Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
anca74 spune:
Multumesc frumos pentru informatie, bb_yasmi.
Anca 3+
io
http://tac.families.com/ezb/874526.png
bb_yasmi spune:
anca, am scris teoretic, pt ca practic sunt unii dr care iti spun mai devreme, chiar ff devreme (sapt 13) acuma nu stiu cat e de real.....
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor.
Am venit si eu sa semnez condicuta... am fost la plajaaaaa! Nu vreau sa va fac in ciuda insa e un avantaj fff mare sa stai la mare... A fost foarte frumos, am stat de la 9 pana la 11 la soare cu burtica acoperita si pe urma m-am tras sub umbrela si am mai stat colo pana la 12.30. A fost tare bine, insa in apa nu am intrat fiindca era rece, era lume in apa dar mi-a fost teama pentru bebe.
Pe mine ma chinuie rau alergia de vreo trei zile si nu gasesc nici o explicatie, sunt alergica la praf de casa si acarieni si pana acum am tinut-o foarte bine sub control cu homeopate dar de vreo 3 zile vad ca a inceput in forta si ma chinuie rau.
Mav, Bb yasmi, foarte interesant ce ne-ati trimis, multumim! Mav, am trimis poza pe mail!
Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
mav spune:
Sper sa nu mai fie nimeni care sa aibe nevoie de urmatoarele info, dar va dau totusi link-ul, pt informare:
www.presspro-gineco.ro/article--x-Obstetrica-Sangerarile_din_primul_trimestru_de_sarcina_-_practica_diagnosticului_si_tratamentu--683.html" target="_blank">Sangerarile din primul trimestru de sarcina - practica diagnosticului si tratamentul
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
iepurila spune:
zuzele mele, iar vin cu intrebari:
ma adresez in special celor ce au trecut de saptamana 4, 5. Vi s-au mai muiat sanii? sau au ramas la fel de fermi ca la inceput?
ziceti ca durerile de burtica sunt relativ normale?
hai sa va spun si de ce asa multe intrebari. presupun ca sunt insarcinata. nu am o confirmare echografica iar testele de sarcina mi-au iesit cu a doua liniuta destul de palida. UM 5 mai,teste facute in zilele 5 iunie, 6 iunie si 8 iunie. de atunci refuz sa mai fac si altele de teama sa nu cumva sa nu mai vad liniuta a doua. am zis ca prefer sa ma consider gravida pana la proba contrarie.
la medic ajung miercuri si pana atunci sunt speriata.....
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
stancutza spune:
Mav,
multam frumos, ca de obicei esti pe faza. m-am mai zgait si eu la cele doua poze pe care le am cu samburasul si am ajuns impreuna cu sotul meu la concluzia inteligenta ca de fapt bebele este in sacul ovular, la marginea lui insa...doar ca linia de demarcatie nu e foarte clara si de aceea parea in afara. multumesc si pentru linkul cu poza.
am citit din nazdravaniile lui Sebi sa va traiasca spiridusul, ca scump mai e :-) sunt mandra ca e nascut in aceeasi zi cu mine, chiar daca cu 26 de ani mai tarziu...si mama a avut un copil precoce...adica moi...dar mai mare am fost cumintica si ascultatoare - cel putin pana la adolescenta
stancutza spune:
quote:
Originally posted by iepurila
zuzele mele, iar vin cu intrebari:
ma adresez in special celor ce au trecut de saptamana 4, 5. Vi s-au mai muiat sanii? sau au ramas la fel de fermi ca la inceput?
ziceti ca durerile de burtica sunt relativ normale?
hai sa va spun si de ce asa multe intrebari. presupun ca sunt insarcinata. nu am o confirmare echografica iar testele de sarcina mi-au iesit cu a doua liniuta destul de palida. UM 5 mai,teste facute in zilele 5 iunie, 6 iunie si 8 iunie. de atunci refuz sa mai fac si altele de teama sa nu cumva sa nu mai vad liniuta a doua. am zis ca prefer sa ma consider gravida pana la proba contrarie.
la medic ajung miercuri si pana atunci sunt speriata.....
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Iepurica,
eu sunt in saptamana 7+ si sanii mei clar nu mai sunt la fel de fermi si durerosi ca la inceputul sarcinii. eu zic ca atat timp cat nu-ti vine ciclul sa te consideri insarcinata, dar sa nu elimini nici alte posibilitati, nu de alta dar e mai usor sa treci peste orice cand esti pregatit. rabdare si griji putine pana la ecografie! sa dea DD sa-ti vezi samburelul asa cum trebuie si sa te bucuri de el peste 8 luni!
stancutza
zuzele2008 spune:
iepurila si mie mi s-a intamplat la fel cu sanii aprox in aceeasi perioada de care spui tu. Este mai mult decat sigur ca esti gravi daca ti-au aparut doua liniute, oricat de palide!
mav spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Mav,
multam frumos, ca de obicei esti pe faza. m-am mai zgait si eu la cele doua poze pe care le am cu samburasul si am ajuns impreuna cu sotul meu la concluzia inteligenta ca de fapt bebele este in sacul ovular, la marginea lui insa...doar ca linia de demarcatie nu e foarte clara si de aceea parea in afara. multumesc si pentru linkul cu poza.
am citit din nazdravaniile lui Sebi sa va traiasca spiridusul, ca scump mai e :-) sunt mandra ca e nascut in aceeasi zi cu mine, chiar daca cu 26 de ani mai tarziu...si mama a avut un copil precoce...adica moi...dar mai mare am fost cumintica si ascultatoare - cel putin pana la adolescenta
Intr-adevar, Sebi este un copil extraordinar (iubitor, istet-va puteti da seama, daca la 3 ani m-a intrebat pe unde a intrat bebele in burta mea!, cuminte si ascultator-cat se poate la varsta lui, altruist si lista poate continua...) si sunt convinsa ca asa vor fi toti copilasii "varsatori" din gasca noastra, a zuzelor (nu am experienta cu copiii din celelalte zodii, nu vreau sa deranjez pe nimeni!)! ...Cu putin noroc, Samburica se poate naste in aceeasi zi cu Sebi! Tot ce-mi mai pot dori, este sa am/avem copii sanatosi si..norocosi! ...Si in rest, cu D-zeu inainte!
....Azi trebuia sa fac Pregnylul si am hotarat sa nu-l fac, am incredere in bb din burtik si ajut sarcina doar cu Utrogestan. Sper sa fie bine!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
irlandeza spune:
Am intrat sa va salut. Sunt OK, dar a fost f. frumos si cald acest week-end si am iesit la plimbare. Starile de greata persista, fara voma totusi. Probabil ma apropiu de perioada cand nu o sa-mi mai fie deloc greata si o sa pot manca si eu .
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+