Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Si eu am greturi in continuare. Mi-a venit rau mai devreme de la niste carne de pui pe care ma pregateam sa o prajesc in tigaie. Nu mai suport gustul si mirosul carnii de pui.

Si inca un lucru destul de ciudat: mi-e foame dar nu pot sa mananc.
De asta nu ma plang in mod special pentru ca vreo 10-15 kg in minus ar fi chiar sublim pentru silueta mea.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Unde ati disparut zuzicilor?! Toata lumea a petrecut in weekend?
Hai ca acum strig catalogul, poftiti si va faceti simtita prezenta!
Noi n-am fost la plaja, dar eu si Sebi am fost pe mare, la o plimbare cu vaporasul! Tare frumos a mai fost!
Si-a facut aparitia si la mine o usoara stare de greata, dar ma incurajez singura ca ma simt foarte bine si de multe ori are si efect (ca-mi trece "raul").

Irlandeza, ce bine ca ce-a fost mai urat a trecut!!!
Anca74, ce spui tu acolo, 10-15 kg in minus?!?! Doamne fereste!!! Vrei sa ti se recomande avortul terapeutic??? brrrr.......

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Ieri nu m-m simtit bine deloc. M-am trezit la 7 si am mers cu Ozi la concursul de inot. Am stat in soare (fara palarie sau sapca) pan la 13,30...evident ca am sezut incordata pe banca si m-am agitata! Apoi am mers la onomastica unei fetite, dupa care am facut drumetie in Tineretului spre casa pe o caldura de foc. Si uite-asa cand am ajuns acasa am vazut pe chilotel o pata portocalie (f.deschis). In interior era o secretie extrem de discreta usor portocaliu foarte deschis. M-am balonat si au inceput dureri de burta care au tinut pana seara...ma durea deasupra buricului spre ficat un pic, ddar aveam o presiune in forma de T sub linia buricului...Spre seara m-a luat si cu frig de unde am dedus ca am facut o usoara insolatie. Toata noaptea am stat cu grija...nu s-a intamplat inca nimic dar sunt extrem de balonata. Sincer ma ingrijoreaza acea secretie portocalie care nu a mai aparut acum dar si faptul ca am abdomenul cam tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Gratiela daca nu iei tratament de sustinere eu zic ca poti sa iti pui niste utrogestna vaginal ptr ca relaxeaza uterul ,sau mai bine da un tel la medicul tau si vezi ce spune,dar nu sta asa ca este ffff periculos

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna burtici,

Am intrat fugitiv sa va salut si sa va urez o saptamana cat mai buna.

Gratiela, nu ai fost cuminte... Tza tza tza.... Poate ar fi bine sa urmezi sfatul Ancai si sa-ti suni medicul. Ca sa stai linistita si sa previi orice neplacere.

Va pupacesc si sper sa mai pot reveni azi.

Alina 12+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici
Cum mai merge, burticilor? Au trecut greturile? La mine, inca nuuu
Bun venit noilor gravidute si sa aveti o sarcina cat mai usoara

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici dar in afara de greturi esti bine nu?

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur sa vad ca sunteti din ce in ce mai multe si va simtiti bine.
Eu sunt din ce in ce mai bine si ma gandesc ca prin decembrie sa ne punem pe treaba, astfel incat in vara/toamna lui 2008 sa vina bebe.Pana in decembrie vreau sa imi fac analizele sa vad cum stau cu hormonii.

Mav, daca Tutunaru ti-a spus sa faci Pregnyl, parerea mea este ca TREBUIE sa-l faci.Stie el ce spune, Pregnyl-ul se face pana in saptamana 10-11, cand se formeaza placenta.
Atunci cand am pierdur sarcina, mi-a spus ca probabil mi-a dat tratamentul prea tarziu, dar ca la urmatoarea sarcina e musai sa incep Pregnyl-ul si doza mai mare de progesteron, inca din primele saptamani.
De ce nu vrei sa-l faci?Nu e deloc dureros.

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

Ancutzule de fiecare data cand ma intreaba cineva daca sunt bine, parca mi-e frica sa spun ca-s bine! Si spun: sper ca sunt bine sau cred ca sunt bine Dar incerc sa fiu optimista. As merge la eco, dar abia am fost acum 2 saptamani. Vad eu...ma mai gandesc pana vineri (pana atunci are program la cabinet dr mea), dar dupa cum ma stiu, cred ca voi merge

Mav super dulce micul Sebi Ce tare e...abia astept si eu sa mi se puna intrebari din astea incuietoare Am pus pe listuta link-urile tale.

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Ramo ma bucur ca esti mai bine si optimista! De ce vrei sa astepti pana in decembrie? Analizele astea le poti face imediat, nu?
Mav are dreptate Ramo! Daca asta-i tratamentul pe care ti l-a recomandat dr T, ar trebui sa-l faci, ca stie el ce spune!

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput