atentie - seringi in nisipul de pe plaja!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Litoralul era plin de droguri inca de acum 10 ani de zile, acolo mai cu precadere ca oriunde, ca vb aia vin tinerii sa-si faca de cap. Imi inchipui ce poate fi acum, daca in anii astia n-a facut nimeni nimic. Seringile gasite sunt doar efectul. Ar mai trebui periate "cauzele".Tot vad atitea accidenete iesit din comun de violente, in zona Constanta-litoral. Numai tineri. Ma intreb oare daca nu dorinta asta pt viteza, nebunie, energie euforica nu cumva e data si de ecstasy, pastile ce se vind cu mare usurinta in mai toate discotecile de pe acolo. Ecstasy si heroina sunt drogurile ieftine, la care au acces tinerii. Plus ca intotdeauna porturile sunt punct de primire in traficul cu droguri.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu ma speriati, copiii mei sunt acum la Eforie Nord!!!! Ma consoleaza gandul ca poate fiind o statiune de familisti acolo sa nu fie chiar asa...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Multumim ca ne-ati atras atentia!!! Chiar problema asta nu mi-am pus-o niciodata! Acum o sa fiu "mai cu bagare de seama"!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Dar eu am gasit de doua ori seringi in nisipul din parc, in Bucuresti. De atunci, de fiecare data cand ajungeam la groapa cu nisip, greblam tot locul ala .

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ingrozitor!!!!!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si noi am gasit una in Parcul Circului, langa o banca, exact in locul unde se jucau copii. Marea noastra bafta a fost ca am vazut-o exact in momentul in care un prieten de al baiatului meu voia sa puna mana pe ea.
Mare grija!
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ce groaznic!

Este foarte bine ca ni s-a atras atentia. Incercam sa ne ferim. Cu toate ca nu prea vad cum am putea daca avem copii care alearga peste tot.

Denizel despre ce parc e vorba?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Naty, parcul Tineretului!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

sunt foarte dezamagita...ce creatura scarboasa si distructiva poate fi omul...e cel mai rau dintre vietuitoare!

Mergi la inceput
Mergi la inceput