atentie - seringi in nisipul de pe plaja!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
quote:Roxana iti dai seama ca nu pensionarele ori oameni in toata firea care vin de la job ori plini de sacose cu mincare de la supermarchet se opresc pe o banca si-si fac o doza si lasa acolo seringele.E vorba de tineri, de f multe ori sub 18 ani ori in jur de 20, pot fi in viitor copii nostri, ori copii prietenilor nostri. Problema drogurilor e mult mai ampla si din pacate intr-o tara cu atitea alte probleme grave, ajunge sa fie ignorata. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by roxana1974
sunt foarte dezamagita...ce creatura scarboasa si distructiva poate fi omul...e cel mai rau dintre vietuitoare!
It's the first day of the rest of my life!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
seringi in Vama sunt deja istorie.
noi suntem cu ochii in 14 pe orice plaja..., e groaznic, ca fenomen social si ca realitate imediata, langa copiii nostri.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
vikinga sunt de acord cu tine, totusi, m-a apucat asa o amaraciune...si-mi mentin generalizarea
eu nu am mai fost pe litoralul nostru de foarte multa vreme, chiar nu mi-am imaginat asa ceva acum sunt sigura ca n-am sa-mi duc copilul in vacanta pe litoralul romanesc, din pacate...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
am mers in vama inca din 1996, inca de pe vremea in care era "o gura de rai", numai ca oamenii au transformat asta intr-o "gura de canal". langa cortul meu era sa crape unul acum cativa ani ca isi administra doza de romparkin cu vodka, asa ca nu vad de ce ar fi exagerat sa-si faca in vena chiar pe plaja, doar au mai "evoluat" intre timp...diferenta este ca romparkinul aluia nu-mi ameninta mie sanatatea, pe cand siringa aia constituie un real pericol!!!...so, imi mut "cortul" mai incolo de vama veche, la bunii nostri vecini, bulgarii.
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
![](images/user_woman.png)
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by bigfather
Buna!
Sunt autoarea articolului. Eu am gasit seringile. De fapt sotul meu care se asezase langa mine. N-as vrea sa creez panica, dar am considerat ca trebuie semnalat, mai ales ca am inteles (dupa ce le-am gasit) ca se cam stie c-ar fi, ca s-au mai gasit... Eu sunt constanteanca. Ma duc de ceva vreme in Vama dar pana acum nu mi s-a-ntamplat sa vad asa ceva. Prin articolul asta am incercat sa atrag atentia macar autoritatilor, sau organizatiilor ca este si-acolo o problema care trebuie cumva rezolvata. Pentru ca sunt cativa indivizi si din cauza lor are de suferit multa lume. Ideea e ca asta se intampla in general in locurile mai izolate, mai ferite. Zona in care am gasit in Vama e mai spre granita, ca ne ferim de zgomot si aglomeratie la plaja. (Seara - e altceva. E misto, sunt concerte faine, muzica buna.) Am inteles ca s-au mai gasit pe plaja din Constanta, dar tot in locuri ferite, spre Faleza Nord. In Mamaia m-am interesat, dar ... se pare ca pe-acolo se folosesc mai mult pastilele.... Cineva, aici - mai sus, a spus ca a gasit si in Mamaia, dar inteleg ca la margine - deci tot in loc mai ferit. Oricum, ca sfat, cand mergeti la plaja, inspectati bine locul, perimetrul de joaca, cu grebla copilului, sau cu lopatica...(bine, pe plajele foate batute din statiuni se cam intra cu tractoarele si le "ara", Mamaia, Constanta - Modern, si probabil si prin sud, pe unde au loc sa intre).
In alta ordine de idei, din cate-am mai discutat cu unul si cu altul, cunoscatori, umbalti, am inteles ca si pe plaja Copacabana , de ex., se gasesc seringi la greu. (dar informatia e neverificata :D)
N-as vrea sa sperii pe nimeni, doar sa atrag atentia.
Cam atat!
Numai bine si un concediu frumos, fara incidente!
Bigfather, bun articol!!! Sper ca totusi ai reusit sa atragi cumva si atentia autoritatilor !
_
Printesa noastra,Alexia