Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Anca si Irlandeza multumesc mult
Eu o sa incerc sa nu inot , pt ca mi-a zis dr efort nu am voie deloc, si incerc sa o ascult cat de mult pot , vreau doar sa ma balacesc un pic si nu o sa stau la soare deloc .
Nu stiu unde mergem exact am inteles ca la un restaurant cu piscina, daca mi se pare curat cred ca o intru un pic daca nu , sub nici o forma.

Irlandeza nu cred ca ai de ce sa te sperii stii ca si pe mine m-au cam lasat simpomele de foame in special, pieptul nu mai e asa dureros si eu la fel ca si tine nu mai adorm cum adormeam zilele trecute, dar cand am fost la dr mi-a zis ca e bine bb-lul si i-am vazut si inimioara batand.

Carmen 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna burtici,
Noi astazi tocmai incheiem saptamana a 11-a si pasim bucurosi in saptamana a 12-a!
In dreptul puisorului meu scrie acum:
"I have hair and fingernails now, and I'm getting nutrients throught the placenta!"
Ce mari am crescut si ce repede a mai trecut timpul!Sunt tot mai bine, si ma bucur de acest timp minunat din plin.

Irlandeza - ma bucur sa vad ca si tu esti tot mai bine!Cauta sa bei cat mai multa apa sa nu faci vre-o infectie urinara ok?!
Cu schimbatul capitolului se procedeasa in felul urmator:
- una dintre noi se logheaza pe DC cu user-ul zuzele2008 si se intra pe prima pagina a subiectului;
- click pe butonul de "Editeaza raspuns" al primului mesaj (cel care contine link-urile catre subiectele vechi si alte site-uri); acest buton apare doar user-ului care a scris subiectul, si este reprezentat sub forma unui creion pe o coala de hirtie
- se copiaza continutul mesajului intr-un fisier auxiliar, deschis in prealabil; se copiaza si titlul subiectului in acel fisier
- se modifica titlul nou (se incrementeaza numarul capitolului)
- se adauga la continutul mesajului din fisier si link-ul la capitolul care tocmai se incheie
- click "Back" din browser
- se apasa "Subiect nou" din header-ul paginii
- se completeaza titlul subiectului si continutul primului mesaj cu informatia existenta in fisier
- se bifeaza(spre ex') iconitza shmekera cu okelari
- click pe butonul "Vizualizeaza" - se va deschide o fereastra noua cu mesajul asa cum arata el pe forum; se fac eventuale corecturi si se repeta acest pas pina mesajul arata foarte bine
- click pe butonul "Creaza subiect nou".

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi Gina de info. Era vorba de un alt subiect. Dar am creat unul nou pt. ca cine a deschis subiectul nu prea mai scrie acolo.
Si sa sti ca apa am inceput sa mai beau, de vreo 2 zile. Nu cred sa am vreo infectie urinara, dar nu stiu de ce am culoarea asta, ca pana acum n-am avut-o.
Si felicitari pt. sapt. 12. De abia astept si eu sa inaintez si sa fie totul OK.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irlandeza, stai linistita, e din cauza ca nu ai putut bea suficienta apa, daca vei incepe sa bei va reveni repede repede la normal. Tocmai din cauza asta se recomanda cat mai multa apa.

Alina, imi pare rau ca ai ghinion cu concediul.

Eu am ajuns prea tarziu la eco, inchisese, am sa merg maine daca reusesc sa ma trezesc!

Azi mi-am luat o pereche de pantaloni de vara de gravi si o rochita dulci tare!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli" - Felicitari pentru noile achizitii.
Cand timpul iti va permite, pune o poza sa vedem si noi cum arata.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gina, maine pun poze!

Tot maine voi merge la manichiura si pedichiura sa ma rasfat putin. Dupa eco!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor va multumesc din suflet!!!!!!!!!Pe cat de amarata eram asta noapte pe-atat de emotionata si fericita sunt acum...am primit asa de multi trandafiri din partea studentilor, mi-au cantat La multi ani...mi-au dat lacrimile...Ozi a mea l-a dus pe tati sa-i ia "mamei noastre" parfum...si m-au fericit tati cu Chanel5 iar Ozi cu Chanel Allure sensuelle. Din cei 10 euro ai ei mi-a cumparat si "gergele" (un lant de argint)...Va pup si inca o data va multumesc ca v-ati gandit la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

As dori sa ma trec si eu pe lista.
Cu DNP 16.02.2008
Numai bine la toate gravidutzele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Grati.ela la multi ani! cam tarziu, dar imi cer scuze
nu am avut timp sa intru azi sa va salut, am tare multa treaba la birou. ma bucur ca Mav e bine si ca Irlandeza a scapat de greturi.
eu azi am fost la prima eco si doctorul mi-a confirmat sarcina si a spus ca am 6 saptamani.
sunt putin trista pt ca am uitat sa-l intreb daca am voie sa dorm pe burtica. voi ce credeti?
problema este ca nu pot adormi decat pe burta iar sotul meu ma cearta ca ii fac rau lui bb daca dorm asa.

Mari 6+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor, am avut mult de citit din urma si recunosc ca am citit mai... pe diagonala.... dar am zarit ca ati primit mesajul meu si va multumesc ca-mi sunteti alaturi! Deci, deocamdata suntem bine: exista embrion, inimioara bate, n-am mai vazut "hematomul"; sanii ii am din nou plini, greata nu prea, sunt din nou optimista!!!!
Am mai multe de raspuns/povestit/intrebat, insa revin dupa nani, ca-s franta!
Bun venit noilor gravidute!
La multi ani fericiti, sanatate si toate cele bune, Gratiela!!!
Angi, nu te mai duce mama la eco, daca nu ti-o face cum trebuie, iar te panichezi degeaba! Stai cuminte, ca esti OK!!! Da' las' ca te sun eu dis-de-dimineata si mai vorbim! Ai gasit poza aia, ca tre' sa fiu si eu in ea, acum mi-aduc aminte! Si pls, trimite-mi si mie PM cu parola de la contul comun!
Somn odihnitor, zuzicilor!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput