fost baut...nu stiu,asa zicea lumea.
Cineva la luat pe Miki dupa mine,ca eu nu am mai realizat in cazatura,m-am lovit rau cu capul in bara de am un ditamai cucuiul.Tremuram din tot corpul,plangeam,eram plina de sange pe bratul stang,si ma durea tot spatele.Nu stiu cine a chemat salvarea(asa se face aici),eram prea speriata,si norocul meu ca sunase sotul sa vada unde sant.ne-am dus la spit cu salvarea,mi-a facut radiografie la cap,bine ca nu am nimic,si maine ma duc cu mujlocul la contr.
Asa fetele,am facut-o lata.Nu pot scrie cu mana stanga,ma doare de kor.Nici acum nu-mi pot da seama cum sa intamplat tot.tremur inca din tot corpul,nu ma pot linisti.
Am pus-o pe Iulia sa scrie.Ma duc in pat.
Pupici multi,si concedii placute la toate.
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi