Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
adinag spune:
Poti sa dormi linistita pe burtica, cand nu-i va place la BB, iti vei da tu singura seama, ptr ca pur si simplu nu te vei mai simti bine pe burta... iti spun din experienta, ca si eu tot pe burtica dorm cel mai bine!
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mav spune:
Am uitat: Mari, inca mai ai voie sa mai dormi pe burtik, atat cat mai poti (probabil doar cateva sapt., in primul trimestru), iti spun din experienta (cu Sebi)!!!!!!!!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madalina28 spune:
Genusa, bine ai venit!Sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png
laura_dimitris spune:
Buna dimineata zuzulici si sa aveti un week-end minunat !!!
Bine ai venit genusa in mijlocul nostru !!!! Observ cu bucurie ca se ingroasa si randurile celor din februarie ....
OFFF, desi prefer, normal!!!, o sarcina fara probleme.... ma gandesc ca daca as fi avut vreo interdictie la efort nu mai trebuia sa smotruiesc in casa....de 3 ore spal aragazul (cea mai urata treaba !!!!), pe jos, aspirat 3 camere, spalat la baie... etc....
Mi-e tare dor de femeia care ma ajuta si care, din pacate, este bolnava... Asta este! Trebuie sa le facem si p'astea!!!
Acum, m-am gandit sa intru sa va salut si sa anunt ca sunt totusi fericita ca ies din Bucuresti si merg lataica-miu la Breaza in plimbare!!
KalosAlina, ai mai aflat ceva de iliescu? Te-ai hotarat totusi unde te vei duce? Am deschis un subiect despre spitalul filantropia si doctorul Iliescu si nimeni nu a raspuns de 2 zile.... chiar nu o fi nascut nimeni la filantropia???
Mav, ma bucur tare mult ca totul este ok. Cum ti s-a parut Tutunaru? Am o colega la serviciu care merge la el si a incercat ieri sa ma convinga sa merg si eu. Nu stiu, realmente, ce sa fac si unde sa ma duc....
Irlandeza, se pare ca ai scapat de rau, nu?! Felicitari si tine-o tot asa!!! Apropo, sunt FASCINATA de Irlanda !!! Este visul vietii mele sa ajung in tara ta....
Madalina, acum am vazut ca esti din ploiesti... Eu m-am nascut la Boldesti scaeni si am facut liceul Caragiale in ploiesti. Mi-e tare drag Ploiestiul si, daca ar fi dupa barbata-miu si maine ne-am muta acolo. La ce medic mergi? Ca am auzit-o pe sora-mea ca se zice ca nu sunt doctori ginecologi prea buni in ploiesti. Sora-mea o sa vina in bucuresti la medicul pe care-l aleg eu.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna!!!
Laura 6+ si mama lui Dimitrakis 25.04.2003
iepurila spune:
sarumana de raspunsuri zuzici.
Mi se parea foarte ciudat ca ziceti ca se vede bebe la 6 saptamani ba ca ii mai bate si inimoara. Eu credeam ca-i vorba de 6 saptamani de la conceptie nu de la UM. Dar se pare ca m-am inselat.
va pup si va doresc tot binele din lume
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
anca76 spune:
iepurila
Se vede.e cat un bob de mazare, dar se vede.Iar din a 25-a zi ii bate inimioara.
Un week-end usor tuturor, fara greturi si alte neplaceri.
Maine plec la Iasi, am programare la doctor luni .Am ceva emotii, dar va spun eu cand vin ce face buburuza din burtica mea.Sper ca e fixata unde trebuie si e totul k.Va pup.
madalina28 spune:
Laura nu as merge la nici un medic din Ploiesti,aici am stat 4 ani plimbandu-ma din dr in dr si nici unul nu mi-a putut da sa fac o HSG.Sunt la dr.Bogdan Marinescu la spitalul Giulesti,bebele meu este obtinut prin FIV, nu vreau sa risc in Ploiesti.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png
anca76 spune:
Tot ma dor ovarele si tot nu m-am lamurit daca e in regula sau nu treaba asta.Intreb eu luni medicul...De cand ar fi trebuit sa vina "musafirii" si pana acum au trecut 2 saptamani.Atunci am crezut ca vin, de aceea ma dor ovarele.Apoi am facut testele de sarcina si au iesit pozitive ,dar ovarele tot dor si azi.Stiti voi daca e normal?
anca76 spune:
Va rog, daca citeste cineva mesajul meu, sa-mi dea un semn, caci sunt chiar ingrijorata cu durerea asta de ovare.Va multumesc.
bb_yasmi spune:
buna dimineata draguteloR!!
anca e normal sa te doara, atata timp cat sunt suportabile durerile!! si pe mine m-au durut! eu am luat no spa si am stat cat mai linistita posibil!
fetelor (care nu ati mai avut sarcini anterioare) o sa vedeti ca din trimestrul 2 (din sapt 13-14) lucrurile se schimba in bine, nu mai sunt dureri si atatea neplaceri!! hai capul sus ca mai e doar un pic!!
sarcina usoara!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik