atentie - seringi in nisipul de pe plaja!

atentie - seringi in nisipul de pe plaja! | Autor: irina.c.

Link direct la acest mesaj

http://www.jurnalul.ro/articole/94438/la-mare-la-soare-cu-seringile-n-picioarepana sa citesc articolul asta nici nu m-as fi gandit ca ar fi bine sa umblu incaltata pe plaja, si sa-i dau si Ilincai papucei.Daca mergeti la mare, fiti atenti.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Doamne Fereste de asa ceva! Cata inconstienta in mintea celor care arunca sau lasa la voia intamplarii astfel de lucruri...Nici nu m-as fi putut gandi la asa ceva...Multumim ca s-a tras semnalul de alarma!

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

La asta chiar nu m-am gandit niciodata......Numai frica asta nu o mai aveam.Dar nu se curata plaja seara?!
Cind te mai intepai stiai ca-i de la scoici...dar acum!?Sa ne vezi cautand prin nisip ....

Aaaaaa dar stati ca putem merge la Bulgari nu?

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu am vazut seringi la marginea plajei din Mamaia inca din 2001, jucand volei si ducandu-ma dupa minge, mai-mai sa dau intr-una! Pe vremea aceea eram voluntar la ALIAT si vad ca, desi a existat intentia de a extinde schimbul de seringi si in alte orase decat in Bucuresti, nu s-a intamplat.

Asa ca aveti grija, oriunde ati fi; in Bucuresti le puteti gasi la ghena de gunoi, in scara blocului, in lift, sau - uneori - atarnand pe conducta de aerisire.

Chiar daca se curata plaja, seringile pot ramane infipte acolo, nu exista o "mana" care sa pipaie dupa ele.

In capul celor ce fac asa ceva nu prea mai e nimic, in momentul in care lasa seringa acolo, din nefericire. Preocuparea lor e cu totul si cu totul alta...

Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Doamne fereste!

Si eu care ziceam sa ma duc in vara asta cu fata la mere.....................
Nici nu mai am cuvinte,este groaznic sa nu mai ai siguranta nicaieri
Cred ca ar trebui o lege mai aspra pentru cei care se joaca cu vietile celorlalti ca la ruleta ruseasca.

Iolanda Alexandra 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Asta ne mai lipsea!!!Mare este gradina Domnului, iar gardul...

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Solutia: Duceti-va in Canare. N-am vazut picior de siringa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bigfather spune:

Buna!
Sunt autoarea articolului. Eu am gasit seringile. De fapt sotul meu care se asezase langa mine. N-as vrea sa creez panica, dar am considerat ca trebuie semnalat, mai ales ca am inteles (dupa ce le-am gasit) ca se cam stie c-ar fi, ca s-au mai gasit... Eu sunt constanteanca. Ma duc de ceva vreme in Vama dar pana acum nu mi s-a-ntamplat sa vad asa ceva. Prin articolul asta am incercat sa atrag atentia macar autoritatilor, sau organizatiilor ca este si-acolo o problema care trebuie cumva rezolvata. Pentru ca sunt cativa indivizi si din cauza lor are de suferit multa lume. Ideea e ca asta se intampla in general in locurile mai izolate, mai ferite. Zona in care am gasit in Vama e mai spre granita, ca ne ferim de zgomot si aglomeratie la plaja. (Seara - e altceva. E misto, sunt concerte faine, muzica buna.) Am inteles ca s-au mai gasit pe plaja din Constanta, dar tot in locuri ferite, spre Faleza Nord. In Mamaia m-am interesat, dar ... se pare ca pe-acolo se folosesc mai mult pastilele.... Cineva, aici - mai sus, a spus ca a gasit si in Mamaia, dar inteleg ca la margine - deci tot in loc mai ferit. Oricum, ca sfat, cand mergeti la plaja, inspectati bine locul, perimetrul de joaca, cu grebla copilului, sau cu lopatica...(bine, pe plajele foate batute din statiuni se cam intra cu tractoarele si le "ara", Mamaia, Constanta - Modern, si probabil si prin sud, pe unde au loc sa intre).
In alta ordine de idei, din cate-am mai discutat cu unul si cu altul, cunoscatori, umbalti, am inteles ca si pe plaja Copacabana , de ex., se gasesc seringi la greu. (dar informatia e neverificata :D)
N-as vrea sa sperii pe nimeni, doar sa atrag atentia.
Cam atat!
Numai bine si un concediu frumos, fara incidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Solutia: Duceti-va in Canare. N-am vazut picior de siringa!

O solutie intr-adevar foarte buna! Multumim pentru ea!
O sa ii spun sotului ca la urmatorul salariu sa puna ceva maruntis deoparte ca in loc de 2 Mai sa ne repezim in august pana in insulele Canare!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

mi-e scarba
si tocmai cei care fac si lasa mizerie, cei care au folosit si lasat in nisip seringile sunt si dintre cei care poarta tricouri "salvati vama veche" . de cine? de turisti civilizati ... le oferim un suvenir ... o hepatita, un hiv, un sifilis. a, era un copil de 2, 3, 5, 10 ani? so? noi am "salvat" vama veche!

si s-a pastrat arhitectura zonei (?!?!?). nu s-au construit hoteluri

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Groaznic!

POZELE MELE

Mergi la inceput